washcloud Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Οι πρεζάκιδες φίλε δεν είναι άρωστοι. Την νεβρική ανορεξία την λες αρώστεια. Όχι όμως τα ναρκοτικά. Γιατί προσπαθείς να πιαστείς από κάπου για να πεις κάτα εναντίων των ξένων, και δεν βλέπεις την ουσία του ποστ μου; Εσενά δεν προσπαθώ να σε πείσω για τίποτα. Είσαι είδη προκατελημένος και έχει μια άποψη που σου έχουν περλασει άλλοι, ίσως και μαι μερίδα της ίδιας της κοινωνίας. Παρ'ολα αυτά σέβομαι την αποψή σου, σεβάσου κι εσύ τις απόψεις των άλλων. Διάβασε όοολο το θέμα απο την αρχή, με την σκέψη όμως να είσαι αντικειμενικός και θα δεις πόσες σεχλαμάρες έχεις πει. Ίσως να κοκκινήσεις και από την ντροπή σου. Όσο για το 1ο ("πρεζάκηδες") ΕΙΣΑΙ φάουλ elis88. Όχι όμως γιατί είσαι από Αλβανία. Είσαι τόσο φάουλ όσο είναι και ο πιο ντόπιος ντόπιος. Αρρώστεια ΕΙΝΑΙ. Όχι η ενεσοβαρεσίαση, αλλά προφανώς διάφορα ψυχικά συμπλέγματα που τον φέρνουν τον άλλο σ' αυτή την κατάσταση, σε συνδυασμό με κοινωνικούς περίγυρους, το dna και την οικογένεια που κουβαλάει, και,και, και άλλες ασθένειες (σωματικές) που έρχονται καπάκι, και μπάινει στον φαύλο κύκλο απ΄τον οποίο δεν θα βγει ποτέ.. Γίνεσαι το ΙΔΙΟ "ρατσιστής", αν τον αντιμετωπίσεις τον άλλο ως "κατώτερο". Βέβαια, ΕΧΕΙΣ κάποιο δίκαιο, κανείς μας δεν θα κάτσει να συναναστραφεί ένα τελειωμένο πρεζόνι, κάτω από κανονικές συνθήκες, και γι ΑΥΤΟ και μόνο δεν μπορεί να βάζει κανείς στο ίδιο τσουβάλι ΚΑΙ τους μετανάστες σε ΟΠΟΙΑ χώρα. Επειδή έρχεσαι από την Αλβανία, δε σημαίνει κι ότι πρέπει να μπεις στην μπούκα κατευθείαν. Είναι ο ΠΙΟ σίγουρος τρόπος για να σε γίνεις "σαν τα μούτρα " όσων το πάνε έτσι. Αλλά ο "άλλος" βρήκε ευκαιρία να σε καρφώσει, να πει "να ρε...δείτε ΠΟΙΟΙ είναι οι μετανάστες σας". Τεσπα. Όσο για τις "ιδέες" του, να είσαι σίγουρος ότι δεν του τις έχουνε περάσει. ΦΑΙΝΕΤΑΙ από τον τρόπο του ότι είναι εγγενείς. Είναι "οι κωλοέλληνες" που έλεγε κι ο Σαββόπουλος. Δεν πρόκειται ποτέ στην ουσία να γίνεις φίλος του, γιατί στο ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ βλέπει τον "εχθρό" που ρημάζει τα σπίτια, τον "πλεονάζοντα" που θα βγάλει το χρήμα "μας" έξω, τον "τσάμικο" κίνδυνο. Και ο "ρατσισμός" του, ακριβώς σ' αυτό έγκειται (βασικά τ' άντερά του δε χωνεύει, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Προσωπικά, αν μπορούσα να διαλέξω, για να μην έχουμε "υπερπληθυσμό" στην Ελλάδα, θα πρότεινα να μείνεις "εσύ", και να πάει αυτός όπου αλλού γουστάρει. Τωρα πραγματικα sotirakis.net δεν σε ενδιαφερει αν η ελλαδα μεταμορφωθει σε μια πολυπολιτισμικη χωρα...Πιστεψε με πως αν γινει αυτο τοτε θα βλαστημας την ωρα που εγραφες αυτα που εγραφες....(βεβαια αυτο αποκλειεται να γινει κατα την ταπεινη μου γνωμη).Δεν αγωνιστικαν οι προγονοι μας τοσο σκληρα εναντιον τουρκων,αλβανων,βουλγαρων κλπ.,για να διαμορφωθει στο τελος μια χωρα γεματη τουρκους,αλβανους,βουλγαρους κλπ. Οι πρόγονοί σου δεν αγωνίστηκαν γι' αυτό (ΚΑΙ για αυτό ΔΥΣΤΥΧΩΣ αγωνίστηκαν), κυρίως αγωνίστηκαν όμως για να γίνουν Κυρίαρχο Κράτος. Επίσης, η Ελλάδα του σήμερα, ΕΙΝΑΙ στο βαθμό που είναι, "πολυπολιτισμική". Άλλο τώρα αν είσαι στραβός και δεν το βλέπεις. ΤΙ ακριβώς φοβάσαι τώρα μην ΓΙΝΕΙ,,,δεν το καθαρίζεις. Μάλλον φοβάσαι μην χάσει εδάφη (ο,τιδήποτε άλλο ως φόβος είναι από ηλίθιος-όπως όλοι οι φόβοι άλλωστε-έως αστήρικτος). Εκτός κι αν σου βρωμάνε τα ξένα χνώτα...