nikos_e34 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Χέρομαι που η πλιοψηφία του φόρουμ που συμετήχαν σε αυτό το θέμα είναι ανοιχτόμυαλοι, και υποστηρίζουν εμάς τους ξένους. Πραγματικά δεν το περίμενα.Να' στε καλα :-) ρωτα και τον πατερα σου και θα σου πει και ο ιδιος στα 100 ατομα που θα συναντησεις στη ζωη σου τα 10 ειναι γ.τ.π.κ. ετυχε να γραψουν τα 3 απο αυτα και αμεσως να τσαντιστεις..μαλλον η ελληνικη παιδεια δεν σου εμαθε πως να αντιδρας... δλδ αλλη φορα παναγιες και καντηλια μικρε λουσιφερ εγραψες ρε μλκ ειδικα με το νουμερο ενα και νουμερο 2 εριξα τρελα γελια που το θυμηθηκες ρε τρελε :lol::lol::lol::lol::lol:
orionas Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Γελαω πραγματικα όταν διαβαζω αναλυσεις καλοπροαιρετων αναλυτων του λαθρομεταναστευτικου που εχουν το θρασος (μονο για θρασος προκειται) να συγκρινουν μια χωρα αυτοκρατορια (ΗΠΑ) με 100 και πλεον χρονια μεταναστευτικης πολιτικης που για να παρεις πρασινη καρτα σε εξεταζουν εξοινοχυστικα και δεχονται μονο οσους χρειαζονται και από την αλλη ένα κρατιδιο του κλωτσου και του μπατσου,ο καρπαζοεισπρακτορας των Βαλκανιων και ο βοθρος της Ευρωπης που οποιος λαθρομεταναστης θελει μπαινει και βγαινει σαν το σπιτι του.Ανθρωποι οι οποιοι νομικα δεν υπαρχουν.Κοπαδια από δαυτους αλλωνιζουν ολοι την χωρα να βρουν στον ηλιο μοιρα πριν βρεθουν στην αγκαλη καποιου γραικυλου που θα τους πιει το αιμα για ένα κομματι ψωμι η θα σου καθαρισουν το τζαμι του αυτοκινητου σου.Το ότι εχεις λαθρομεταναστες που πριν μολις 50 χρονια σε εσφαζαν (βλεπε Τσαμηδες) και αλλοι σε σκοτωναν στη μαχη (Πακιστανοι στην Κυπρο) δε σου ιδρωνει το αυτι.Το ότι στην γειτονια σου βρισκονται σε εξελιξη σεναρια αλλαγης συνορων ουτε αυτό μας χαλαει.Βρε παιδια μηπως νομιζετε ότι ζειτε στις ΗΠΑ;Οσο για το παραμυθι της αφομοιωσης στην Αγγλια οι Πακιστανοι μηπως σου θυμιζουν κατι.Ιδιοι εγγλεζοι είναι.Δυστυχως μια γενια προπαγανδας ηταν αρκετη.
