Absinthe Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Καλα ρε παιδια, δε βαριεστε σε καθε εθνικο-made θεμα να πεταγεται ο καθεις και να γραφει ο,τι εχει ακουσει στο Λιακο και ο,τι εχει διαβασει στο max ενω περιμενει τη σειρα του στο κομμωτηριο? Και αντε πες αυτο δεν το βαριεστε, να του απαντατε δε βαριεστε? Βλεπετε να τσουλαει το πραγμα?
afentiko7 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Λοιπόν αφεντικέ.Κατ' αρχήν ξέρω από τώρα ότι ακόμη κι αυτά τα λίγα που θα πω θα τα κατανοήσεις το ίδιο με ένα τετράχρονο παιδάκι μεγαλωμένο στο Πακιστάν. Αλλά επειδή μου πετάχτηκαν τα μάτια όξω, οπώς θα σου είχαν πει άλλωστε και πολλές δασκάλες (ίσως μόνο δασκάλες αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης) απαντάω, έστω γι' αυτούς τους λίγους που ίσως κουνάνε καταφατικά το κεφάλι μουρμουρίζοντας "πώς τα λέει έτσι ο φούστης". Θα ήθελα -έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο σήμερα- να σου απαντήσω και στο σεντόνι-μαργαριτάρι που βρίσκεται καναδυο σελίδες πίσω αλλά πραγματικά με κάλυψε ο Λούσιφερ (τους περισσότερους εδώ μέσα νομίζω) Να επισημάνω λοιπόν, ότι η αναφορά στα πανεπιστήμια ήταν εντελώς άστοχη (εύχομαι πραγματικά μια μέρα να σε δεχτούνε σε ένα μπας και ξεστραβωθείς και ανοίξεις λίγο τους ορίζοντες σου παραπάνω από το γουίκι, τον πλεύρη και τον λιακό). Τα πανεπιστήμια που λες όμνι/αφεντικέ/γουατεβερ, δε δημιουργήθηκαν τον 13ο αιώνα. Ήδη τον 10ο αιώνα το Σαλέρνο (πού να είναι αυτό άραγε, ε φημιζόταν για τις ιατρικές του σπουδές. Για του λόγου το αληθές βέβαια, τα πρώτα πανεπιστήμια ήταν συντεχνίες φοιτητών ή καθηγητών, οι οποίες δεν είχαν δικές τους εγκαταστάσεις, ούτε καν δικό τους κτίριο! Οπότε δεν είχαν (χιντ) ακριβώς τη σημερινή μορφή. Για να κλείσει το πανεπιστημιοθέμα όμως, το 1200 η Ευρώπη είχε ήδη τέσσερα αναγνωρισμένα πανεπιστήμια. Οι πολιτικές σου πεποιθήσεις -αν είσαι αριστερός, αναρχικός ή ακροδεξιός της σειράς- νομίζω ότι όλους μας, αλλά όλους, μας αφήνουν παγερά αδιάφορους. Άλλωστε καλώς ή κακώς έχεις κι εσύ την ταμπέλα σου εδώ μέσα. Τέλος, αν πρόκειται να κάνεις κόπυ πέηστ κάποιο κείμενο, παρέθεσε και το λινκ. Συνοψίζοντας, ποιος είναι ο στούρνος; Καταρχήν στα τέτοια μου αν είσαι γκόμενα του αρχιμπάτσου εδώ μέσα θα σου απαντήσω όπως σου αρμόζει. Εγώ δν είπα για το αν είναι χρήσιμα ή όχι τα πανεπιστήμια είπα ότι έχουν ακόμα και σήμερα ταξικούς φραγμούς. Οποιος δν το καταλαβαίνει αυτό είναι μαλάκας και άσχετος. Τώρα δεν ανέχομαι από οποιοδήποτε μικρομέγαλο με όσα σκατά και να κουβαλάει στο κεφάλι του να μου κάνει υποδείξεις περί γεωγραφίας επειδή παπαγάλισε κάτι που διάβασε σε ένα βιβλίο ή επειδή κάνει αβάντα σε οποιοδήποτε άλλο που κουβαλάει τα ίδια σκατά στο κεφάλι του. Οπως και δε δέχομαι κάποια να με υποβιβάζει επειδή κρατιέται από τα αρχίδια του γκόμενου της και ξέρει ότι θα φάω ban αν τη θίξω . Οπως και δε γουστάρω το κάθε άπλυτο μακρυμάλλικο καθικάκι να βγάζει το κόμπλεξ του μέσα από ένα forum και να λέει μετά τη γκόμενα του πωπω τι είπα στον όμνι και να έχει πρόωρη εκσπερμάτωση. Τέσπα όποιος δε γουστάρει αυτά που γράφω μη τα διαβάζει ή τουλάχιστον όταν έχει να πει κάτι να μη θίγει τον άλλο εκμεταλλεύοντας την ανωνυμία του φόρουμ . Αυτά θα επανέλθω περί του θέματος Και κάτι άλλο γιατί ο Πλεύρης να λέει μαλακίες και να μη λέει ο ΙΟΣ. Ποιος είναι αυτός που καθορίζει ποιος λέει μαλακίες να ξέρω και γω ή καλύτερα βγαλτε μια λίστα με τους μαλάκες και τους "σωστούς" να φωτιστούμε και μεις οι ανήξεροι.