απλώς. Καταρχάς μην με προσβάλεις και μην μου βάζεις ταμπέλες. Είπα εγώ ότι είναι κακό αυτό που γίνεται η ότι δεν μου αρέσει ή οτι οι ξένοι είναι κατώτεροι και θέλω να φύγουν???? Εγώ ρώτησα πως θέλουν τον τόπο τους οι Έλληνες. Αν τον θέλουν έτσι όπως πάει να γίνει τότε όλα ειναι καλά. Αν όμως όχι, τότε υπάρχει πρόβλημα. Από την άλλη αν δεν σε σέβεσαι το πολίτευμα του τόπου και την θέληση της πλειοψηφίας έχεις πρόβλημα. Να μιλάς ευγενικότερα. katerina_a_86 , στα 22 σου ( ; ) με τέτοια...μυαλά...δε ΜΑΣ βλέπω καλά... (και δεν είναι προσβολή, κάτσε και δες το ψύχραιμα και θα δεις πως ΔΕΝ είναι) http://www.unilever.com/ourbrands/personalcare/Rexona.asp KWSN_MEN, αν μία γυναίκα σε στέλνει γι' αποσμητικό, γουστάρει τρελλάαααααα Αντε πάλι...έμπλεξες....φτιάχτηκες θέλω να πω Δεν διάβασα όλο το thread αλλά αυτό που έχω να πω είναι ότι από τον χρόνο που έχω περάσει Γερμανία δεν έχω δει ποτέ διαφήμιση στα τούρκικα παρόλο που είναι υπερβολικά πολλοί εκεί. Δεν ξέρω πως θα ακουστεί αυτό που θα πω αλλά από τη στιγμή που είναι σε μια χώρα δεν πρέπει να έχουμε τουλάχιστον την απαίτηση να μιλάνε τη γλώσσα (είμαι σίγουρος ότι μπορούν); Κανένα πρόβλημα να έχουν την εφημερίδα, αλλά η διαφήμιση θα έπρεπε να είναι στα ελληνικά η τουλάχιστον με ελληνικούς υπότιτλους. Δε θεωρώ ότι επειδή μπορεί να μην πάρω εγώ ποτέ αυτό το έντυπο δεν πρέπει να καταλαβαίνω τι λέω η διαφήμιση. Τι να πω ίσως είμαι λάθος. απαίτηση ρε συ φίλος ; Βαρούμ ; Τί φοβάστε δλδ ; Μην αρχίσουν σιγά-σιγά να πουσάρουν διαφημίσεις στ' αλβανικά, με μυστικούς κώδικες και σχέδια επιθέσεως και δεν το πάρουμε χαμπάρι νωρίς ; ...Και το κορυφαίο : Αρα από φανταστικές ιστορίες μπορώ να σου πω και γω πολλές, το θέμα είναι τι γίνεται στην πραγματικότηταΤέλος ένας από τους λόγους του αντισημητισμού στη Γερμανία ήταν και η οικονομική άνοδος των Εβραίων (έπαιρναν δουλειές από Γερμανούς με καταστήματα που άνοιγαν). Φάσκεις και αντιφάσκεις λοιπόν Καλά, σε λίγο θ' ακούσουμε κι ότι τους κάνανε σαπούνια, γιατί Κυριακή που έστειλε η Frau Hitler τον κανακάρη της για σαπούνι στου Ηerr Isaac, αυτός του την έκανε γυριστή και δεν του πούλησε το τελευταίο σαπούνι, γιατί είχε υπ' όψιν του να το πουλήσει σε μια χάι-κλας κυράτσα διπλή τιμή, κι επειδή ο μικρός Αδόλφος είχε μείνει άπλυτος κι έζεχνε μέχρι τη Δευτέρα, δεν τον παίζανε τ' άλλα παιδάκια και τον φωνάζανε βρωμιάρη κι αυτός το κράτησε μανιάτικο.... Δεν είναι ότι του κάνω αβάντα του Lucifer (γιατί ούτως ή άλλως μας έχει γράψει και στα τέτοια του και μου την έχει δώσει, σιγά που θα του κάνω και αβάντα), αλλά αντικειμενικά σ' έστειλε για βρούβες με το "σενάριό του" (το οποίο τα έσπασε κι από χιουμοριστική έμπνευση παρεπιπτόντως), και αν δεν πας κι όλας για τις βρούβες, γούστο σου και καπέλλο σου, αλλά κράτα και λίγη τσίπα...άκους εκεί "φάσκεις κι αντιφάσκεις"....Τσσσσσσσσσσσσ ρε! Όλοι έχουμε φάει τάπες στη ζωή μας, αλλά δεν κάνουμε κι έτσι...Λες και οι "Εβραίοι" ΔΕΝ ήταν "Γερμανοί" πριν την άνοδο του φασισμού...Λες και μέσα στους αιώνες αυτοξεχωρίζονταν ως "γενικά Γότθοι" και Εβραίοι...Λες και ο ίδιος ο λαός απαίτησε την φυλετική εκκαθάριση....Άσε, γάμησέ τα λέμε....