afentiko7 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Tο κυριότερο δν είπαμε για τους Αλβανούς. Ο ξάδερφος μου είναι στο δημοτικό και έχει 2 αλβανούς συμμαθητές. Τα ονόματα τους είναι Μαρσελίνο (ναπολιτάνικο και καλά) και Ρενάτο. Ημαρτον δλδ δικά τους ονόματα δν έχουν? Τόσο κομπλεξικοί? Μα ακριβώς γι' αυτό σε θέλουν βρε elis. Για να τους πλένεις τα αμάξια και να τους καθαρίζεις τα σπίτια. Αλλά εσύ όμως προοδεύεις εις βάρος των κουτοπόνηρων
elis88 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 @elis σου κανα quote δεν το δες? Και αν για σένα είναι ανοιχτόμυαλοι για μένα είναι κομπλεξικοί. Γιατί αυτοί να είναι ανοιχτόμυαλοι και όχι οι άλλοι ή vice versa. Λοιπόν, για σένα είναι αυτοί οι κομπλεξικοί για εμένα εισαι εσύ ο κομπλεξικός. Νομίζεις το ότι ο πατέρας σου δεν πληρώνει κανονικά ένσημα, ειναι καλό και δίκαιο. Αυτός ο άνθρωπος έτσι δεν θα μπορέσει να πάρει ποτέ μια αξιοπρεπές σύνταξη. Να σου πώ εγώ πως φέρονται στις εργασίες στους ξένους, που έχω βρεθεί και στις οικοδομικές δουλιές, και σε μαναβικά κλπ και στα γραφεία. Αρχικά δεν υπήρχε τόσο καλή αντιμετόπιση αλλά κατάφερα και κέρδησα τον σεβασμό τους. Ειδικά όταν είχα πρωτοπάει μετράγανε κάθε λίγο τα λεφτά τους γιατι φοβόντουσαν μην τους κλέψω κλπ. Σταμάτησαν να το κάνουν τόσο συχνά, όταν μια μέρα που βρήκα κάτω στο μαγαζί 20 ευρώ και τους τα έδωσα. Τότε κέρδησα ελάχιστα από την εμπυστοσίνη τους. Επίσης δεν μου πλήρωναν ένσημα, και ο μησθός ήταν ξεφτιλιστικός επεπιδή ήξεραν ότι ειχε σχετικά καλό μπουρμπουάρ( παρ΄ολα αυτά κατάφερα μια μικρούλα αύξηση) Φυσικά τώρα δεν είμαι εκεί. Στα γραφεία ήταν τυπικοί. Ρε παιδιά όλοι ίσοι είμαστε. Κατότερο μπορείς να λες εναν πρεζάκια κλέφτη κλπ. Έναν που πολύ απλά είναι από μια ποιο φτωχή χώρα γιατι τον θεωρείς κατότερο; Δεν είναι όλα τόσο απλά όσο φένονται. Δεν είναι εύκολο για κάποιον να αφήσει το μέρος του και να πάει στο άγνωστο. Ειδικά κάπου που υπάρχει ρατσισμός. Ανοτεροι είναι αυτοί οι άνθρωποι που άρχησαν από το μηδέν,(μην πώ -1) και κατάφεραν να ανήκουν σε μια μέση οικογένεια σύμφωνα με τα ελληνικά δεδομένα. Πως λοιπον θεωρείται εσεις ανότερους κάποιυς που τα βρίσκουν όλα έτοιμα. Απλά επιδεί έχει την ταμπέλα "ΕΛΛΗΝΑΣ"; Εγώ ανοίκω σε αυτούς που τα βρήκαν έτοιμα, αλλά για να μου τα προσφέρουν αυτά οι γονεις μου έφτησαν αίμα και κανείς δεν μπορεί να το μηδενίσει αυτό. Φιλικά πάντα, Ελίς.
elis88 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 ρωτα και τον πατερα σου και θα σου πει και ο ιδιος στα 100 ατομα που θα συναντησεις στη ζωη σου τα 10 ειναι γ.τ.π.κ. ετυχε να γραψουν τα 3 απο αυτα και αμεσως να τσαντιστεις..μαλλον η ελληνικη παιδεια δεν σου εμαθε πως να αντιδρας... δλδ αλλη φορα παναγιες και καντηλια μικρε λουσιφερ εγραψες ρε μλκ ειδικα με το νουμερο ενα και νουμερο 2 εριξα τρελα γελια που το θυμηθηκες ρε τρελε :lol::lol::lol::lol::lol: Τα πράγμα δεν ήταν πάντα έτσι. Πήγενε πίσω στο 1994 - 1995 όταν πρωτο ήρθα εγώ. Τότε ήταν το αντίστροφο στα ποσοστά σου. Και αυτό που τώρα φένεται πολύ δύσκολο, τότε ήταν σχεδόν ακατόρθοτο.
