Προς το περιεχόμενο

Aλβανική διαφήμιση!!!

deker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 436
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μόνοι τους λοιπόν αναπτύσσουν εθνικιστικές εξάρσεις. Κανείς δεν είπε να εκδιωχθούν όλοι.

Ναι, η συμπεριφορά και ο ρατσισμός των ελληνόζωων δε έπαιξε ποτέ κανένα ρόλο.

Δημοσ.
Οι πιο προηγμένες χώρες αποβιομηχανοποιούνται, εμείς θα φτιάξουμε καινούργιες φάμπρικες.

μαλ@κία είπες :-)

Δημοσ.
Αυτό σου ζητάω τόση ώρα, κάποια τεκμήρια. Αλλά...

Γιατί αμφισβητείς το αυτονόητο?

Αφού και τεκμήρια να είχα (που στην πραγματικότητα έχω αλλά εσυ απαιτεις κοινονιολογική μελέτη) θα ήσουν υπέρ της πολυπολιτισμικής κοινωνίας.

Εξάλλου ούτε εσύ έχεις τεκμήρια για να με διασφαλίσεις για το αντίθετο?

ΑΝ θα είναι αυτη η εξέλιξη της ελληνικής κοινωνίας το θέλουν οι έλληνες ή όχι??

Δημοσ.
Σωτηράκις πρόσεξε. Ποιο το νόημα όταν είσαι μετανάστης να έχεις εθνικιστικές ιδέες? Γιατί να θέλεις σονυ και καλά να έχεις μειονοτικό κόμμα και όχι ένα κόμμα μεταναστών που θα τους καλύπτει όλους. Μόνοι τους λοιπόν αναπτύσσουν εθνικιστικές εξάρσεις. Κανείς δεν είπε να εκδιωχθούν όλοι. Απλά πρέπει να μπει ένα μέτρο στο πόσοι μπαίνουν στη χώρα. Ο παππούς σου έχει ένα γιατί ένας του χρειάζεται αν μαζεύονταν 800 τι θα τους έκανε? Αρα λοιπόν βάζουμε ένα φραγμό και λέμε τόσους αντέχουμε στις εξής δουλειές

Λες για πολυπολιτισμικότητα. εσύ μπορείς να πας και να ζήσεις σε ένα αραβικό κράτος όπου δε θα τρως κρέας και δε θα μπορείς πχ να κοιτάξεις γυναίκα στα μάτια γιατί μπορεί πχ να τους προσβάλλεις? Οι Αραβες θεωρούν ότι για το βιασμό φταίει η γυναίκα , εσύ πιστεύεις το ίδιο? Πως λοιπόν θα ζήσεις με αυτούς? Δεν είναι θέμα πολιτισμού είναι θέμα σκέψης.

kwsn ναι αποβιομηχανοποιούνται αλλά μεγαλώνει η ανεργία. Αλλά στ αρχίδια σου γιατί δε δουλευεις σε εργοστάσιο είσαι εεπ.Οσον αφορά τα εργοστάσια αφεντικό θα είναι ο ιδιοκτήτης χωρίς συνδικαλιστικές ενώσεις κλπ γιατί είδαμε που κατήντησαν την ιζόλα, την πειραική και τις άλλες.

Point #1 : Σωτήρη με λένε. Το sotirakis είναι καλλιτεχνικό.

Point #2 : Ποιος είπε ότι οι μετανάστες έχουν εθνικιστικές ιδέες ; Δεν έχω δει πουθενά γραμμένο στους τοίχους, "Έλληνες γαμιέστε" (σε αντιστοιχία με το "Η Ελλάδα στους Έλληνες (αγκαζέ με το στόχο από δίπλα)), ενώ επίσης ακόμη και οι νόμιμοι μετανάστες στην Ελλάδα φοβούνται να έχουν μπλεξίματα με το ελληνικό δημόσιο, πόσο μάλλον με την ελληνική αστυνομία. Και οι δύο δεν φημίζονται για την σπιρτάδα, την ευστροφία και το πόσο καλοπροαίρετοι είναι... Οι άνθρωποι, ακόμη και νόμιμοι να είναι, φοβούνται !