kostetos Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Ρε παιδια ηρεμηστε...Συζητηση κανουμε και οχι προσωπικες επιθεσεις.. Εγω θα ποσταρω τελευταια φορα σε αυτο το topic..Aν καποιος θελει να μου πει κατι για αυτα που γραφω να μου στειλει πμ γιατι αποκλειεται να ψανα ποσταρω εδω. Σε προηγουμενο post εγραψα κατι.. Κανεις δεν αρνειθηκε πως εχει σκεφτει η εχει βρισει αλβανο μονο και μονο για την καταγωγη του και αυτο επιβαιβεωνει τις σκεψεις μου,δηλαδη ολα αυτα που λετε οι περισσοτεροι περι ισοτητας ειναι μουφες και τα λετε μονο για να φανειτε πως εχετε ποιο ανοιχτα μυαλα απο τους αλλους... αυτα ειχα να πω,καλο βραδυ...
Lucifer Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Όλοι έχουμε σκεφτεί και έχουμε βρίσει αλβανό μόνο και μόνο για καταγωγή του. Μετά κλείσαμε τα 14.
nikos_e34 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 φιλε λουσιφερ ολοι ειμαστε "μπασταρδοι" αν σκαλισεις τα οικογενειακα δεντρα θα δεις οτι οι προγονοι σου δεν ηταν και τοσο ελληνες αλλα τυπαδες σαν το αφεντικο παντα υπηρχαν...στο δευτερο παγκοσμιο φορουσαν κουκουλες μαυρες και εδειχναν σε ενα γερμαναρα τον συμπατριωτη τους η ελεγαν στην αστυνομια ποσες κοκκινες κουβερτες απλωσε να αεριστουν επι εμφυλιου...ασε δε επι δικτατοριας .... και εγω δεν ειμαι πολυ ελληνας...το σοι της μανας μου κραταει απο μικρα ασια και βουλγαρια (προπαπους βουλγαρος προγιαγια ελληνιδα γκαγκαβουζης) και ελα να μου πεις οτι δεν ειμαι ελληνας στο προσωπο ομως και αν δεν σε κοψω φετες με το νυστερι θα σε στειλω μακρονησο με τα κορακια να δεις τι ειναι να σπας πετρες ,να σε εκτελουνε για κομουνιστικα φρονηματα λες και εφταιγες εσυ που ο πατερας σου ηταν βουλγαρος...και παλι καλα σε φυγαδεψε ενας δεσμοφυλακας τη νυχτα και να χαροπαλευεις ενα μηνα σε ενα υπογειο στην αθηνα και απο εκει γερμανια...και σαν να μη φτανει αυτο να διωκεται ολο το σοι σου σε τσεχια,βουλγαρια πολωνια κλπ απο κατι αφεντικα7 που οι μετεπειτα μπουληδες απογονοι βγαινουν στα φορα και μοιραζουν ταμπελες "αυτος ειναι βουλγαρος,αυτος αλβανος κλπ" ελα να μου πεις κατι για την καταγωγη μου οπως τολμησαν να κανουν και αλλοι και μετα πληρωνα τους οδοντιατρους να τους φτιαξουν τα δοντια και τα γυαλια μυωπιας τους...θες να μπεις σε αυτο το λουκι?ευχαριστως! ποιος εισαι εσυ που θα αποφασισεις ποιος ειναι ελληνας και ποιος οχι ρε; καντε με μπαν σβηστε ποστ καντε οτι θελετε με ακροδεξια μπασταρδια μονο ξυλο και καδρονι στο κεφαλι
Lucifer Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Αρχικά χαλάρωσε. Δευτερευόντως, εγώ τι φταίω; Εγώ μαζί σου είμαι.