Lucifer Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Ο άπλυτος μακρυμάλλικος αρχιμπάτσος με τα κουρασμένα αρχίδια και την πρόωρη εκσπερμάτωση νομίζει πως δεν θα επανέλθεις.
Lomar Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Καταρχήν στα τέτοια μου αν είσαι γκόμενα του αρχιμπάτσου εδώ μέσα θα σου απαντήσω όπως σου αρμόζει. Εγώ δν είπα για το αν είναι χρήσιμα ή όχι τα πανεπιστήμια είπα ότι έχουν ακόμα και σήμερα ταξικούς φραγμούς. Οποιος δν το καταλαβαίνει αυτό είναι μαλάκας και άσχετος. ρε μαν εντάξει είναι πολύ κομπλεξικό αυτό που κάνεις κ μ ξενερώνεις κ εμένα π καταλάβαινα την οργή σου με συγκεκριμένες ομάδες ανθρώπων (αν κ δε συμφωνούσα στα παράγωγά της), αλλά αυτό που λες στη garnele (η οποία σου χώθηκε κ αυτή άσχημα βέβαια) σαν επειχήρημα για τον τρόπο τον οποίο σου μιλάει είναι πολύ άκυρο... 1ον. τι σχέση έχουν τα προσωπικά του καθενός και 2ον. δλδ αν δεν είχε σχέση με κάποιον mod δε θα μπορούσε να στα πει πάλι χύμα; και αυτό που λες με τους ταξικούς φραγμούς στα πανεπιστήμια δε πιστεύω οτι ισχύει στο εξωτερικό (τουλάχιστον σε αγγλία, ισπανία, ρουμανία και ιταλία που έχω γνωστούς μου - θα σου έλεγα και για αμερική που ξέρω κάτι τουρίστες αμερικανάκια π έρχονται ρόδο κάθε καλοκαίρι, αλλά εκεί μ είναι πολύ θολή η εικόνα για το τι ακρι'βως παίζει). κοινωνικούς φραγμούς ίσως αλλά και πάλι αυτό γίνεται μεταξύ ομάδων φοιτητών. και μια γενικότερη τοποθέτηση: πανεπιστήμια νόμιζα οτι υπήρχαν απο αρχαία ελλάδα ακόμα, δε μπορούσαν να πάνε όλοι εκεί διότι έπαιζαν ακριβά δίδακτρα (λογικό), αλλά θυμάμαι σε κάποια ιστορία στο σχολείο, οτι κ καλα ακόμα και οι πολύ φτωχές οικογένειες προσπαθούσαν να κάνουν οικονομίες προκειμένου να μορφωθούν όσο το δυνατόν περισσότερο τα παιδιά τους.
parsifal Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Respect στη garnele για το αποτέλεσμα του post της...
