Lomar Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 +1 @afentiko7 καλή η λογική σου. όντως προσωπική ευθύνη πάνω απ'όλα τα συστήματα και τις πολιτικές/ιδεολογίες κτλ. πραγματική αναρχία και όχι ωραία λόγια. washcloud πραγματικά δε καταλαβαίνω τι προσπαθείς να πετύχεις με το να μιλάς με αυτόν τον τρόπο. αν θέλεις πες μου ξεκάθαρα τι εννοείς, διότι όπως καταλαβαίνεις δε μπορώ να καταλάβω το υψηλού επιπέδου χιούμορ σου
Garnele Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Οι αναρχικοί σπάνε τα κεφάλια των ακροδεξιών λομάρ, δεν υποστηρίζουν το δικαίωμα τους να πηγαίνουν στην Εκκλησία, ούτε ανατρέχουν σε πηγές του Πλεύρη. Δε λέω, ωραία το λαϊκίζει ο ομνισλας, αλλά να βάζουμε και καναδυο κριτήρια πριν αξιολογήσουμε θετικά τις απόψεις του, ναι; Άντε γιατί και η βλακεία έχει τα όριά της..
Lomar Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Οι αναρχικοί σπάνε τα κεφάλια των ακροδεξιών λομάρ, δεν υποστηρίζουν το δικαίωμα τους να πηγαίνουν στην Εκκλησία, ούτε ανατρέχουν σε πηγές του Πλεύρη. δεν εννοούσα τπτ τέτοιο, μπορώ να είμαι ανρχικός με το δικό μου τρόπο και όχι τον ταμπελοποιημένο της μόδας.
Lucifer Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Lomar, άκου να δεις τι γίνεται. Ο όμνι κάνει μια ιστορική αναδρομή. Λέει πως είναι του εργατικού κινήματος. Ξεκινάς να διαβάζεις. Σε ενημερώνει για την γέννηση του Μαρξισμού και της ταξικής πάλης, προσθέτοντας και ένα μυστηριακό "δεν υπάρχει φασισμός" χωρίς να ξέρεις αν εννοεί πως οι Τσάροι ήταν η επιτομή μιας δημοκρατικής διακυβέρνησης ή αν απλώς δεν εννοεί τίποτα. Κουνάς μια φορά το κεφάλι σου, και συνεχίζεις να διαβάζεις. Και φτάνεις στο σημείο που ο όμνισλας ενώ τα λέει μια χαρά, σε ενημερώνει αίφνις, ξαφνικά, αιφνιδίως, πως ο εθνικοσοσιαλισμός είναι το ίδιο πράγμα με το να "μην επιδιώκεις την εξόντωση των λαών των κατοικούντων στη ΣΕ αλλά την πανρωσοποίηση τους" από άλλη σκοπιά. Εντάξει, δε χρειάζεται να είναι βλέπει κανείς ντοκυμαντέρ του Β Παγκοσμίου και να αναστενάζει (γκίλτι!) αλλά ρε πούστη μου, να μην ξέρεις πως ο εθνικοσοσιαλισμός είναι εξ' ορισμού μια ρατσιστική πολιτική θεωρία, να μην το έχεις συμπεράνει από όλα τα συσχετιζόμενα με τα "Γερμανική Άρεια φυλή", να μην έχεις ψυλλιαστεί πως κάτι τέτοιο θα έπαιζε για να μην ΠΑΝΓΕΡΜΑΝΟΠΟΙΟΥΝ Εβραίους, Ιερείς, Ρομ, Εσκιμώους, Σλάβους, Νέγρους κτλ, να μην ξέρεις πως το όλο σκεπτικό πίσω από το Anschluss ήταν η δημιουργία πυρήνα Γερμανικού κράτους όπου υπάρχει Γερμανικό έθνος, εντάξει, δεν πειράζει και τόσο ΑΝ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Τσαντίζεσαι λίγο, το προσπερνάς, πας παρακάτω. Ιστορικά ημιμαθές το κείμενο ως τώρα, αλλά μπορεί να έχει ηθικό δίδαγμα, κάπου θα το πηγαίνει. Συνεχίζεις και ευτυχώς σου θυμίζει πως μιλάμε για τα εργατικά δικαιώματα. Σε κάποια φάση σου λέει κάτι για κομμουνιστές που γίνονται ναζί και γι' αυτό κοντράρει ναζισμός με σοβιετία, κοιτάς λίγο σα χάνος, καπάκια διαβάζεις πως το Ράιχ επέφερε εργασιακή ειρήνη και αυτό αποδίδεται στο εθνικοσοσιαλιστικό σύστημα, όχι στο ότι στη Βαϊμάρη οι Γερμανοί έβλεπαν δουλειά και