washcloud Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Κανεις δεν αρνειθηκε πως εχει σκεφτει η εχει βρισει αλβανο μονο και μονο για την καταγωγη του και αυτο επιβαιβεωνει τις σκεψεις μου,δηλαδη ολα αυτα που λετε οι περισσοτεροι περι ισοτητας ειναι μουφες και τα λετε μονο για να φανειτε πως εχετε ποιο ανοιχτα μυαλα απο τους αλλους...αυτα ειχα να πω,καλο βραδυ... ...Sweet dreams kostetos, and dont let the bed bugs bite. Από την διαφήμιση ξεκίνησε, στο μεταναστευτικό "πρόβλημα" της Ελλάδας έφτασε (όχι που δε θα 'φτανε, έτσι "αντικειμενικά" που τέθηκε ως ερώτημα απ' την αρχή του...). Αν το θέμα είναι το "αλβανικό", το ότι ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ τα κατακάθια που ήρθανε, "μαζί" με τον πατέρα φίλου μου που ΠΕΡΠΑΤΑΓΕ 3 μερόνυχτα για να έρθει στην Ελλάδα να δουλέψει τίμια (μονομερώς τίμια), ΕΣΤΩ και "με το στανιό" (ναι, με το στανιό, γιατί ΨΩΜΙ δεν είχανε κάποιες στιγμές), δεν πα' να πει ότι : α)πρέπει να την πληρώνουν ΟΛΟΙ για τα "κατακάθια" (και άποψη μου είναι, ότι ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑΣ μας, "βοήθησε" ΚΑΙ το γεγονός ότι τα δικά τους κατακάθια, ήταν πιο κατακάθια απ΄τα δικά μας κατακάθια) β)παρ' όλο που ΕΙΝΑΙ υπαρκτό το πρόβλημα της "υπερσυγκέντρωσης" λαθρο-και μη-μεταναστών, αλλά ΠΑΛΙ, ΑΚΟΜΑ και σ' ένα φόρουμ να βγαίνουν οι άλλοι και λένε "στείλτε τους από κει που ήρθαν! Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!", τότε πάμε κατά διαόλου. Και, φυσικά, την πληρώνουν ΚΑΙ οι "καλοί". Που ΔΕΝ είναι η μειονότητα. Μειονότητα είναι τα "κατακάθια".Κι εδώ θυμάμαι τον άλλον, που επειδή η γειτονιά του έπηξε στον υπόκοσμο, στραβοκοιτάει ένα ολόκληρο έθνος. Γιατί δεν κάνεις κι ένα thread με τους μπάτσους, συνοριοφύλακες, και όποιους "officials" τα παίρνουνε για να μπούνε τα κατακάθια μέσα ; Ή ΕΣΤΩ οι παράνομοι ; Και να στραβοκοιτάξεις ΚΑΙ αυτούς ; Εκτός πια κι αν, τι διάλο, ΤΟΣΟ κωλοφάρα είναι αυτοί οι Αλβανοί ; ΜΟΝΟ την κακία έχουν μέσα τους και ήρθαν να μας φάνε τις γκόμενες και να μας πηδήξουν τις τυρόπιτες ; Κάποια στιγμή, θα γινόταν κι αυτό. Η Ελλάδα δηλαδή "μαζικός" προορισμός μεταναστών. Καλών ΚΑΙ κακών. Χρήσιμων ΚΑΙ υπεράριθμων. ΠΟΣΟ θα βοηθήσεις με το να βγάλεις τη σιχασιά σου ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για τα "μιάσματα που πλακώσανε", ούτως ώστε να πάει η κατάσταση σε "νορμάλ" επίπεδα; Μάλλον καθόλου. Απλά θα τους μάθεις ν' ανταποδίδουν με μίσος. Γιατί το μίσος αυτό φέρνει. Μίσος. Και να "καλοπερνάνε" όσοι παλεύουν για ένα μεροκάμματο εδώ. γ)..τα φρικιά που φρικάρουν πως θα "αλλοιωθούμε", καλά θα κάνουν να καταλάβουν ότι ο μέσος όρος των μεταναστών που μεταναστεύουν με σκοπό τη μόνιμη κατοικία, δεν "πισωγυρνούν". Αφομοιώνονται, με την...καλή έννοια. Δεν τρέχουν στις δουλειές τους, με σκοπό το βράδυ να κατεργάζονται σχέδια για "Μεγάλη Τάδε". Ρίχνουν μαύρη πέτρα γύρω τους, και σέβονται το χέρι που τους "ταΐζει". Αν πάει βεβαίως το χέρι να τους πετάξει δυσανάλογο ξεροκόμματο, τί θα κάνουν κι αυτοί, θα σκυλιάσουν. Τα έχω πει και με φίλο : ΟΧΙ ότι αυτό τους δικαιολογεί. Έχουν ΚΑΙ οι μετανάστες τις υποχρεώσεις τους. Και αν δεν έχουν καλή αντιμετώπιση, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ας την κάνουν γι' αλλού, κι όχι να τα βάζουν με τους ντόπιους. Αυτό είναι ο ρατσισμός από την ΑΝΑΠΟΔΗ, όταν συμβαίνει. Αλλά ρε πούστη, από ΚΑΠΟΥ αρχίζει το κακό. Και το κακό δεν αρχίζει από το ότι ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ να τους φέρονται όπως τους φέρονται ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ. Εκτός κι αν δεχθούμε ότι είμαστε ΤΟΣΟ κάφροι, που δεν ξέρουμε να ξεχωρίσουμε τα χλωρά απ΄τα ξερά, ότι όταν πονάει κεφάλι κόβουμε κεφάλι, γι' αυτό ας μας αφήσουν στον κωλοτόπο μας να τρωγόμαστε μεταξύ μας κ.