afentiko7 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Ρε παιδιά όλοι ίσοι είμαστε. Κατότερο μπορείς να λες εναν πρεζάκια κλέφτη κλπ. Στους απανταχού υποστηρικτές των μεταναστών πάει αυτό. Να μάγκες πως σκέφτεται ένας μετανάστης, ως κατώτερους και όχι ως άρρωστους τους αδύναμους, δλδ τους πρεζάκηδες. Φάτε τα στη μάπα. Και δε μου είπες τη γνώμη σου για το Κόσσοβο, τη β.ήπειρο, τους Τσάμηδες, να δω πως σκέφτεσαι? Και εγώ πιστευώ πως εσένα σε ενδιαφέρει περισσότερο από όλους το όριο γιατί με τις ληστείες εσύ δυσφημίζεσαι ο νόμιμος
sotirakis.net Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Γελαω πραγματικα όταν διαβαζω αναλυσεις καλοπροαιρετων αναλυτων του λαθρομεταναστευτικου που εχουν το θρασος (μονο για θρασος προκειται) να συγκρινουν μια χωρα αυτοκρατορια (ΗΠΑ) με 100 και πλεον χρονια μεταναστευτικης πολιτικης που για να παρεις πρασινη καρτα σε εξεταζουν εξοινοχυστικα και δεχονται μονο οσους χρειαζονται και από την αλλη ένα κρατιδιο του κλωτσου και του μπατσου,ο καρπαζοεισπρακτορας των Βαλκανιων και ο βοθρος της Ευρωπης που οποιος λαθρομεταναστης θελει μπαινει και βγαινει σαν το σπιτι του.Ανθρωποι οι οποιοι νομικα δεν υπαρχουν.Κοπαδια από δαυτους αλλωνιζουν ολοι την χωρα να βρουν στον ηλιο μοιρα πριν βρεθουν στην αγκαλη καποιου γραικυλου που θα τους πιει το αιμα για ένα κομματι ψωμι η θα σου καθαρισουν το τζαμι του αυτοκινητου σου.Το ότι εχεις λαθρομεταναστες που πριν μολις 50 χρονια σε εσφαζαν (βλεπε Τσαμηδες) και αλλοι σε σκοτωναν στη μαχη (Πακιστανοι στην Κυπρο) δε σου ιδρωνει το αυτι.Το ότι στην γειτονια σου βρισκονται σε εξελιξη σεναρια αλλαγης συνορων ουτε αυτό μας χαλαει.Βρε παιδια μηπως νομιζετε ότι ζειτε στις ΗΠΑ;Οσο για το παραμυθι της αφομοιωσης στην Αγγλια οι Πακιστανοι μηπως σου θυμιζουν κατι.Ιδιοι εγγλεζοι είναι.Δυστυχως μια γενια προπαγανδας ηταν αρκετη. Ιδού λοιπόν ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα φασιστοειδούς. Ανήκει στο είδος ilithious-ilithious και ευδοκιμεί σε εύκρατες ζώνες. Συνηθίζεται να μην γράφει με τόνους (αν και Έλλην) και πολλές φόρες κάνει και ορθογραφικά λαθάκια. Ποτέ όμως δεν γράφει σε greeklish γιατί "δεν είναι ελληνικά". Βέβαια στο lineage συνεννοείται μόνο με omg και lol... Όποτε γράφει τη λέξη 'μετανάστες', πάντα