μάρκα με τα κυάλια, σου κοπανάει μετά το πως οι αναρχικοί υποστηρικτές του Στάλιν (συγγενείς με τους καραφλούς μαλλιάδες και τις σαρανταποδαρούσες με 10 πόδια) έσφαζαν δασκάλους , "μα τι σχέση έχει αυτό με τα εργατ..." -ΚΑΙ, συμπληρώνει, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ, και πουλάνε φούμαρα και αποπροσανατολίζουνε τον μεταπολεμικό σοσιαλισμό προς την ΕΙΡΗΝΗ και την ΠΡΕΖΑ. (Εσύ συνεχίζεις να κοιτάς σα μαλάκας, περιμένοντας να φτάσει κάπου) Και αφού έχει ξεκαθαριστεί πως το πανεπιστήμιο είναι αστικός θεσμός (γενικά, νομίζω μόνο γι' αυτή τη φράση θα έπρεπε να επιτρέπεται η έκτρωση και αφού γεννηθεί κανείς) και έχουμε ξεπετάξει την επταετία χωρίς να πούμε τίποτα γι' αυτήν, φτάνουμε στο 74. Και εδώ είναι που ξεκινάει το μάηντφακ, there is no omnislash, there is only Zuul. Ξεκινάμε με την καλύτερη παράγραφο του πλανήτη: Από το 1974 λοιπόν έχουμε στροφή στις αρχές των γραμμάτων και των τεχνών στην Ελλάδα όπου αρχίζει και διεξάγεται ένας αγώνας μίσους ενάντια σε κάθετι που αποτελεί την εθνική παράδοση σημαία, εκκλησία, οικογένεια, δυστυχώς όχι επειδή ανήκουν σε ένα αστικό καθεστώς αλλά επειδή η αριστερά νικημένη από τις επιταγές των καιρών και επειδή έπρεπε να επιβιώσει βρίσκει καινούργια πιστεύω όπως τη παγκοσμιοποίηση, τη δαιμονοποίηση των εθνικών συμβόλων και της εκκλησίας και το εξιλαστήριο θύμα την αστυνομία, στην ουσία βάζοντας στην άκρη όλα τα συνθήματα περί ταξικής πάληΕδώ μαθαίνουμε πως η εθνική παράδοση αποτελείται από τη ΣΗΜΑΙΑ, ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Πριν προλάβεις να αναρωτηθείς "ρε πούστη, τι μου θυμίζ..." ο όμνισλας συνεχίζει ακάθεκτος και σου λέει πως αυτά δεν καταδιώκονται επειδή λέει ανήκουν σε ένα αστικό καθεστώς (τους μαλάκες, για λάθος λόγο τα κυνήγησαν) αλλά επειδή η αριστερά ΝΙΚΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ (μετά την επταετία. νικημένη αριστερά. από τις επιταγές των καιρών.) βρίσκει λέει σε αυτά τα ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ τον εχθρό, προκειμένου να επιβιώσει. Και παίρνει η μπάλα και τους κακόμοιρους μπάτσους. Τους μπάτσους το 74. Εκεί που λες "καλά ο τύπος είναι απλώς ένα φασιστάκι της π..." ο όμνισλας είναι 2 κινήσεις μπροστά και σαν νέος πολιτικός Κασπάρωφ, συμπληρώνει ακόμα ένα σόφισμα σε όλα τα άλλα (το οποίο έχεις πλέον καταλάβει πως δεν ήταν ιστορία με σχόλια, ήταν σχόλια με λίγη κακογαμ*μένη ιστορία) που σε προλαμβάνει από το να επαναπαυθείς απλώς στο "ε είναι φουντικός και χασίστας": σου λέει πως αυτό ήταν το σκεπτικό μετά το 74, να λέμε "όχι" σε οτιδήποτε λέει ένας ακροδεξιός χωρίς να σκεφτόμαστε αν είναι σωστό ή όχι. Κίνηση ματ. Ας το δοκιμάσω, "Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΛΕΩ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΛΕΤΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ". Χαχ, πλάκα έχει. Πάω να παίξω παγκότερμα τώρα με το Δημητράκη. Και εκεί που σε έχει πιάσει η αναγούλα, φτάνεις στο αποκορύφωμα: Κάτι τετοιο συμβαίνει και με τους μετανάστες. Από τη στιγμή που κάποιοι είπαν να σφάζουμε όσους έρχονται κάποιοι