ο.κ. Εκτός κι αν θεωρούμε ΑΠΛΑ "δίκαιη τιμωρία", το να γενικεύουμε και να τους γκετοποιούμε (με κάθε τρόπο), επειδή ήρθαν παράνομα. ΤΟΤΕ όχι "περήφανοι Έλληνες" δεν πρέπει να λεγόμαστε, αλλά είμαστε για γενοκτονία. Να θυμήσω επίσης στους "εθνικοφρονούληδες", ότι πολλοί από τους μετανάστες προσπαθούν και καταφέρνουν ν' αποκτήσουν υπηκοότητα. Σε 3 γενιές θα έχουν "ξεχάσει κι οι ίδιοι από που ήρθαν". Καλό είναι αυτό ; Για τους ίδιους ας κάνουν ό,τι αγαπάνε.Για μας τους "αυτόχθονες", σημαίνει ότι δε θα έχουμε "εθνονολογικά προβήματα". Εκτός κι αν νομίζετε πως σε περίπτωση σύρραξης, θα ορμήσουν εναντίον μας. Κι έχετε δίκαιο-μπορεί και να το κάνουν. Πότε ;Αν συνεχίσουμε να τους "φερόμαστε" σαν ανθρώποιυς κατώτερης κατηγορίας, κι όχι ισότιμους Έλληνες ΠΟΛΙΤΕΣ. Κι αν το θέμα σας είναι το της "φυλετικής καθαρότητας"...άντε βρε, διώχτε και τους "Τούρκους" που ήρθαν το '22 από Μικρά Ασία, τους "Βούλγαρους" της Μακεδονίας, τους "Αρβανίτες" της δυτικής Ελλάδας, οι Κρήτες ψοφάνε να αυτονομηθούν ούτως ή άλλως, κάτι Εβραίους πρέπει ακόμα να έχουμε επίσης, οι Κύπρος είναι άλλο κράτος ούτως ή άλλως, να καθαρίσουμε κι από τα νησιά ότι Λατίνους απομείνανε, ΓΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΤΕ ΒΡΕ, να μπορείτε τα βράδυα να κοιμηθείτε ήσυχα, όταν ξέρετε με ασφάλεια ότι η πορδή που θα σας φλομώσει το πρωί στο λεωφορείο προέρχεται από απόγονο του Θεμιστοκλέους, βεβαίως -βεβαίως...
KWSN_Men Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 KWSN_MEN, αν μία γυναίκα σε στέλνει γι' αποσμητικό, γουστάρει τρελλάααααααΑντε πάλι...έμπλεξες....φτιάχτηκες θέλω να πω Είπα να της ποστάρω αυτό αλλά θεώρησα ότι και με αυτό θα το έπιανε το νόημα...
elis88 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Όσο για το 1ο ("πρεζάκηδες") ΕΙΣΑΙ φάουλ elis88. Όχι όμως γιατί είσαι από Αλβανία.Είσαι τόσο φάουλ όσο είναι και ο πιο ντόπιος ντόπιος. Αρρώστεια ΕΙΝΑΙ. Όχι η ενεσοβαρεσίαση, αλλά προφανώς διάφορα ψυχικά συμπλέγματα που τον φέρνουν τον άλλο σ' αυτή την κατάσταση, σε συνδυασμό με κοινωνικούς περίγυρους, το dna και την οικογένεια που κουβαλάει, και,και, και άλλες ασθένειες (σωματικές) που έρχονται καπάκι, και μπάινει στον φαύλο κύκλο απ΄τον οποίο δεν θα βγει ποτέ.. Γίνεσαι το ΙΔΙΟ "ρατσιστής", αν τον αντιμετωπίσεις τον άλλο ως "κατώτερο". Βέβαια, ΕΧΕΙΣ κάποιο δίκαιο, κανείς μας δεν θα κάτσει να συναναστραφεί ένα τελειωμένο πρεζόνι, κάτω από κανονικές συνθήκες, και γι ΑΥΤΟ και μόνο δεν μπορεί να βάζει κανείς στο ίδιο τσουβάλι ΚΑΙ τους μετανάστες σε ΟΠΟΙΑ χώρα. Επειδή έρχεσαι από την Αλβανία, δε σημαίνει κι ότι πρέπει να μπεις στην μπούκα κατευθείαν. Είναι ο ΠΙΟ σίγουρος τρόπος για να σε γίνεις "σαν τα μούτρα " όσων το πάνε έτσι. Αλλά ο "άλλος" βρήκε ευκαιρία να σε καρφώσει, να πει "να ρε...δείτε ΠΟΙΟΙ είναι οι μετανάστες σας". Τεσπα. λέμε.... Υπάρχουν περιπτώσεις και περιπτώσεις. Αλλά ρε συ είναι γνωστό σε όλους το τι κάνουν τα ναρκοτικά. Είμαι υπερ αυτών που προσπαθούν να ξεφύγουνε, γιατι εντάξει όλοι μπορούμε να κάνουμε ένα λάθος, αυτο δεν πρέπει να σημαδέψει όλη μας την ζωή. Αλλα όπως σου είπα υπάρχουν περιπτώσεις και περιπτώσεις... Για όνομα του θεού δεν είμαι καθόλου ρατσιστής... αλλά όταν βλέπω ενα πρεζόνι, ποτέ δεν σκέφτομαι αυτον όσο την οικογενειά του που υποφέρει εξετείας του. Δεν είναι οτι κάνει κακό στον εαυτό του και τελειώσε.. την οικογένια του τιν ισοπεδώνει. Άμα υπήρχε η θανατική ποινή στην Ελ΄λάδα, δνε θα ήθλεα να γινότανε στους δολοφόνους αλλά σε αυτούς που πουλάνε ναρκοτικά. Σίγουρα πολλα προβλήματα θα είχα αποφευχθεί και λιγότερες οικογένειες θα είχανε διαληθεί.