της κολλάει το "λάθρο" μπροστά και δεν χωνεύει του Αλβανούς, του Βούλγαρους και τους Τούρκους. Δεν είναι σίγουρος ακόμα γιατί. Αλλά είναι σίγουρος και έχει και στοιχεία που μόνο αυτός κατέχει, ότι όλοι αυτοί έχουν κατασφάξει τους Έλληνες. Δεν ξέρει ότι και οι Έλληνες έσφαξαν, γιατί δεν τον είχε μέσα στον οδηγό του καλού φασίστα. Αν ψάξετε στα αρχεία του Η/Υ του, θα βρείτε σίγουρα φωτογραφίες με την ελληνική σημαία και το στόχο, καθώς επίσης και mp3 με τίτλους όπως White power music, white nation, etc. Ανακυκλώνει τις εξής ιδέες : 1. Οι Τσάμηδες θέλουν την Ήπειρο. 2. Οι Τούρκοι την Θράκη. 3. Οι Τούρκοι (ξανά) την Κύπρο. 4. Όλοι οι μετανάστες είναι φορείς ασθενειών. 5. Οι αναρχικοί είναι άπλυτοι και βρωμιάρηδες. Συχνάζει σε forum οποιουδήποτε ενδιαφέροντος και έχει συνήθως ως άβαταρ ένα αρχαιοελληνικό κράνος, μια ασπίδα ή κάτι άλλο ψαρωτικό για να καυλώνουν οι συνέλληνες-συνμοσχάρια. Αυτάαααα.... @afentiko7 : Σε πειράζουν και τα ονόματα τους, ε ; Τα δικά μας Ντέπυ, Σούζυ, Λόλα, Μάρα πως σου φαίνονται ; Τελικά χρειάστηκε λιγότερο από 3 ώρες για να σκάσουν μύτη τα φασιστάκια... edit ------- Κλειδώστε το γιατί θα αρχίσουμε τα μπινελίκια....
elis88 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Στους απανταχού υποστηρικτές των μεταναστών πάει αυτό. Να μάγκες πως σκέφτεται ένας μετανάστης, ως κατώτερους και όχι ως άρρωστους τους αδύναμους, δλδ τους πρεζάκηδες. Φάτε τα στη μάπα.Και δε μου είπες τη γνώμη σου για το Κόσσοβο, τη β.ήπειρο, τους Τσάμηδες, να δω πως σκέφτεσαι? Και εγώ πιστευώ πως εσένα σε ενδιαφέρει περισσότερο από όλους το όριο γιατί με τις ληστείες εσύ δυσφημίζεσαι ο νόμιμος Οι πρεζάκιδες φίλε δεν είναι άρωστοι. Την νεβρική ανορεξία την λες αρώστεια. Όχι όμως τα ναρκοτικά. Γιατί προσπαθείς να πιαστείς από κάπου για να πεις κάτα εναντίων των ξένων, και δεν βλέπεις την ουσία του ποστ μου; Εσενά δεν προσπαθώ να σε πείσω για τίποτα. Είσαι είδη προκατελημένος και έχει μια άποψη που σου έχουν περλασει άλλοι, ίσως και μαι μερίδα της ίδιας της κοινωνίας. Παρ'ολα αυτά σέβομαι την αποψή σου, σεβάσου κι εσύ τις απόψεις των άλλων. Διάβασε όοολο το θέμα απο την αρχή, με την σκέψη όμως να είσαι αντικειμενικός και θα δεις πόσες σεχλαμάρες έχεις πει. Ίσως να κοκκινήσεις και από την ντροπή σου.