προέταξαν, το να ρχονται άλλοι και να μας πηδάνε τις γυναίκες. Χαρακτηριστικό είναι πως αν ρωτήσεις σήμερα ένα μέλος του φόρουμ που διαπνέεται δε θα σου πει πως το κυριότερο πρόβλημα είναι οι εργασιακές σχέσεις, ο ταξικός πόλεμος, αυτά πεθάνανε, αλλά ο διαχωρισμός κράτους εκκλησίας όχι γιατί είναι κατ ανάγκη άθεος αλλά γιατί στην Εκκλησία συχνάζουν ακροδεξιοί επομένως πρέπει να εξοντωθεί ως θεσμός. Βέβαια ο ίδιος δν έχει κανένα πρόβλημα να γίνει τζαμί στην Αθήνα. "Αυτό συμβαίνει και με τους μετανάστες". Μιλάμε για το συνειρμικό τίποτα, για το μηδέν του ειρμού. Μια ιστορική αναδρομή 90 χρόνων για να καταλήξει στο "σας μάθανε πως όποιος λέει ΦΥΓΕ ΑΛΒΑΝΕ είναι φασίστας" και συμπληρώνει ΠΑΛΙ, έτσι για τιμωρία, το αυθαίρετο συμπέρασμα πως ο μέσος φορουμίτης δεν έχει καταλάβει τα πράγματα τόσο καλά όσο ο ίδιος και φάσκει και αντιφάσκει με τζαμιά και εκκλησίες ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝΕ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΜΙΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣ. ΑΜΕ. Για να τελειώσει (χάθηκε να χε πρόωρη να ταν μικρότερη η παλινδρόμηση με το ζουμί: Kαι επειδή από το 80 και μετά κάποιοι απλυτοι αξύριστοι γενειοφόροι άφησαν πίσω τις λαικές συνοικίες και πήγαν κατά Φιλοθέη μεριά δημιουργήθηκαν προβλήματα. Το πρώτο ήταν ότι το δυαράκι έγινε 5αράκι και δεν μπορούσε να το καθαρίσει πλέον η σύζυγος.Επιπλέον αποκτησε και κήπο αλλά πλέον δεν ήταν εργάτης προλετάριος και δε μπορούσαν να γεμίσουν ρόζους τα ροδαλά χεράκια του. Το άλλο που το βάζετε? Οτι για να πάει να τραγουδήσει το "παρτο στεφάνι μας" με τη mercedes του έπρεπε να αφήσει κάπου τα παιδιά?.Η ότι τα τζάμια της μπέμπας ήταν βρώμικα κι έπρεπε κάποιος να τα καθαρίσει? Ε για καλή τύχη όλων αυτών ήρθαν από το 91 οι μετανάστες και σώσαν τη μέρα .Για το μεταναστευτικό φταίνε οι αριστεροί που έγιναν μεσοαστοί και μεγαλοαστοί κυρίες και κύριοι. Ορίστε. Μεταναστευτικό και μαλακίες, για όλα φταίνε οι Μπολσεβίκοι, αυτοί τους φέρνουνε για μπέημπη σίτερζ και μόλις γυρνάνε σπίτι, οι άλλοι πάνε και κλέβουνε διαμερίσματα. Μα είναι τόσο απλό. Λόμαρ, αυτό που έκανα τώρα, δε θα το ξανακάνω. Και πραγματικά απορώ γιατί το έκανα, θα έπρεπε να είναι προφανή όσα υπέδειξα εδώ. Εντάξει, μερικοί από μας ξέρουμε για τι είναι ικανός κάποιος που υποστηρίζει πως οι γυναίκες γουστάρουν να βιάζονται γιατί αν δεν γούσταραν πως θα έμεναν έγκυες χωρίς οργασμό, αλλά εσύ μπορεί να μην τον έχεις ζήσει -από αυτό το ποστ του ρε φίλε, τι σου άρεσε;
Lomar Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 ναι διάβασα λίγο καλύτερα και το διαπίστωσα οτι είναι σχόλια με τμήματα ιστορίας. πάντως και στο πρώτο μου ποστ αυτό εννούσα, οτι δν με ενδιαφέρει αν είναι αντικειμενικά αυτά που λέει, αλλά τον λόγο τον οποίο τον οδήγησε στο να σχηματίσει τέτοια εντύπωση για την αριστερά. anyway ευχαριστώ για την λεπτομερή ανάλυση, εχω διαπιστώσει πως γενικά δε γράφεις κ πολλά
elis88 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Όντος η ανάλυση του Luci είναι το κάτι αλλό, μου θυμίζει κάτι βοηθητικά βιβλία γυμνασίου-λυκείου.