Point #3 : Η πολυπολιτισμικότητα δεν είναι έτσι. Η πολυπολιτισμικότητα περιλαμβάνει τον αλληλοσεβασμό. Δεν θα σκάσω μύτη εγώ στο Πακιστάν και θα μοστράρω στη μύτη του Πακιστανού το πιτόγυρο. Ούτε θα κοζάρω την Ιρανή για να την φυστικώσω. Αυτά είναι στοιχειώδη πράγματα. Αν όμως βρεθώ στο εξωτερικό, θα τους δείξω το ούζο, θα τους φτιάξω (λέμε τώρα) Mousaka, θα προσπαθήσω να τους πω για τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό. Δεν θα τους πω όμως, ότι "είστε γτπ εσείς. Όταν εμείς είχαμε παρθενώνα, εσείς ήσασταν στις σπηλιές ακόμη." Γιατί παίζει να μου πουν "Εσείς έχετε ακόμη τον παρθενώνα αλλά εμείς είμαστε 50 χρόνια μπροστά..."

Point #2 : Χωρίς συνδικαλιστικές ενώσεις ;; Μήπως να στήσουμε και κώλο ; Τους μισθούς, τις άδειες και τις εργασιακές συνθήκες θα τις καθορίζει μόνο του το αφεντικό ;; Interesting...

Δημοσ.
Ναι, η συμπεριφορά και ο ρατσισμός των ελληνόζωων δε έπαιξε ποτέ κανένα ρόλο.

Να αναπτύξεις εθνικιστικές ιδέες ή ταξικές? Εχουμε σχέση αφεντικού - μισθωτού σκλάβου όχι Ελληνα - αλβανού. Και στην τελική όποιου δεν του αρέσει φεύγει. Αν εγώ πεινάω και μου δωσεις φαγητό και μετά στην πω γιατί εσύ τρως περισσότερο εσύ τι θα κάνεις?

Point #1 : Σωτήρη με λένε. Το sotirakis είναι καλλιτεχνικό.

Point #2 : Ποιος είπε ότι οι μετανάστες έχουν εθνικιστικές ιδέες ; Δεν έχω δει πουθενά γραμμένο στους τοίχους, "Έλληνες γαμιέστε" (σε αντιστοιχία με το "Η Ελλάδα στους Έλληνες (αγκαζέ με το στόχο από δίπλα)), ενώ επίσης ακόμη και οι νόμιμοι μετανάστες στην Ελλάδα φοβούνται να έχουν μπλεξίματα με το ελληνικό δημόσιο, πόσο μάλλον με την ελληνική αστυνομία. Και οι δύο δεν φημίζονται για την σπιρτάδα, την ευστροφία και το πόσο καλοπροαίρετοι είναι... Οι άνθρωποι, ακόμη και νόμιμοι να είναι, φοβούνται !

Point #3 : Η πολυπολιτισμικότητα δεν είναι έτσι. Η πολυπολιτισμικότητα περιλαμβάνει τον αλληλοσεβασμό. Δεν θα σκάσω μύτη εγώ στο Πακιστάν και θα μοστράρω στη μύτη του Πακιστανού το πιτόγυρο. Ούτε θα κοζάρω την Ιρανή για να την φυστικώσω. Αυτά είναι στοιχειώδη πράγματα. Αν όμως βρεθώ στο εξωτερικό, θα τους δείξω το ούζο, θα τους φτιάξω (λέμε τώρα) Mousaka, θα προσπαθήσω να τους πω για τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό. Δεν θα τους πω όμως, ότι "είστε γτπ εσείς. Όταν εμείς είχαμε παρθενώνα, εσείς ήσασταν στις σπηλιές ακόμη." Γιατί παίζει να μου πουν "Εσείς έχετε ακόμη τον παρθενώνα αλλά εμείς είμαστε 50 χρόνια μπροστά..."

Point #2 : Χωρίς συνδικαλιστικές ενώσεις ;; Μήπως να στήσουμε και κώλο ; Τους μισθούς, τις άδειες και τις εργασιακές συνθήκες θα τις καθορίζει μόνο του το αφεντικό ;; Interesting...