afentiko7 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Ιδού λοιπόν ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα φασιστοειδούς. Ανήκει στο είδος ilithious-ilithious και ευδοκιμεί σε εύκρατες ζώνες. Συνηθίζεται να μην γράφει με τόνους (αν και Έλλην) και πολλές φόρες κάνει και ορθογραφικά λαθάκια. Ποτέ όμως δεν γράφει σε greeklish γιατί "δεν είναι ελληνικά". Βέβαια στο lineage συνεννοείται μόνο με omg και lol... Όποτε γράφει τη λέξη 'μετανάστες', πάντα της κολλάει το "λάθρο" μπροστά και δεν χωνεύει του Αλβανούς, του Βούλγαρους και τους Τούρκους. Δεν είναι σίγουρος ακόμα γιατί. Αλλά είναι σίγουρος και έχει και στοιχεία που μόνο αυτός κατέχει, ότι όλοι αυτοί έχουν κατασφάξει τους Έλληνες. Δεν ξέρει ότι και οι Έλληνες έσφαξαν, γιατί δεν τον είχε μέσα στον οδηγό του καλού φασίστα. Αν ψάξετε στα αρχεία του Η/Υ του, θα βρείτε σίγουρα φωτογραφίες με την ελληνική σημαία και το στόχο, καθώς επίσης και mp3 με τίτλους όπως White power music, white nation, etc. Ανακυκλώνει τις εξής ιδέες : 1. Οι Τσάμηδες θέλουν την Ήπειρο. 2. Οι Τούρκοι την Θράκη. 3. Οι Τούρκοι (ξανά) την Κύπρο. 4. Όλοι οι μετανάστες είναι φορείς ασθενειών. 5. Οι αναρχικοί είναι άπλυτοι και βρωμιάρηδες. Συχνάζει σε forum οποιουδήποτε ενδιαφέροντος και έχει συνήθως ως άβαταρ ένα αρχαιοελληνικό κράνος, μια ασπίδα ή κάτι άλλο ψαρωτικό για να καυλώνουν οι συνέλληνες-συνμοσχάρια. Αυτα.... Τελικά χρειάστηκε λιγότερο από 3 ώρες για να σκάσουν μύτη τα φασιστάκια... Δε χωνεύει τους μετανάστες γιατί δε θέλει πολυπολιτισμική κοινωνία. Γιατί δν τη θέλει ρώτα το όχι όμως να λες πως είναι ανίδεος. Και οι Ελληνες έσφαξαν γιατί ήταν υπόδουλοι φλωροειρηνιστική επανάσταση όπως τη φαντάζεσαι εσύ δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Αρα για σένα η μαινχοφ και η 17Ν ήταν σφαγείς. Παγίδα πρόσεξε τι θα πεις. 2. Το ψευτομουφτή και την τουρκική ένωση Θράκης την έχεις ακουστά φαντάζομαι. 3.Ηδη κατέχουν ένα κομμάτι αλλά θεωρώ πως το άνοιγμα της Λήδρας θα βοηθήσει μπας και οι μογγόλοι δουν τα αγαθά της δύσης και φύγει ο στρατός κατοχής 4. Λογικό είναι αφού δεν ήξεραν τι είναι βρακί και δν νομίζω να εμβολιάζονταν(ο κομμουνισμός σου τα χε αυτά αλλά ξέχασα δν εφαρμοστηκε καλά άρα δε φτάινε οι μετανάστες) αλλά είναι καθήκον ανθρωπιστικό να τους τα παρέχουμε 5. Μεγάλη κουβέντα ανοίγεις Ειδικά οι Αγγλοι την πάθαν από τους Πάκις με τις τρομοκρατικές επιθέσεις. @ρε ελις είσαι Αλβανός δε σε νοιάζει τι γίνεται σε Κόσσοβο, Σκόπια κλπ επίσης πες μου μειονοτικά κόμματα ή ένα κόμμα μεταναστών? Δεν έχω γνωρίσει ντέπυ, σούζα, λόλα προς το παρόν. Το Μάρα είναι τέλειο όνομα και λίγα (λολ). Εμεις είχαμε εβραικά ονόματα αλλά τα εξελληνίσαμε. Ας κάνουν και αυτοί το ίδιο. Η άποψη μου είναι οι εξής. Πως αγοράζουμε όσα πορτοκάλια μας χρειάζονται και όχι όλο τον πάκο του λαικιτζή, πως τα πλοία και τα αστικά λεωφορεία έχουν μέγιστο αριθμό επιβατών έτσι πρέπει να ορίσουμε πόσους μπορούμε να αντέξουμε Ο insomniak που είναι ρε παιδιά?