livewire Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Λοιπόν. Ποιος ο λόγος και τί εξυπηρετεί να γίνεται ο ίδιος χαβάς κάθε βδομάδα περίπου, με τα ίδια πανω-κάτω μέλη και τα γνωστά αποτελέσματα? Εντάξει, όχι ότι δεν έχει την πλάκα του, αλλά θα μπορούσε να είναι αυτό, το τόπικ που οι κανονισμοί του φόρουμ "χαλαρώνουν" -εκτός των πολύ extreme περιπτώσεων- για να μπορεί να γίνει παιχνίδι χωρίς να καταπιέζεται υπερβολικά ο ειρμός των χρηστών. ...long story short. Είναι ώρα του να γίνει στίκυ. Έχει ήδη και ένα πολύ εμπνευσμένο τίτλο.
KWSN_Men Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Λόμαρ, αυτό που έκανα τώρα, δε θα το ξανακάνω. Και πραγματικά απορώ γιατί το έκανα, θα έπρεπε να είναι προφανή όσα υπέδειξα εδώ. Εντάξει, μερικοί από μας ξέρουμε για τι είναι ικανός κάποιος που υποστηρίζει πως οι γυναίκες γουστάρουν να βιάζονται γιατί αν δεν γούσταραν πως θα έμεναν έγκυες χωρίς οργασμό, αλλά εσύ μπορεί να μην τον έχεις ζήσει -από αυτό το ποστ του ρε φίλε, τι σου άρεσε; Χαρά στο κουράγιο σου ρε μαλάκα, χαρά στο κουράγιο σου. Σε θαυμάζω πραγματικά. Αν ήμουν γκόμενα απόψε σου καθόμουνα. (κάνει και ομοιοκαταληξία)
Timour21 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Το θέμα είναι οτι μετά απο αυτή την ανάλυση του Μοντ, ο φίλτατος όμνικαντ-αφεντικό7 , θα πρέπει γετ εγκέν να αλλάξει όνομα... φόρουμ...ή/και χώρα κατοικίας...
jimarass Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 @washcloud δέχομαι ότι ο Αυστριακός βιαστής ήταν άρρωστος. Ο εμπρηστής τι είναι? Δε θέλει θανατική ποινή ή δημόσιο λιθοβολισμό στο σύνταγμα? ΚΑτά τη γνώμη μου , η μερική αποτυχία του καλύτερου διαθέσιμου πολιτεύματος, της δημοκρατίας, οφείλεται στο γεγονός ότι ο άνθρωπος δεν έχει ξεπεράσει τη βασιλεία. Του αρέσει να διοικείται από κάποιον ισχυρό. Τουλάχιστον το 95% αγνοεί ότι είναι υποχρέωσή του και ταυτόχρονα απαραίτητο για τη σωστή λειτουργία του πολιτεύματος, να ενημερώνεται και να συμμετέχει στην εξουσία. Από τότε που ο βασιλειάς έπαψε να είναι υπεύθυνος για τα δάση και το περιβάλλον, πρέπει εμείς να το κάνουμε αυτό κάθε μέρα. Αλλά η κουλτούρα μας παγκοσμίως είναι απλά κουλτούρα ίωσης. Καταστροφή του host. Η θανατική ποινή δε λύνει τίποτα. Έλυσε τίποτα στις ΗΠΑ? Έλυσε τίποτα στην 'Κίνα? Το μυαλό του ανθρώπου δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τη διαφορά μεταξύ ισόβιας φυλακής και θανατικής ποινής. Στο μυαλό είναι το ίδιο: καταστροφή ζωής. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα να πεθάνω παρά να πάω ισόβια!! Η λύση έρχεται με την σωστή παιδεία, μέσα στην οικογένεια αλλά και στο σχολείο. Δυστυχώς όμως η γεννιά του συμβολείου συμβίωσης έχει ΝΕΑ άλλα προβλήματα να λύση πρώτα. Την ίδια την οικογένεια η οποία τείνει να γίνει είδος πολυτελείας.