Lucifer Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Καταρχήν στα τέτοια μου αν είσαι γκόμενα του αρχιμπάτσου εδώ μέσα θα σου απαντήσω όπως σου αρμόζει. Οποιος δν το καταλαβαίνει αυτό είναι μαλάκας και άσχετος. Τώρα δεν ανέχομαι από οποιοδήποτε μικρομέγαλο με όσα σκατά και να κουβαλάει στο κεφάλι του (...) επειδή κάνει αβάντα σε οποιοδήποτε άλλο που κουβαλάει τα ίδια σκατά στο κεφάλι του. κρατιέται από τα αρχίδια του γκόμενου της και ξέρει ότι θα φάω ban αν τη θίξω . το κάθε άπλυτο μακρυμάλλικο καθικάκι (...) να έχει πρόωρη εκσπερμάτωση. Τέσπα όποιος δε γουστάρει αυτά που γράφω μη τα διαβάζει Σε περίπτωση που κάποιος έχει απορίες ε.
Garnele Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 και μια γενικότερη τοποθέτηση: πανεπιστήμια νόμιζα οτι υπήρχαν απο αρχαία ελλάδα ακόμα, δε μπορούσαν να πάνε όλοι εκεί διότι έπαιζαν ακριβά δίδακτρα (λογικό), αλλά θυμάμαι σε κάποια ιστορία στο σχολείο, οτι κ καλα ακόμα και οι πολύ φτωχές οικογένειες προσπαθούσαν να κάνουν οικονομίες προκειμένου να μορφωθούν όσο το δυνατόν περισσότερο τα παιδιά τους. Υπήρχαν όντως αλλά είχαν τελείως διαφορετική μορφή. Ο αφεντικός προσπάθησε να σχολιάσει τα σύγχρονα, την απαρχή αν θέλεις των σημερινών πανεπιστημίων. Δίδακτρα υπήρχαν όντως και στην αρχαιότητα πάντως (π.χ. σχολή του Αριστοτέλη). παρσιφαλ θενξ ρε, δεν ήταν ο σκοπός μου αυτός είναι η αλήθεια αλλά χαίρομαι που χαίρεσαι =ρ
washcloud Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Το έχω ξαναδεί αυτό. Να δεις που ήτανε. Α ναι. Στο φάιτ κλαμπ. Ζήταγε ο Μπραντ του Έντουαρτ να του χώσει μία. Ο Έντουαρτ το κούρασε λίγο στην αρχή, αλλά τελικά πέρασε του Μπραντ. ...βρε συ Lomar, μια απορία λύσε μου, ΠΟΥ ακριβώς και ΠΩΣ του χώθηκε η garnele ; ! (...και ΑΣΧΗΜΑ κι όλας !)
insomniaK Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Free Απάλευτός 7, ρεεεεεεεεεεεε! Τους τύπους που λένε αυτές τις ομορφιές πρέπει να τους διατηρείς στην επιφάνεια για να αποτελούν παραδείγματα προς αποφυγή. Σήμερα σώθηκε ο Lomar, αύριο όμως ο άγνωστος Χ στο λεωφορείο θα σωθεί..; Κίνδυνος είναι όχι η διατύπωση ανιστόρητων ανακολουθιών διανθισμένων με σαλάτα ακραιφνών πολιτικών, αλλά η μη διατύπωση ορθών αντιεπιχειρημάτων. (έστω και αν ο λόγος του Ban ήταν η προσωπική επίθεση και όχι το περιεχόμενο των απόψεών του)
frenzy Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Εγώ πιστεύω πως θα μπορούσε να πει δυο λόγια παραπάνω για τ' αρχίδια του αρχιμπάτσου. Φάνηκε να γνωρίζει λεπτομέρειες...