Δεν εννοώ αυτό. Εννοώ ποιος ο λόγος να θέλουν να αποκτήσουν μειονότητα δλδ να διαχωριστουν σε σχέση με τους άλλους μετανάστες. Επίσης δε θα μπορέσεις να τους φτιάξεις μουσακά γιατί δε θέλουν το κρέας. Η φαντάσου το άλλο να σκάσουν τπτ Γιαπώνια ή Κορεάτες εδώ και να δουλεύουν μέρα νύχτα. Για τα αφεντικά άλλο που δε θέλουν αλλά για τους εργαζόμενους? Είναι θέμα νοοτροπίας λοιπόν. Επιπλέον η καπιταλιστική κοινωνία δε βασίζεται στον καταναλωτισμό?Αν δεν έρχονταν οι Πακιστανοί στη χώρα μας θα παιρναν ποτέ τηλεοράσεις, ψυγεία, πλυντήρια, δορυφορικές κλπ? Δε νομίζω. Εσύ δλδ γιατί νομίζεις ότι πήγαν συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στη Μανωλάδα για συμπαράσταση στους μετανάστες ή γιατί βρήκαν ένα πρότυπο συνεταιρισμό μακριά από κρατικοδίαιτες πρακτικές και τους την έσπασε. Φράουλα δεν παρήγαγες στην Ελλάδα αυτοί κάναν την αρχή ε ήρθαν οι κρατικοδίαιτοι και τους γαμήσαν. Ναι δε διαφωνώ υπήρχε υπεραξία, (αλλά που δν υπάρχει άλλωστε). Ποιος θα αναλάβει τώρα παρόμοια πρωτοβουλία. Κανείς.Στο κυριότερο δε μου απάντησες να μπει φραγμός ή όχι?

Οσον αφορά το συνδικαλισμό δε θεωρώ ότι έχει καμιά δυνατότητα παρέμβασης σε μια καπιταλιστική οικονομία παρά μόνο να βοηθά τους κρατιστές. Ο συνδικαλισμός είναι ηττοπαθής από μόνος του σημαίνει ότι οι μισθωτοί σκλάβοι (ή εργαζόμενοι) πηδιούνται και προσπαθουν να μειώσουν το πήδημα. Πλέον οχι για 7ωρο δν μιλάνε αλλά για να πληρώνονται οι υπερωρίες.

kwsn ο ανειδικευτος εργάτης εργοστασίου 40άρης που να δουλέψει ποιος θα τον πάρει?

Δημοσ.
Να αναπτύξεις εθνικιστικές ιδέες ή ταξικές? Εχουμε σχέση αφεντικού - μισθωτού σκλάβου όχι Ελληνα - αλβανού. Και στην τελική όποιου δεν του αρέσει φεύγει. Αν εγώ πεινάω και μου δωσεις φαγητό και μετά στην πω γιατί εσύ τρως περισσότερο εσύ τι θα κάνεις?

Λοιπόν, ΑΝ δεν αντιλαμβάνεσαι την άμεση συνάρτηση του μετανάστη (φυλετική διαφοροποίηση) με την καταπάτηση των εργασιακών του δικαιωμάτων (ταξική διαφοροποίηση) είσαι βλάκας.

ΑΝ το αντιλαμβάνεσαι, δεν είσαι βλάκας, μη το κάνεις ρηπορτ.

ΑΝ ΔΕΝ το αντιλαμβάνεσαι το συζητάμε.

Δημοσ.
Προσωπικά, στα αρχίδια μου για την Ελλάδα. Δεν μου έδωσε τίποτα, δεν με βοήθησε πουθενά, δεν πρόκειται να με βολέψει πουθενά καθώς ποτέ δεν ήμουν "γαλάζιο-πράσινο παιδί", δεν με ενημέρωσε για τίποτα (ξεκινώντας από το σχολείο και φτάνοντας μέχρι την εργασία μου τώρα που τελείωσα το πανεπιστήμιο) και το μόνο που έκανε ήταν να με πετάξει στα βαθιά χωρίς μπρατσάκια. ΜΟΝΟΣ μου έπρεπε να μάθω και να καταλάβω τι θέλω να γίνω, πως θα το καταφέρω χωρίς να με πηδήξουν στο ενδιάμεσο, μόνος μου έπρεπε να ψάξω να βρω δουλειά, μόνος μου όλα... Και εγώ αλλά και όλοι μας.