Lomar Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Αυτό με τη βασιλεία είναι πολύ σωστό. έτσι έχουμε μάθει (όλος ο πλανήτης), οτι αυτό που κάνει το κεφάλι είναι το σωστό, οπότε το μιμούμαστε μπάς και του μοιάσουμε, αυτό ισχύει απο τα μικρά ονόματα που δίνουμε στα παιδιά μας (πολύ παλιότερα, όχι τώρα), μέχρι και το lifestyle της καφετέριας - αν δε πηγαίνεις καθημερινά για καφέ των 5 ευρώ δεν είσαι κάποιος, όπως και αν δεν έχεις καλό αμάξι (και απ'όσο ξέρω τα πρώτα 2 αμάξια στην ελλάδα ήρθαν για 2 μέλη της βασιλικής οικογένειας, οι οποίοι έδειχναν το λαμπρό μέλλον του νεοέλληνα, καγκουρίζοντας στην άσφαλτο, με αποτέλεσμα να χτυπήσουν μια πεζή κοπέλα και να τη σκοτώσουν) δε πρόκειται να βρείς καλή γκόμενα κτλ. Γενικότερα στην ελλάδα έχουμε μάθει να προσκυνάμε και να ακολουθούμε τυφλά, θαμπωμένοι απο τη λαμπερή ψευτογκλαμουριά, την "υψηλή" κοινωνία, είτε αυτή μας προέκυψε απο βασιλική κληρονομικότητα στον επόμενο μλκ, είτε απο τζίγκερ και λοιπούς φραγκάτους μεγαλοαστούς, οι οποίοι έγιναν αυτοί που έγιναν εξαπατώντας τον αμόρφωτο και μπερδεμένο κοσμάκη (που και αυτός στη θέση τους το ίδιο θα έκανε), είτε απο τραγουδιάρες και λοιπά της πίστας και του θεαθήναι παληκάρια και πάει λέγοντας... Βασικά νοιώθω σα να κάνω κύρηγμα κ μ κάθεται άσχημα βγάζοντας τα απο μέσα μου, αφού με πολύ λίγα άτομα πιάνω τέτοιες συζητήσεις, οπότε να διευκρινίσω οτι το κάνω γιατί τουλάχιστον εδω μέσα θα πω αυτά που σκέφτομαι ανταλλάσοντας 5-10 ψαγμένες γνώμες πάνω στο ζήτημα με αποτέλεσμα να βγεί κάτι καλό απο την όλη φάση
washcloud Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Το θέμα είναι οτι μετά απο αυτή την ανάλυση του Μοντ, ο φίλτατος όμνικαντ-αφεντικό7 , θα πρέπει γετ εγκέν να αλλάξει όνομα... φόρουμ...ή/και χώρα κατοικίας... Προσωπικά έχω προτείνει προσφάτως την ανταλλαγή με οπιασδήποτε εθνικότητας, ιδιότητας, ηλικίας, φύλου, ιδεολογίας, ψυχολογίας (καλά όχι με τόσα πολλά λόγια) άτομο, γιατί η έκτρωση που προτάθηκε έστω και μετά της γέννας, δεν παύει να είναι έγκλημα. Η ελάχιστη αφορμή είναι η θεώρηση των αντιρατσιστικών κινήτρων ως σπέκουλα της ξεπουλημένης αριστερόστροφης μπουρζουαζίας προς ίδιον όφελος (...συν το ότι άμα συνεχίσει αυτός έτσι και δεν μπορώ να βρω μπέιμπι σίτερ με 20? εξ' αιτίας του, θα τα πάρω άσχημα). washcloud πραγματικά δε καταλαβαίνω τι προσπαθείς να πετύχεις με το να μιλάς με αυτόν τον τρόπο. αν θέλεις πες μου ξεκάθαρα τι εννοείς, διότι όπως καταλαβαίνεις δε μπορώ να καταλάβω το υψηλού επιπέδου χιούμορ σου Καλέ μου Lomar, κάτι λέγαμε για δάση. Άρα κακώς προσπαθούσες να δεις κάτι το οποίο ΔΕΝ προσπαθούσα να κάνω. Αυτό δε που εννοούσα ΔΕΝ ήθελα να το πω ξεκάθαρα. Διότι έτσι απλά δεν είχα καμμιά όρεξη. Και πήγα για ύπνο. Επίσης, δεν επρόκειτο περί υψηλού humour, παρά μάλλον για προσωπικό τρόπο έκφρασης, και ξανατονίζω την απουσία όρεξης βρε παιδί. Την οποία αναρωτιέμαι ΠΟΥ στο διάολο ...