Lomar Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Σήμερα σώθηκε ο Lomar, αύριο όμως ο άγνωστος Χ στο λεωφορείο θα σωθεί..; man δε σε πιάνω πρός washcloud έγραψε η garnele: Κατ' αρχήν ξέρω από τώρα ότι ακόμη κι αυτά τα λίγα που θα πω θα τα κατανοήσεις το ίδιο με ένα τετράχρονο παιδάκι μεγαλωμένο στο Πακιστάν. Αλλά επειδή μου πετάχτηκαν τα μάτια όξω, οπώς θα σου είχαν πει άλλωστε και πολλές δασκάλες (ίσως μόνο δασκάλες αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης) απαντάω... εντάξει ήταν κάπως οι χαρακτηρισμοί κ η όλη φάση λίγο πριν το μπαν, είπαμε, δν τον πάνε πολλοί απο εδώ, αλλά τα παραπάνω είναι λιγάκι τσίγκλισμα - οχι οτι τον δικαιολογώ, αυτό που έκανε μου θύμισε ενα λατινικό που πέταξε κάπου ο paredwse για την έλλειψη επειχηρημάτων η οποία οδηγεί σε προσωπική επίθεση (αρνητική επίκληση στην προσωπικότητα το κατάλαβα εγώ)
washcloud Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 (έστω και αν ο λόγος του Ban ήταν η προσωπική επίθεση και όχι το περιεχόμενο των απόψεών του) έ όχι ρε συ insomniaK "προσωπική επίθεση"... δηλαδή εσύ μόνο τον Lucifer είδες να προσβάλλει, και την garnele (ψιλό) ; Επειδή δηλαδή είχε να πει 5 ιστορικο-πολιτικά τσουρούτικα μόρτικα που έλεγε κι ο Ηλιόπουλος, έπρεπε να αφεθεί να συνεχίσει ; Προσωπικά θα τον είχα μπανάρει πολύ πιο πριν, το ΛΙΓΟΤΕΡΟ από ευθιξία για προηγούμενες ρατσιστικές του κουβέντες, αλλά και για ΑΛΛΟΥΣ χαρακτηρισμούς. Πού δηλαδή έπρεπε να το φτάσει, για πάψει να "επιβιώνει" με την ανοχή των υπευθύνων, λόγω του ότι ΕΙΧΕ πράγματα να πει, και για να μην "κακοφανεί" το σουτάρισμα ; Να πει κάτι για καμμιά μάνα κανενός ; Θ' αρχίσουν μετά κι άλλοι να λένε "α για κάτσε, αυτός κοπανάει ό,τι γουστάρει και από ban πίπες, εγώ να κάνω τον μακάκα;Για κάτσε να χώσω και 'γω". Θα γίνουμε βρισόmnia. Lomar, "σώθηκες" από την συνέχεια της τριβής μαζί του (ησύχασε, δεν μπαναρίστηκε για πάρτη σου :ρ ... παράπλευρο κέρδος ήταν ) ...όσο για το αν ΗΤΑΝ "άσχημο χώσιμο" το της garnele διαφωνώ, εντάξει, σαρκασμός υπήρχε, αλλά άλλο ο σαρκασμός - ο οποίος να μην ξεχνιόμαστε δεν της βγήκε στα καλά καθούμενα, για δες και τα προηγούμενα - κι άλλο η στάση του εν λόγω. Προκαλείς - προκαλώ, εντάσεις υπάρχουν, αλλά υπάρχουν κι όρια. Αυτά που ξεχωρίζουν το πότε γράφει banned κάτω από το username σου, και πότε όχι. Επίσης, όλοι έχουμε μένος εναντίων διαφόρων, αλλά εδώ μιλάμε για μίσος και προκατάληψη ρε παιδί μου. Είναι κουβέντα τώρα αυτή, σαν απάντηση στο "Πακιστάν" ή στις "πουτάν" ; : "κρατιέται από τα αρχίδια του γκόμενου της και ξέρει ότι θα φάω ban αν τη θίξω". Έλεος. Συνεχίζω να προτιμώ την ανταλλαγή του με οποιονδήποτε μετανάστη, ένα ban δεν φέρνει την άνοιξη. (αν και μακάρι το ban να τον κάνει να καταλάβει 1-2 πράγματα, και να έχει τη στόφα να παραδεχθεί τα στραβά του, και ευελπιστώντας ν' αλλάξει κάτι...) ...όχι βρε μαλάκες, δεν καπνίζω τπτ περίεργο, αλλά είναι 4am και έχω οράματα...