Η πολυπολιτισμικότητα δεν έβλαψε κανέναν. Αντιθέτως, η βλακεία και η στενομυαλιά έβλαψε και μάλιστα πολύ ! Πάρε για παράδειγμα τους φίλους μας τους Άγγλους. Εισάγουν μετανάστες φοιτητές. Μπορεί αυτοί οι φοιτητές να μην είναι και τα καλύτερα τζιμάνια (γιατί αν ήταν θα πέρναγαν κάπου στην Ελλάδα) αλλά αφήνουν φράγκα στην Αγγλία. Υπάρχει ΟΡΓΑΝΩΣΗ. Λέξη άγνωστη στο σύγχρονο ελληνικό λεξιλόγιο....

Επειδή οι πρόγονοι μας αγωνίστηκαν κατά όλων αυτών σημαίνει ότι πρέπει να μην τους θέλω στη χώρα μου, ή πιο light ;

Οι πρόγονοι μου πάλεψαν για ΑΛΛΑ πράγματα, σε ΑΛΛΕΣ εποχές και για ΑΛΛΟΥΣ σκοπούς. Αν είναι να γεμίσει η χώρα μου όπως λες από όλους αυτούς και να καταλάβει ο έλληνας το πήδημα που του ρίχνουν οι πολιτικοί του και αλλάξει κάτι, ας γεμίσει.

Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό που υποστηρίζεις…

Τίποτα δεν επιβιώνει μόνο του….εσύ πως τα κατάφερες ??

Αρχίζοντας από την νηπιακή σου ηλικία δεν είχες υποστήριξη ιατρική ? δεν υπήρχε φροντίδα για το φαγητό που έτρωγες και το νερό που έπινες ? στο σχολείο που πήγες μόνος σου έμαθες γράμματα ή υπήρχαν άλλοι άνθρωποι που είχε ορίσει αυτό το « παλιοκράτος » στο οποίο ζούσες και σου τα έμαθαν ?

Το γεγονός ότι εσύ δεν αντιλαμβάνεσαι σε τι σε έχει βοηθήσει η « Ελλάδα » με κάνει καχύποπτο όσον αφορά τις απόψεις σου και τον τρόπο που τις υποστηρίζεις στην συζήτηση …

Και ναι ..μόνος σου πρέπει να ψάξεις να βρεις δουλεία … μόνος σου να κάτσεις να ξενυχτήσεις για να μάθεις ότι χρειάζετε για να προκόψεις ... ( όπως κάνουν οι περισσότεροι από τους οικονομικούς μετανάστες … εσύ παιδί των εκλεκτών τα θες όλα στο χέρι ???? )

Δημοσ.
Care to elaborate?

Εμείς οι προηγμένοι παλεύουμε να μειώσουμε τους ρύπους

Η Αμερική έχει στα @@ τη συμφωνία του Κιότο

Δημοσ.

Δεν εννοώ αυτό. Εννοώ ποιος ο λόγος να θέλουν να αποκτήσουν μειονότητα δλδ να διαχωριστουν σε σχέση με τους άλλους μετανάστες. Επίσης δε θα μπορέσεις να τους φτιάξεις μουσακά γιατί δε θέλουν το κρέας. Η φαντάσου το άλλο να σκάσουν τπτ Γιαπώνια ή Κορεάτες εδώ και να δουλεύουν μέρα νύχτα. Για τα αφεντικά άλλο που δε θέλουν αλλά για τους εργαζόμενους? Είναι θέμα νοοτροπίας λοιπόν. Επιπλέον η καπιταλιστική κοινωνία δε βασίζεται στον καταναλωτισμό?Αν δεν έρχονταν οι Πακιστανοί στη χώρα μας θα παιρναν ποτέ τηλεοράσεις, ψυγεία, πλυντήρια, δορυφορικές κλπ? Δε νομίζω. Αρα ο καπιταλισμός παιρνει μπουστάρισμα και από εκεί. Στο κυριότερο δε μου απάντησες να μπει φραγμός ή όχι?

Οσον αφορά το συνδικαλισμό δε θεωρώ ότι έχει καμιά δυνατότητα παρέμβασης σε μια καπιταλιστική οικονομία παρά μόνο να βοηθά τους κρατιστές. Ο συνδικαλισμός είναι ηττοπαθής από μόνος του σημαίνει ότι οι μισθωτοί σκλάβοι (ή εργαζόμενοι) πηδιούνται και προσπαθουν να μειώσουν το πήδημα. Πλέον οχι για 7ωρο δν μιλάνε αλλά για να πληρώνονται οι υπερωρίες.

kwsn ο ανειδικευτος εργάτης εργοστασίου 40άρης που να δουλέψει ποιος θα τον πάρει?