insomniaK Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 [...] Ο insomniak που είναι ρε παιδιά? Βρε, το γύρισες βρε;;; Σου έλλειψα; Εκδρομούλα ήμουν... Στα δικά σου επιχειρήματα, έχω απαντήσει στο γνωστό θέμα με τους 1/4 μετανάστες, δεν ξαναγράφω τα ίδια. Γύρισα και θα ήθελα να ευχαριστήσω την katerina_a_86, τόσα επιχειρήματα συμπυκνωμένα, μόνο στην πάστα τομάτας Ο κύκνος είχα συναντήσει... Επειδή όμως είμαι κρυφοκορτάκιας θα της απαντήσω πως θέλω την Ελλάδα. Μία τεράστια παρτούζα σε παραλία (<- είναι λίγο αλληγορικό) Δεν διάβασα όλο το thread αλλά αυτό που έχω να πω είναι ότι από τον χρόνο που έχω περάσει Γερμανία δεν έχω δει ποτέ διαφήμιση στα τούρκικα παρόλο που είναι υπερβολικά πολλοί εκεί. Φίλε, εδώ είσαι ψιλο-, χοντρό- λάθος. Υπάρχουν μέσα και τούρκικα και ελληνικά και ότι άλλο θες στη Γερμανία. Που και διαφημίσεις έχουν και εκπομπές κάνουν σε ραδιόφωνα και εκδίδονται εφημερίδες σε άλλη γλώσσα πλην της γερμανικής. Αυτά τα λέει κάποιος που ζει και δουλεύει/σπουδάζει στη Γερμανία 4 χρόνια, χωρίς ουσιαστικά να ξέρει γερμανικά, ενώ οι παρέες του αποτελούνται από κανέναν έλληνα, λίγους γερμανούς και πάρα πολλούς ότι να ναι... Σου έδωσα στοιχεία: Μεγάλο ήδη ποσοστό ξένων σε σχέση με τον πληθυσμό,υπογεννητικότητα ελλήνων,υπεργεννητικότητα ξένων ΚΑΙ μικτοί γάμοι (προκαλούν πληθυσμιακοί αλλοίωση είτε σου αρέσει είτε όχι). Μη με προσβάλεις.Εγω δεν σε βρίζω αν και θα το ήθελα. Αν σου αρέσει αυτο που παει να γίνει πες το μας ευθέως και μην το αμφισβητείς. Αν όμως στους έλληνες δεν αρέσει δυστυχώς δεν πρέπει να γίνεται. Εκτός αν δεν σου αρέσει το πολίτευμα. Σεο που απαντάς γλυκιά μου οπτασία, δεν υπάρχει καμία προσβολή. Είναι απλή διαπίστωση πως έχεις μία περιοσμένη αντίληψη της τρέχουσας παγκόσμιας κατάστασης σε θέματα μετανάστευσης, διεθνείς σχέσεις και ας πούμε πως ο κόσμος ότι δεν τελειώνει στα σύνορα της Ελλάδας όπως τα όρισαν οι 3 μεγάλοι των Συμμάχων στο ΒΠΠ. Εμείς σε αγαπάμε, μπορεί να είσαι άρρωστη, μαυριδερή ή ξανθιά, με μεγάλη μύτη ή μικρά βυζάκια, να οδηγείς porsche και να μη χρησιμοποιείς σερβιετάκια σερενα, επίσης μπορεί να σε αρέσει η ινδονησιακή σογια σος (και όχι η ιαπωνική) κλπ κλπ... α και εγώ είμαι ρατσιστής δώσε βάση στη σερβιέτα./ Δεν τεκμηριώνω βρισιές, τεκμηριώνω αποψείς.Το να βρίζεις τον συνομιλητή σου ειναι ρητορικά πρωτόγονο. Αφού εσένα σου αρέσει αυτό που παεί να γίνει γιατί θες να μας αποδείξεις ότι δεν θα γίνει. Δεν έχω μελέτη με νούμερα.Εσύ έχεις για να σιγουρευτώ ότι δεν θα αλλοιωθεί πληθυσμιακά η ελληνική κοινωνία? http://www.baboulas.gr/ Νούμερα δεν έχεις, αλλά είσαι λίγο μεγάλο (είπα ότι είμαι ρατσιτής) και δεν τεκμηριώνεις απολύτως τίποτα (κοίτα στο λεξικό για το νόημα, κι όχι τον ορισμό, της λέξης τεκμήριο). Σε παρακαλώ πολύ μπορείς να απαντήσεις σε αυτό που σε ρωτάει ο KWSN_men: Με ποια στοιχεία βγαίνεις και δηλώνεις τις συγκεκριμένες απόψεις;;; Εδώ το ελληνικό κράτος δεν έχει κάνει καμία σχετική έρευνα, εσύ πως τα ξέρεις όλα αυτά; Σού είπα ότι σε αγαπάμε και σε αυτήν εδώ την κοινότητα, αλληλοβοηθιόμαστε για να βελτιωθούμε ο apaleutos7 μας έχει ξεφύγει, αλλά όπως βλέπεις με χρειάζεται... (Αυτό δεν ξέρω αν τιμάει τη νοημοσύνη μου) Κάτι άσχετα: Ρε συ washcloud, μπάβο ρε φίλε υπομονή που έχεις, από 3 γραμμές παπαριές να γράψεις 3 σελίδες απάντηση και απλή/κατανοητή και μεστή. Συγχωρέστε μου τα ορθογραφικά, έσπασαν τα γυαλιά μου και γράφω τελείως τυφλά.
