Προς το περιεχόμενο

Aλβανική διαφήμιση!!!

deker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μόλις είδα στο mega μια Αλβανική διαφήμιση με όλα τα λόγια στην Αλβανική γλώσσα για μια Αλβανική εφημερίδα.Προσωπικά με πείραξε το γεγονός, όχι για την εφημερίδα αλλά για την γλώσσα που δεν κατάλαβα γρι.Αυτό είναι το μέλλον.Φανταστείτε τι έχει να συμβεί ακόμα.Την έχει δει κανένας άλλος;

• Απαντ. 436
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

η διαφημιση της ΝΙΚΕ που ειναι ολη στα αγγλικα σου προκαλει το ιδιο συναισθημα?

Δημοσ.
η διαφημιση της ΝΙΚΕ που ειναι ολη στα αγγλικα σου προκαλει το ιδιο συναισθημα?

Δεν νομίζω ότι έχουμε μεγάλη μειωνότητα Άγγλων στην χώρα μας για να ανησυχεί για αυτούς...

Ελπίζω να ξέρεις για τα δικαιώματα που μπορεί να αποκτήσει μία μειωνότητα σύμφωνα με τον πληθυσμό της στην χώρα μας βάσει του Συντάγματος..

Δεν το λέω ρατσιστικά.

Δημοσ.

αρα ας αφησουμε τις μουφες περι "με πειραξε που δεν καταλαβα γρι" και ας γραψουμε καλυτερα "με πειραξε που η αλβανικη μειωνοτητα γιγαντώνεται"

Δημοσ.

Μμμμ...ας το διορθώσω τότε.Με πείραξε που η Αλβανική μειονότητα γιγαντώνεται και δεν καταλαβαίνω τίποτα από τα Αλβανικά ενώ από τη ΝIKE που είναι στα Αγγλικά και την καταλαβαίνω πλήρως (όπως και οι περισσότεροι) δεν με πείραξε καθόλου.

Έτσι καλύπτω τα δεδομένα σου;

Δημοσ.

Γιατι, απαγορεύται να μας πειράζει η διαφήμιση;Πάντως προσοπικά ναι με πειράζει που η διαφήμιση της Nike είναι όλη στα Αγγλικά αλλά ο τίτλος του θέματος είναι άλλος.

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Ελπίζω να ξέρεις για τα δικαιώματα που μπορεί να αποκτήσει μία μειωνότητα σύμφωνα με τον πληθυσμό της στην χώρα μας βάσει του Συντάγματος..

Δεν το λέω ρατσιστικά.

Εγώ δεν ξέρω. :-)

Ερωτώ λοιπόν, για να μάθω: Τι ακριβώς δικαιώματα μπορεί να αποκτήσει μία μειονότητα σύμφωνα με τον πληθυσμό της στη χώρα μας βάσει του Συντάγματος;

Αν έχεις την καλοσύνη παράθεσε και άρθρα του Συντάγματος...

Δημοσ.

γιατι ειπε κανεις οτι απαγορευεται να μας πειραζει η διαφημιση? απλα προσωπικα θεωρω λαθος το να ασχολουμαστε με μια διαφημιση οταν το προβλημα των λαθρομεταναστων και των μειονοτητων στη χωρα μας ειναι πολυ πιο πολυπλοκο και φλεγον.

κοινως: η διαφημιση μας πειραξε?

Δημοσ.

Δεν είναι ότι δεν μας πειράζουν αυτά που αναφέρεις.Απλά τη συγκεκριμένη στιγμή είδα αυτή τη διαφήμιση στην tv και αυτό θέλησα να εκφράσω ότι με πείραξε.Αντί να αναφέρεις διαφορετικά προβλήματα θα μπορούσες απλά να πεις αν σε πείραξε ή όχι.Δεν είπα ότι όλους θα τους πειράξει.Ήταν προσωπική άποψη.Εξ' άλλου σίγουρα θα υπάρχουν Αλβανοί - Αλβανόφωνοι στο insomnia όπου θα έχουν αντίθετη άποψη.

Δημοσ.
Εγώ δεν ξέρω.

Οκ, τώρα δεν προλαβαίνω να ψάξω άλλα έχεις τον λόγο μου ότι θα ποστάρω.

Αν δεν κάνω λάθος αν σε έναν νομό της χώρας (δεν θυμάμαι αν παίζει ρόλο αν είναι ακριτικός) γίνει απογραφή και η ξένη μειωνότητα ξεπερνάει τον ομογενή πληθυσμό του Νομού τότε τον έλεγχο του νομού αποκτά η μειωνότητα αλλά δεν είναι έτσι απλό, το είπα πολυ μπακαλίστικα.

Αυτό που συμβαίνει στην Θράκη κοινώς και προσπαθούν να αποτρέψουν στέλνοντας Πανεπιστήμια και δίνοντας επιδοτήσεις στις οικογένειες για 3ο τέκνο για να αυξηθεί ο ελληνικός πληθυσμός στην περιοχή.

• Super Moderators
Δημοσ.
Οκ, τώρα δεν προλαβαίνω να ψάξω άλλα έχεις τον λόγο μου ότι θα ποστάρω.

Αν δεν κάνω λάθος αν σε έναν νομό της χώρας (δεν θυμάμαι αν παίζει ρόλο αν είναι ακριτικός) γίνει απογραφή και η ξένη μειωνότητα ξεπερνάει τον ομογενή πληθυσμό του Νομού τότε τον έλεγχο του νομού αποκτά η μειωνότητα αλλά δεν είναι έτσι απλό, το είπα πολυ μπακαλίστικα.

Αυτό που συμβαίνει στην Θράκη κοινώς και προσπαθούν να αποτρέψουν στέλνοντας Πανεπιστήμια και δίνοντας επιδοτήσεις στις οικογένειες για 3ο τέκνο για να αυξηθεί ο ελληνικός πληθυσμός στην περιοχή.

Επειδή είμαι πολύ περίεργος, αρκούμαι στην υπόσχεσή σου να το ψάξεις. :-)

ΥΓ: Δεν θέλω να είμαι προσβλητικός και μη με παρεξηγήσεις αλλά η μειονότητα δεν έχει ωμέγα. ;)

Δημοσ.

Σε όλη την Ελλάδα φτιάχνουν "πανεπιστήμια" απότι νομίζω. Εγώ πάντως διεθνιστούληδες δν μπορώ να καταλάβω γιατί εσείς μιλάτε για μετανάστες (ανεξαρτήτου χρώματος, εθνικότητας) ενώ αυτοί μιλάνε για μειονότητες.;)

Δημοσ.

Ρε παιδια παγκοσμοιοποιηση τιποτα δεν υπαρχει ,πια Ελλαδα πια Αμερικη.Εμενα δεν με πειραξε η διαφημιση με πειραξε οτι τα λεφτα που πληρωνω στην εφορια εμμεσος πανε και σε αλλους που δεν πληρωνουν.Ειδικα τωρα με την ΕΕ πανε ολα αυτα γλωσσα θρησκεια ισως ακουγομαι μηδενιστης αλλα ετσι τα βλεπω

Δημοσ.

γιατί όταν δεν υπήρχε ΕΕ τα λεφτάπου πλήρωνες στην εφορία έπιαναν τόπο? ασε αδερφέ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...