ΑΧΑ! την βρήκε ο Lucifer μερικά ποστ πιο πριν. Βέβαια και που τα είπε, τί έγινε ; Τα ίδια είπε κι ο KWSN_MEN ακόμα λιγο πιο πριν, με ΜΙΑ μόνο φωτό. Μινιμαλισμός. Μεγάλο πράμμα. Τώρα αν εσύ ψήνεσαι, μπορείς να συνεχίσεις να δοκιμάζεις την τύχη σου (εκεί όμως που είσαι ήμουνα, κι εδώ που είμαι σε βλέπω να έρχεσαι). Πόσους κρίκους θες, λέγε
afentiko7 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Λίγα πράγματα σε αυτά που είπε ο θολωμένος. Πρώτα απόλα ως κομμουνιστές που γίναν ναζί εννοώ οπαδούς και ψηφοφόρους που μεταπήδησαν. Κατά 2ον είσαι ανίδεος αν νομίζεις πως οι Γερμανοί θέλαν εθνική καθαρότητα. Θέλαν φυλετική καθαρότητα γι' αυτό άλλωστε και η ευγονική, γι αυτό και τα σούλτα φέρτα σε Σκανδιναβίες. Δεν υπήρχε εθνικισμός που αποδίδεται με τη σημερινή έννοια. Διάβασε και κανά αγώνα μπας και ξεστραβωθείς. 2 Για αναρχικούς υποστηρικτές του Στάλιν. Κούνια που σε κούναγε. Ο Αρούκος ανίδεε ήταν ένας αναρχικός με την κανονική σημασία της λέξεως, δεν έπαιρνε εντολές από κανένα και γι' αυτό σκοτωνε δασκάλους και παπάδες, όχι επειδή ήταν ενάντια της μόρφωσης (ακόμα και αυτής της συντηρητικής) αλλά γιατί τους θεωρούσε εξουσιαστικούς μηχανισμούς. 3. Τα πανεπιστήμια βρε στούρνο δε δημιουργήθηκαν με την άνοδο της αστικής τάξης τον 13ο αιώνα? Και νομίζεις πως πηγαίναν γιοι σιδεράδων και ξυλουργών? Δε νομίζω. 4. Το πόσο καλά γνωρίζεις απο μαρξιστική θεωρία φαίνεται από το ότι και συ θεωρείς ότι μαρξισμός = αντιφασισμός. Λάθος πουλάκι μου. Ακου για να μαθαίνεις.Ο μαρξισμός είναι ενάντια στο έθνος - κράτος επειδή αποτελούν δημιουργήματα της αστικής τάξης. Οχι επειδή κάποιοι σήμερα είναι πατριώτες. Πάρε παράδειγμα το 19. Γιατί οι κομμουνιστές ήταν εναντίον. Γιατί θεωρούσαν πως δεν ήταν τπτ άλλο παρά ένας κατακτητικός πόλεμος για να αμβλυνθούν τα καλούδια της αστικής τάξης κενώ δν είχαν τπτ να ωφεληθούν οι εργάτες. Με λίγα λόγια δν μπορούσε ο Μαρξ να ξέρει τι θα γίνει μετά 50 -60 χρόνια. 5.Για τη νικημένη αριστερά. Ναι βεβαίως δν θυμάμαι κανένα το 74 να μιλάει για σοσιαλισμό (όχι σοσιαλδημοκρατία) στην Ελλάδα. Η δεξιά 60 έπιασε και οι πρώην μαρξιστές αλλαξοπίστησαν , εκτός αν θεωρείς πως η σοσιαλδημοκρατία προήλθε απο αβιογένεση. 6. Ειρηνηστικό κίνημα. Θεωρείς πως η μπολσεβικική επανάσταση μπορούσε να σταθεροποιηθεί αν δν άρχιζε ο Λένιν τις σφαγές? Τι σχέση έχει αυτό το πράγμα με τους χιππις. Ειρήνη για τους μαρξιστές θα υπάρξει μόνο στον κομμουνισμό, όχι στον καπιταλισμό, εξού σου λέω και η 17Ν, ηRAF οι ΕΤ οι οποίες κατά γράμμα ακολουθούσαν τη βια ανατροπή του πολιτεύματος (οχι ότι όλες ήταν καθαρά μαρξιστικές). Αυτά παίζει και να επανέλθω γιατί εκτός από άσχετος και παπαγάλος δν καταλαβαίνεις και τον άλλο.