galil Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Η Αμερική είναι ξεχωριστή περίπτωση λόγω της απομόνωσης που εξασφαλίζουν οι ωκεανοί που την περιβάλουν .Όμως ….. Ξέρουμε όλοι πόσο εύκολα μεταβάλετε η φιλική ατμόσφαιρα όταν υποκινείται – υποστηρίζετε αναταραχή από εξωτερικούς παράγοντες που για δικούς τους λόγους ( οικονομικούς – γεωστρατηγικούς ) θέλουν αλλαγές των πραγμάτων . Η ιδέα της μεγάλης Αλβανίας που καλλιεργείται εδώ και πολλά χρόνια στους φίλους μας , και που τώρα εφαρμόζετε σε Σερβία και Σκόπια και Κόσσοβο , τι εξασφαλίζει ότι δεν θα εφαρμοστεί και στην Ελλάδα ?? Η ιστορία έχει αποδείξει οτι προσπάθειες για απόσχιση και δημιουργία αυτόνομων κρατών από διάφορες εθνότητες υπάρχουν όταν επικρατεί φτώχεια ή καταπίεση. Στο Κόσοβο υπήρχαν και τα δύο γι' αυτό οι Αλβανοί με τη βοήθεια των Αμερικάνων επιδιώκουν ανεξάρτητο κράτος. Στην Ελλάδα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Καταρχάς στο Κόσοβο αποτελούν το 90% του πληθυσμού. Εδώ περίπου το 5% (481,663 σύμφωνα με http://en.wikipedia.org/wiki/Albanians). Το κατά πόσο εύκολο είναι το 5% του πληθυσμού να κατακτήσει το υπόλοιπο 95% ας το σκεφτεί ο καθένας μόνος του. Όσο για πιθανή απόσχιση των Αλβανών που ζουν στην Ελλάδα και ένωση τους με την Αλβανία το μόνο που έχω να πω είναι οτι έφυγαν από τα σπίτια τους, ήρθαν σε μια ξένη χώρα αναζητώντας μια καλύτερη ζωή για να καταλήξουν στο τέλος να είναι και πάλι υπήκοοι της Αλβανίας; Έστω και της "Μεγάλης"... @orionas Καταρχάς να σου πω πως και στην Αμερική ακόμα υπάρχουν λαθρομετανάστες. Εγώ όμως αναφέρθηκα στους νόμιμους και το έκανα για να δείξω το πως αφομοιώνονται σε μια κοινωνία οι μετανάστες. Επίσης σημασία δεν έχει μόνο το κράτος αλλά και το πως τους αντιμετωπίζουν οι πολίτες. Αν τους αντιμετωπίσουν με καχυποψία και εχθρότητα τότε και οι μετανάστες θα φερθούν ανάλογα. Αυτά που λες για αλλαγή συνόρων κλπ τα απάντησα παραπάνω. Τέλος εκεί που αναφέρεσαι στους Πακιστανούς η αλήθεια είναι οτι κάπου σε χάνω....
elis88 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Ρε συ, δεν ασχολούμαι με πολτικά κλπ. Εμένα με νοιάζει οι άνθρωοποι οι οποίοι συναναστρέφωμαι να είναι εντάξει. Όσο γίνεται αυτό είμαι ευχαριστημένος.