foufoutios Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Παντως elis88 ξερεις σιγουρα καλυτερη ορθογραφια απο ενα σωρο Ελληνες και μπραβο σου! Εχω δει τα απιστευτα εδω μεσα...
elis88 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Παντως elis88 ξερεις σιγουρα καλυτερη ορθογραφια απο ενα σωρο Ελληνες και μπραβο σου! Εχω δει τα απιστευτα εδω μεσα... Καλά οι περισσότεροι δεν είναι ότι δεν ξέρουν ορθογραφία, περισσότερο είναι επειδή στο πληκτρολόγιο έχουν συνηθήσει με greeklish. Ευχαριστώ πάντως
KWSN_Men Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Καλά οι περισσότεροι δεν είναι ότι δεν ξέρουν ορθογραφία, περισσότερο είναι επειδή στο πληκτρολόγιο έχουν συνηθήσει με greeklish. Ευχαριστώ πάντως Μπα, όχι μόνο για αυτό.
washcloud Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Υπάρχουν περιπτώσεις και περιπτώσεις. Αλλά ρε συ είναι γνωστό σε όλους το τι κάνουν τα ναρκοτικά. Είμαι υπερ αυτών που προσπαθούν να ξεφύγουνε, γιατι εντάξει όλοι μπορούμε να κάνουμε ένα λάθος, αυτο δεν πρέπει να σημαδέψει όλη μας την ζωή.Αλλα όπως σου είπα υπάρχουν περιπτώσεις και περιπτώσεις... Για όνομα του θεού δεν είμαι καθόλου ρατσιστής... αλλά όταν βλέπω ενα πρεζόνι, ποτέ δεν σκέφτομαι αυτον όσο την οικογενειά του που υποφέρει εξετείας του. Δεν είναι οτι κάνει κακό στον εαυτό του και τελειώσε.. την οικογένια του τιν ισοπεδώνει. Άμα υπήρχε η θανατική ποινή στην Ελ΄λάδα, δνε θα ήθλεα να γινότανε στους δολοφόνους αλλά σε αυτούς που πουλάνε ναρκοτικά. Σίγουρα πολλα προβλήματα θα είχα αποφευχθεί και λιγότερες οικογένειες θα είχανε διαληθεί. Ορίστε. Κάτι τέτοια βλέπουν οι αφεντικομουτσουνάρες, και βρίσκουν πάτημα να μιλήσουν περί "πολιτιστικών αξιών" και ο μήνας έχει 7... Σόρι.9 έχει. Η "αλήθεια" είναι ότι είσαι λίγο "μικρός" στην ηλικία, και τα πράγματα είναι λίγο "άσπρο-μαύρο" για 'σένα. Κι εννοώ τη "θανατική ποινή στους εμπόρους ναρκωτικών". Μεγάλη ιστορία, και μην την πιάσουμε εδώ, σηκώνει thread (..ΤΙ thread....ολόκληρο server σηκώνει...) κι όχι δηλαδή ότι μια κουβέντα σου θα την πιάσουν, κι από Δευτέρα θα γίνει νόμος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, αλλά για ξαναδές το μέσα σου (που ενώ λειτουργεί από "ιερή αγανάκτηση", πράγμα "θεμιτό"), δεν είναι ό,τι "καλύτερο" να κουβαλάει "μέσα του", έτσι αψήφιστα ένας 20χρονος... Ούτε η θανατική ποινή θα σταματήσει την διακίνηση των ναρκωτικών (μακάρι να το μπορούσε), ούτε είναι "τρόπος σκέψης αυτός" γιατί ΚΑΙ ακραίος είναι, και μέχρι και εργαλείο στα χέρια "μερικών" μπορεί να γίνει, και γενικά ΔΕΝ είναι σαν "τακτική" το καλύτερο να αντιμετωπίζεις τα πράγματα με την γενική αρχή του "έβγαλες μάτι - θα σου βγάλω μάτι " (στο τέλος θα μείνουμε όλοι αόμματοι). Το ξαναλέω, ΙΣΩΣ με "πιάσεις" σε ΜΕΡΙΚΑ χρόνια από τώρα το πως το λέω, αλλά η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ της θανατικής ΠΟΙΝΗΣ, δεν ήταν μια ήττα που την καταφέρανε διάφοροι φλωρο-"φιλάνθρωποι", μάλλον μια νίκη απέναντι σε κάτι νεαντερτάλιες ενοχικές κρυφαδερφές (όχι γκαίη, καμμία σχέση οι γκέη, έχω φίλο γκέη και είναι μια χαρά άτομο, δεν είπα τίποτα για γκέη, i have no problem with the γκέη, κρυφαδερφές είπα, και κρυφαδερφές έχουν όλα τα φύλα, όπως γύφτους έχουν όλες οι ράτσες), και νίκη του πολιτισμού ήτανε...