Τι να τον κάνω τον φραγμό ;;; Αφού δεν έχω λύσει άλλα προβλήματα πρώτα ! Εδώ έρχονται και, στην καλύτερη των περιπτώσεων του στοιβάζω σαν σαρδέλες σε αποθήκες και στη χειρότερη τους ξαναπετάω στη θάλασσα !

Και πάλι όμως ο φραγμός είναι σχετικός. Να μπει φραγμός σε σχέση με τι ;

Με τον πληθυσμό της Ελλάδας ;

Με τους δείκτες εξέλιξης της Ελλάδας ;

Με τους πραγματικούς δείκτες εξέλιξης της Ελλάδας ;

Με τις εποχικές ανάγκες της Ελλάδας σε εργατικό δυναμικό ;

Με τις εντολές της Ευρωπαϊκής Ένωσης ;

Και πάλι όμως δεν είναι λύση αυτή. Έστω ότι μπαίνει φραγμός. Σίγουρα θα θέλουν να έρθουν και άλλο μετανάστες. Πως θα έρθουν αυτοί ; Παράνομα φυσικά. Και τι θα τους κάνουμε ; Θα τους πυροβολούμε ; Θα τους απελαύνουμε ;

Μήπως θα ήταν καλύτερα να τους απορροφήσουμε ;

Πρόσφατο άρθρο στην Ελευθεροτυπία έδειχνε ότι το ΙΚΑ συντηρείται σε μεγάλο ποσοστό από τους μετανάστες.

Είναι πολύ σύνθετο το ζήτημα για να κραυγάζουμε απλά "ΈΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ", "ΦΡΑΓΜΟΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ" ή "Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ". Θέλει οργάνωση και έλεγχο το ζήτημα, τα οποία επαναλαμβάνω δεν προτίθενται να κάνουν οι υπάρχοντες πολιτικοί του προσκηνίου.

Δημοσ.
Λοιπόν, ΑΝ δεν αντιλαμβάνεσαι την άμεση συνάρτηση του μετανάστη (φυλετική διαφοροποίηση) με την καταπάτηση των εργασιακών του δικαιωμάτων (ταξική διαφοροποίηση) είσαι βλάκας.

Υπάρχει ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης … ελεύθερη οικονομία έχουμε

Σου αρέσει , δουλεύεις, δεν σου αρέσει δε δουλεύεις…τι πάει να πει εργασιακά δικαιώματα. Οι Αλβανοί είναι πιο ελεύθεροι από εμάς στην αγορά εργασίας.

Εγω δλδ δεν καταπιέζομαι από την στιγμή που όλες οι Δ.Υ. έχουν γεμίσει μικρούς δικτατορίσκους? … και έχω άμεση εξάρτηση από αυτούς.

Το ελληνικό κράτος καταπιέζει τους υπηκόους του ανεξαρτήτου φυλής χρώματος εθνικότητας.

Δεν υφίσταται πια θέμα καταπίεσης Αλβανού από Ελληνα…όλοι στο ίδιο λούκι είμαστε

Δημοσ.
Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό που υποστηρίζεις…

Τίποτα δεν επιβιώνει μόνο του….εσύ πως τα κατάφερες ??

Αρχίζοντας από την νηπιακή σου ηλικία δεν είχες υποστήριξη ιατρική ? δεν υπήρχε φροντίδα για το φαγητό που έτρωγες και το νερό που έπινες ? στο σχολείο που πήγες μόνος σου έμαθες γράμματα ή υπήρχαν άλλοι άνθρωποι που είχε ορίσει αυτό το « παλιοκράτος » στο οποίο ζούσες και σου τα έμαθαν ?

Το γεγονός ότι εσύ δεν αντιλαμβάνεσαι σε τι σε έχει βοηθήσει η « Ελλάδα » με κάνει καχύποπτο όσον αφορά τις απόψεις σου και τον τρόπο που τις υποστηρίζεις στην συζήτηση …

Και ναι ..μόνος σου πρέπει να ψάξεις να βρεις δουλεία … μόνος σου να κάτσεις να ξενυχτήσεις για να μάθεις ότι χρειάζετε για να προκόψεις ... ( όπως κάνουν οι περισσότεροι από τους οικονομικούς μετανάστες … εσύ παιδί των εκλεκτών τα θες όλα στο χέρι ???? )

Δεν τα κατάφερα. Τα καταφέρνω...