sotirakis.net Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δε χωνεύει τους μετανάστες γιατί δε θέλει πολυπολιτισμική κοινωνία. Γιατί δν τη θέλει ρώτα το όχι όμως να λες πως είναι ανίδεος. Και οι Ελληνες έσφαξαν γιατί ήταν υπόδουλοι φλωροειρηνιστική επανάσταση όπως τη φαντάζεσαι εσύ δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Αρα για σένα η μαινχοφ και η 17Ν ήταν σφαγείς. Παγίδα πρόσεξε τι θα πεις.2. Το ψευτομουφτή και την τουρκική ένωση Θράκης την έχεις ακουστά φαντάζομαι. 3.Ηδη κατέχουν ένα κομμάτι αλλά θεωρώ πως το άνοιγμα της Λήδρας θα βοηθήσει μπας και οι μογγόλοι δουν τα αγαθά της δύσης και φύγει ο στρατός κατοχής 4. Λογικό είναι αφού δεν ήξεραν τι είναι βρακί και δν νομίζω να εμβολιάζονταν(ο κομμουνισμός σου τα χε αυτά αλλά ξέχασα δν εφαρμοστηκε καλά άρα δε φτάινε οι μετανάστες) αλλά είναι καθήκον ανθρωπιστικό να τους τα παρέχουμε 5. Μεγάλη κουβέντα ανοίγεις Ειδικά οι Αγγλοι την πάθαν από τους Πάκις με τις τρομοκρατικές επιθέσεις. @ρε ελις είσαι Αλβανός δε σε νοιάζει τι γίνεται σε Κόσσοβο, Σκόπια κλπ επίσης πες μου μειονοτικά κόμματα ή ένα κόμμα μεταναστών? Δεν έχω γνωρίσει ντέπυ, σούζα, λόλα προς το παρόν. Το Μάρα είναι τέλειο όνομα και λίγα (λολ). Εμεις είχαμε εβραικά ονόματα αλλά τα εξελληνίσαμε. Ας κάνουν και αυτοί το ίδιο. Θα 'σκαγες αν δεν μου τα λεγες... Έτσι έτσι ! Εγώ είμαι από εκείνους, τους άλλους, τους κόκκινους, τους μαύρους ! Να με προσέχεις εμένα ! Έσσεται ήμαρ ! Ο καιρός γαρ εγγύς ! Λευτεριά στον Περίανδρο ! Σκατά στους φασίστες ρε ! Σκατά ! Λούσιιιιιιιιιιιιιι, το λουκέτοοοοοοοοοοοοοοοοοο !
afentiko7 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Ρε συ, δεν ασχολούμαι με πολτικά κλπ. Εμένα με νοιάζει οι άνθρωοποι οι οποίοι συναναστρέφωμαι να είναι εντάξει. Όσο γίνεται αυτό είμαι ευχαριστημένος. Δν ειναι πολιτικά δλδ δε σε νοιάζει για τους συμπατριώτες σου? Θα 'σκαγες αν δεν μου τα λεγες... Έτσι έτσι ! Εγώ είμαι από εκείνους, τους άλλους, τους κόκκινους, τους μαύρους ! Να με προσέχεις εμένα ! Έσσεται ήμαρ ! Ο καιρός γαρ εγγύς ! Λευτεριά στον Περίανδρο ! Σκατά στους φασίστες ρε ! Σκατά ! Λούσιιιιιιιιιιιιιι, το λουκέτοοοοοοοοοοοοοοοοοο ! Παραλήρημα. Και ποιος είναι αυτός ο Περίανδρος φασίστας στη φυλακή? Μα αυτοί δεν είναι κρατικοί υπάλληλοι.? Βάζει το κράτος δικούς του στη φυλακή? Τέσπα βλέπεις φαντάσματα, φασίστες δν υπάρχουν νικήθηκαν το 45
Lucifer Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Να σας πω, γενικά αντίλογος πέραν του αφεντικού υπάρχει; Δε θέλω μηνύσεις από ιδρύματα, να κλειδωθεί άμα είναι.
ιονας Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 ρε σεις κουλαρετε με ολα αυτα τα τρελα.το πραγμα που ρωτησε ο ανθρωπος ειναι απλο.μην αρπαζεστε μεταξυ σας! ας μην εχουμε προβλημα με της διαφ/εις και μην ασχολουμαστε μαζι τους.ας ασχοληθουμε με την καθημερινοτητα μαζι τους.αυτο μετραει!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.