Δεν πας μπροστά με θανατικές ποινές...ΠΙΣΩ πας... Κι όπως υπάρχουν παιδιά σαν εσένα, μεταναστών, που ΔΕΝ κάνουν συμμορίες για να χτυπήσουν την γιαγιά και των παππού για 50, 20, 10, ΠΕΝΤΕ, για ΚΑΘΟΛΟΥ ακόμα ευρώ, αλλά κοιτάνε να προκόψουν, και τρελλαίνεσαι να σε λένε Αλβανό και να το νιώθεις ότι το λένε σα βρισιά, ΕΤΣΙ και 'συ, μην προτρέχεις να μιλάς για "πρεζάκια" τόσο εύκολα και να στιγματίζεις, βάζοντας τα ένα με τους "κλέφτες"...(έχω κρατήσει στα χέρια μου κατατρυπημένο πρεζάκι, και πίστεψέ με, βοήθεια χρειάζεται, κι όχι κλωτσιά στον κώλο...Βέβαια, φαντάζομαι πως δεν λες ό,τι λες έτσι στο άσχετο, αλλά....) κι όσο γι αυτό Καλά οι περισσότεροι δεν είναι ότι δεν ξέρουν ορθογραφία, περισσότερο είναι επειδή στο πληκτρολόγιο έχουν συνηθήσει με greeklish. Ευχαριστώ πάντως ναι είσαι καλοπροαίρετος ως φαίνεται, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι έχουν μάλλον περισσότερο συνηθίσει με greekmom (πρωινά στα κρεββάτια, καφέδες στα γραφεία, λεφτά στις τσέπες και νύχια στ' αρχίδια) παρά με greeklish... Το παραβαρύναμε όμως. @ insomiaK : Επειδή κάτι ανέφερες για υπομονές, να ξεκαθαρίσω ότι επειδή ακριβώς...τη ΧΑΝΩ την υπομονή με κάτι αναγνώσεις εδώ μέσα, κι επειδή ΔΕΝ μπορώ να βαρέσω κανέναν, την πληρώνει το...πληκτρολόγιο... Α κι άμα είναι να ξαναπάς εκδρομή, πες τίποτα πρώτα, γιατί σαν πολύ ανανεωμένος μας γύρισες, και κόντεψα να μείνω με το τελευταίο σου ποστ, έτσι απότομα... @ KWSN_MEN : ΔΙΚΗ σου μούφα το λινκ για το Κατερινάκι - ή μπλοκάρανε την πρόσβαση τίποτα ηθικοπλαστικοί μοντερέητορζ μας ; (ή ο paredwse ΧΑΚΕΨΕ - αγκαζέ με τον The_Edge βεβαίως - ΟΛΟΚΛΗΡΟ το εν λόγω site ; ) ...πάντως όποιος "θέλει", μπορεί κι από την διεύθυνσή του ακόμα να καταλάβει την τρυφερή σου πρόταση....
χρηστος1958 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Παιδιά μόλις είδα στο mega μια Αλβανική διαφήμιση με όλα τα λόγια στην Αλβανική γλώσσα για μια Αλβανική εφημερίδα.Προσωπικά με πείραξε το γεγονός, όχι για την εφημερίδα αλλά για την γλώσσα που δεν κατάλαβα γρι.Αυτό είναι το μέλλον.Φανταστείτε τι έχει να συμβεί ακόμα.Την έχει δει κανένας άλλος; δυστιχος ναι Αςπροσεχομαι οταν διαλεγομαι μαστορους για τις δουλειες μας:fear:
washcloud Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 δυστιχος ναι Αςπροσεχομαι οταν διαλεγομαι μαστορους για τις δουλειες μας:fear: ...Σωστό κι αυτό. Μην βγάλουν καμμιά παλαιοκομμουνιστική αλβανική διαφήμιση στα ραδιόφωνα, του τύπου "Νόμος ! Είναι ! Το Δίκιο Του Εργάτη !" , και μας αφήσουν οι ακαμάτηδες τις πέργκολες στη μέση... ...πoλύ : fear : - το shortcut του smiley - βρε χρηστος1958 ... Γιατί έτσι....Νέος άνθρωπος....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.