Lomar Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 τουν, όχι ρε δε νόμιζα οτι μπαναρίστηκε για χάρη μου (τωρα που με βλέπω να το γράφω το συνειδητοποιώ λίγο καλύτερα, πως θα ήταν δλδ να μπαναριστεί κάποιος για χάρη μου: γαμάτο και ποιητικό ταυτόχρονα, ρομαντισμός! θυμίζει άλλες εποχές, όπου οι άνθρωπο μάχονταν για καλύτερα threads, μακριά απο αμοραλιστές σπάμερ! - lol πολύ gay no offence στους ομοφυλόφιλους ), απλά το "σώσιμο" δεν έπιασα με τη μια - κάτι μου είχες πει παλιότερα περί δέντρου και δάσους, τελικά έχεις δίκο, χάνω τη μπάλα καμιά φορα EDIT ρε σαφώς το τι του έχωναν οι υπόλοιποι εδω μέσα σε σχέση με το τελείως έξω απο τα όρια μέσα στη μνησικακία (για τον λούσιφερ) χυδαίο ποστ του, δε συγκρινόταν, το ανέφερα ως σύγκριση, κ καλα σε φάση οτι κάποιος σε λέει ηλίθιο με επιχηρήματα κ εσύ του βρίζεις τ μανα -> άκυρο, χυδαίο χωρίς ουσία, το κάνεις απλά για να βγάλεις όλα αυτά που έχεις μέσα σου μαζεμενα... (δλδ δν τον δικαιολογώ, απλά ας πούμε οτι καταλαβαίνω - το αν και υπερβολικό - ξέσπασμά του).
washcloud Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 ...μόλις λίγο πριν έκανα το δικό μου εδιτ, δηλώνωντας "άκαπνος". ..Δεν είμαι το ίδιο σίγουρος για 'σένα (σοβαρά τώρα, και 'γω τον "καταλαβαίνω", αλλά μάλλον ήταν η ώρα να του δώσει κι αυτουνού κάποιος "να καταλάβει", πριν αρχίσουν οι υπόλοιποι να καταλαβαίνουν "άλλα"..) ...Με καταλαβαίνεις, ελπίζω ...τώρα ΑΥΤΟ, τωρα που με βλέπω να το γράφω το συνειδητοποιώ λίγο καλύτερα, πως θα ήταν δλδ να μπαναριστεί κάποιος για χάρη μου: γαμάτο και ποιητικό ταυτόχρονα, ρομαντισμός!ελπίζω να μην οδηγήσει σε κανένα ξώφαλτσο ban, γιατί παίζει να ζηλέψει καμμιά garnele, εντάξει να μην μπανάρει ο δικός της για πάρτη της, αλλά να της μπει καμμιά ιδέα ότι μπανάρει για χάρη άλλων ; ! Και φυσικά όπως λέει και το τραγούδι "τρέμει στην κυρά του μπρος ο φτωχός Κουταλιανός", ο Lucifer δεν θα έχει και πολλές επιλογές : Ή ban ή άντε γειά σ' ! Γι' αυτό πρόσεχε τι λες ! ...και για να ξανάρθουμε λίγο και στο θέμα...ΤΙ τέλος πάντων, έλεγε εκείνη η ρημάδα η διαφήμιση που τ' άρχισε όλα; Κανείς γνώστης ; ellis88 μήπως ; Γιατί έμεινα με την απορία...
Lomar Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 ναι ρε μαν, κατανόησα ps: κ εγώ αντικαπνιστής είμαι ps2: αυτό που είπα για το μπαν, ήταν καθαρα αποτέλεσμα προσωμοίωση κατάστασης, δν είπα οτι δεν ψήνομαι κιόλας ps3: μια και είμαι ονλινε κ δν τν παλεύω(:insomnia?). Ήταν διαφήμιση αλβανικής εφημερίδας, αν τώρα εσύ θέλεις κ τν μετάφρασή της, πιστεύω (χωρίς να ξέρω τη γλώσσα), οτι θα ήταν κάτι του στύλ: "επιτέλους μια εφημερίδα απο αλβανούς για αλβανούς. μια εφημερίδα για όλους τους ξενιτεμένους πατριώτες. για να μη διαβάζεται οτι θέλουν να ξέρετε. τώρα στα περίπτερα μόνο με χ ευρώ! - ψυθιριστά και αστραπιαία: "το dvd κ το έξτρα ένθετο, διατίθενται με επιπρόσθετο κόστος. Η εταιρεία διατηρεί όλα τα δικαιώματα των άρθρων, τη διανομή της ταινίας κ του έξτρα ένθετου"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.