Lucifer Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Είχα παλιά ένα CD-R σαν εσένα. Τα σιντί που έγραφε, ούτε το ίδιο δε μπορούσε να τα διαβάσει.
Garnele Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Λοιπόν αφεντικέ. Κατ' αρχήν ξέρω από τώρα ότι ακόμη κι αυτά τα λίγα που θα πω θα τα κατανοήσεις το ίδιο με ένα τετράχρονο παιδάκι μεγαλωμένο στο Πακιστάν. Αλλά επειδή μου πετάχτηκαν τα μάτια όξω, οπώς θα σου είχαν πει άλλωστε και πολλές δασκάλες (ίσως μόνο δασκάλες αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης) απαντάω, έστω γι' αυτούς τους λίγους που ίσως κουνάνε καταφατικά το κεφάλι μουρμουρίζοντας "πώς τα λέει έτσι ο φούστης". Θα ήθελα -έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο σήμερα- να σου απαντήσω και στο σεντόνι-μαργαριτάρι που βρίσκεται καναδυο σελίδες πίσω αλλά πραγματικά με κάλυψε ο Λούσιφερ (τους περισσότερους εδώ μέσα νομίζω) Να επισημάνω λοιπόν, ότι η αναφορά στα πανεπιστήμια ήταν εντελώς άστοχη (εύχομαι πραγματικά μια μέρα να σε δεχτούνε σε ένα μπας και ξεστραβωθείς και ανοίξεις λίγο τους ορίζοντες σου παραπάνω από το γουίκι, τον πλεύρη και τον λιακό). Τα πανεπιστήμια που λες όμνι/αφεντικέ/γουατεβερ, δε δημιουργήθηκαν τον 13ο αιώνα. Ήδη τον 10ο αιώνα το Σαλέρνο (πού να είναι αυτό άραγε, ε φημιζόταν για τις ιατρικές του σπουδές. Για του λόγου το αληθές βέβαια, τα πρώτα πανεπιστήμια ήταν συντεχνίες φοιτητών ή καθηγητών, οι οποίες δεν είχαν δικές τους εγκαταστάσεις, ούτε καν δικό τους κτίριο! Οπότε δεν είχαν (χιντ) ακριβώς τη σημερινή μορφή. Για να κλείσει το πανεπιστημιοθέμα όμως, το 1200 η Ευρώπη είχε ήδη τέσσερα αναγνωρισμένα πανεπιστήμια. Οι πολιτικές σου πεποιθήσεις -αν είσαι αριστερός, αναρχικός ή ακροδεξιός της σειράς- νομίζω ότι όλους μας, αλλά όλους, μας αφήνουν παγερά αδιάφορους. Άλλωστε καλώς ή κακώς έχεις κι εσύ την ταμπέλα σου εδώ μέσα. Τέλος, αν πρόκειται να κάνεις κόπυ πέηστ κάποιο κείμενο, παρέθεσε και το λινκ. Συνοψίζοντας, ποιος είναι ο στούρνος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.