Το καλό μας το κράτος, κρατούσε το μισό μισθό των γονιών μου για να μου παρέχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Το καλό μας το κράτος μου χρεώνει τα κέρατα του για πάγια στο νερό και στο ρεύμα. Και με χρεώνει και την πουτάνα την ΕΡΤ χωρίς να με ρωτήσει αν θέλω να την βλέπω.

Επίσης, το καλό μας το κράτος με έστειλε σε ένα σχολείο, όπου οι καθηγητές ενδιαφέρονταν μόνο για τις εξετάσεις των πανελλαδικών, με έναν άκρως στεγνό και επιφανειακό τρόπο διδασκαλίας. Και όλα αυτά για να περάσω σε μια "καλή" σχολή και να σπουδάσω... Βέβαια, στο ενδιάμεσο, το ίδιο το κράτος με έβαλε στο τριπάκι να κάνω ιδιαίτερα σε φροντιστήρια, πληρώνοντας αδρά την "δημόσια" εκπαίδευση... Και όταν πέρασα στο πανεπιστήμιο, μου είπε ότι θα μου βάλει δίδακτρα στο μεταπτυχιακό μου και ότι θα μου φτιάξει και ιδιωτικά για να υπάρχει ανταγωνισμός λες και η γνώση είναι ένα προϊόν που πρέπει να πουλιέται.

Και τέλος, το καλό μας το κράτος, με έβγαλε στην αγορά εργασίας, πτυχιούχος Πληροφορικής γαρ, χωρίς να μου πει ότι θα δουλεύω για 700 ευρώ στον Κόκκαλη, χωρίς να μου πει ότι η ασφάλιση και τα ωράρια είναι ευέλικτα όπως οι κυλότες και χωρίς να μου πει ότι θα δουλεύω μέχρι τα 70 μου.

Πράγματι, το κράτος μας, ενδιαφέρεται για εμάς. Δείτε γύρω σας, τίγκα στο ενδιαφέρον είναι...

Φυσικά και θα στρώσω τον κώλο μου για να μάθω πράγματα. Δεν θα έχω όμως σεβασμό σε ένα κράτος το οποίο με έχει χεσμένο, με θυμάται με φανφάρες μόνο στις εκλογές και δεν δείχνει ενδιαφέρον στα προβλήματα μου.

Και για να σε προλάβω, ΟΧΙ δεν το ψήφισα εγώ αυτό το κράτος, και ΟΧΙ δεν θα φύγω αφού δεν μ'αρέσει. Θα κάτσω εδώ και θα λέω τις βλακείες μου μήπως και πείσω κανέναν άλλο.

Αστα διαλά. Νευρίασα πάλι.

Δημοσ.

Ο ανειδίκευτος εργάτης τι κάνει στο εργοστάσιο; Σκουπίζει;

Εμείς οι προηγμένοι παλεύουμε να μειώσουμε τους ρύπους

Η Αμερική έχει στα @@ τη συμφωνία του Κιότο

Και η σχέση με το θέμα; Η.Π.Α. και βιομηχανικές χώρες της Ε.Ε. καθώς και η Ιαπωνία αποβιομηχανοποιούνται ναι ή όχι;

Είναι πολύ σύνθετο το ζήτημα για να κραυγάζουμε

Ααακριβώς.

Δημοσ.
εγω το ξαναλεω οτι αν τους δωθουν νομιμα χαρτια το 80% απο τους μεταναστες θα φυγουν απο την ελλαδα. αλλα μαλλον το κρατος τους θελει εδω γιαυτο και δεν κανει κατι....

προφανως φιλε μου kostetos αυτοι που εχουν απομεινει με τα mercedes kai ta bmw να ειναι οι πλουσιοι και να μην θελουν να μεταναστευσουν.

οντως κατερινα ανοιξε νεο τοπικ γιατι δεν σχετιζεται.

...χμμμ

Πολύ ενδιαφέρουσα προσέγγιση καταπολέμησης της λαθρομετανάστευσης

Αν θέλεις και δε βαριέσαι θα μπορούσες να το αναλύσεις λίγο παραπάνω το πως θα διώξεις κάποιον νομιμοποιώντας τον ????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...