Προς το περιεχόμενο

ναι η ου?

Alfie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω βρει Link.png Site: αυτο το φορητο. Ποια η γνωμη σας γενικα? νομιζω οτι προκειται για την καλυτερη δυνατη περιπτωση, οσον αφορα σχεση κοστους-δυνατοτητων.

Δημοσ.

Σκέφτεσαι σοβαρά να δώσεις 1300 ευρώ για να πάρεις φορητό "innavator"?

Ου Alfi. Γράψε μας για ποιά χρήση το θέλεις (αν και νομίζω έχεις ξαναρωτήσει) και πόσα χρήματα διαθέτεις για να προτείνουμε κάτι.

Δημοσ.

οντως εχω ξαναρωτησει και τελικα ειχα ηδη καταληξει στον dell xps 1530 αλλα τα multirama που αποτελουν το μονο τροπο να παρω dell μεσω του "δες την ψηφιακα", μου ειπαν οτι δεν υπαρχει περιπτωση να τον φερουν (με επεξεργαστη Τ9300 κλπ) πριν ληξει η προθεσμια. Σε αυτη την περιπτωση θα επαιρνα το vaio cr31z/r αλλα δεν νομίζω οτι αξίζει να δωσω τοσα λεφτα σε σχεση με αυτα που δινει. Εν παση περιπτωση ειχα παει στο e-shop χτες και βρηκα αυτο το innovator και μου φανηκε πολυ καλη προταση. Να τρεχει σχεδιαστικα προγραμματα και να κανει γρηγορα επεξεργασια εικονας-βιντεο. δλδ μιλαμε για επεξεργαστη απο Τ8300 και πανω, και για καρτα γραφικων με τουλαχιστον 256 mb μνημη αποκλειστικης χρησης. και να μην ξεπερνα τα 1500 ευρω.

Δημοσ.
ναι η ου?

Απο μένα ναι..γιατί ou?;) επαγγελματική θα είναι η χρήση και όχι για εφέ..και φυσικά θα την κάνεις πολύ καλύτερα απο το να πάρεις ενα vaio με τα διπλάσια λεφτά και με την μισή δύναμη..:-(

Δημοσ.
ναι βεβαιως.brand name laptop με αυτα τα χαρακτιριστικα πιανει τουλαχιστον τα 1500.

και παλι ομως, δεν ειναι λιγο πολλα τα λεφτα απ τη στιγμη που μπορω να παρω ενα ΠΟΛΥ καλυτερο σε χαρακτηριστικα μηχανημα (το innovator σε σχεση με το vaio)? Δλδ τι προβλημα θα εχω? απο service ειναι μια χαρα αφου ειναι τετραωρο.

Δημοσ.
Απο μένα ναι..γιατί ou?;) επαγγελματική θα είναι η χρήση και όχι για εφέ..και φυσικά θα την κάνεις πολύ καλύτερα απο το να πάρεις ενα vaio με τα διπλάσια λεφτά και με την μισή δύναμη..:-(

αυτο ακριβως λεω!λογικο δεν ειναι?

Δημοσ.

Ναι ομως το θεμα ειναι οτι η ποιοτητα κατασκευης κοστιζει , επισης η εγγυηση της εταιριας Dell ειναι αμεση και πανω απ' ολα δεν χρειαζεται να πηγαινεις σε service. Θα σου ελεγα να πας να τα δεις σε καποιο καταστημα και να τα συγκρινεις με το innovator. Γιατι δεν κοιτας και σε macbook που απ΄οτι ξερω για επαγγελματικη χρηση ειναι αψογα.

Δημοσ.
Ναι ομως το θεμα ειναι οτι η ποιοτητα κατασκευης κοστιζει , επισης η εγγυηση της εταιριας Dell ειναι αμεση και πανω απ' ολα δεν χρειαζεται να πηγαινεις σε service. Θα σου ελεγα να πας να τα δεις σε καποιο καταστημα και να τα συγκρινεις με το innovator. Γιατι δεν κοιτας και σε macbook που απ΄οτι ξερω για επαγγελματικη χρηση ειναι αψογα.

Βασικα σε macbook δεν ειμαι εξοικειωμενος και γενικα προτιμω να ακολουθησω τα γνωριμα σε μενα pc.Επισης δεν υπαρχει εκθεση που να εχει τον innovator, απο οτι τουλαχιστον μου ειπαν. Τα υπολοιπα τα εχω δει και ειναι προφανες τουλαχιστον σε μενα οτι το vaio υπερεχει ασυγκριτα του dell σε οθονη και ποιοτητα κατασκευης. Αλλες γνωμες??

Δημοσ.

ου γιατί δε μου αρέσει η ποιότητα κατασκευής τους, δεν εμπιστεύομαι το service τους, δε μου αρέσουν τα άσπρα laptop και οι 15.4" είναι λίγες. Απο την άλλη είναι τούμπανο σε χαρακτηριστικά και αν αυτό είναι το βασικό που ψάχνεις τότε πάρτο.

Δημοσ.

αμα θες τουμπανο στα χαρακτηριστικα παρε ενα desktop και κουβαλα το..αν παρεις laptop κοιτα να ειναι αριστο απο θεμα υλικων και κατασκευης.μην ξεχνας οτι το φορητο ειναι συνεχεια σε επαφη με υλικα τα οποια δεν το βοηθουν να μενει σε σωστη θερμοκρασια (κρεββατια ,γραφεια,καναπεδες κλπ) αρα μονο η ταλαιπωρια απο κει φτανει.Βαλε τους κραδασμους τα μικροχτυπηματα την εκθεση σε ηλιο και φυσικα τη σκονη που μαζευει πανευκολα και βγαινει μονο αν το λυσεις..Λοιπον η αναλογια πιστευω αποδοση /ποιοτητα κατασκευης ειναι 40/60 και παραπανω ισως .Και μην λετε παρακαλω βλακεις του στυλ ειναι για επαγγελματια κλπ....Ελεος .Ο επαγγελματιας ειναι που χρειαζεται καλη ποιοτητα

κατασκευης ,αξιοπιστια ,service ,και αντοχη στο χρονο.Οι ερασιτεχνες (και νοητικα) νοιαζονται τοσο για τα 300mhz παραπανω cpu η 1g ddr παραπανω.Εξαλλου ο επαγελματιας αφου χρειαζεται τοσο καλο εργαλειο δεν θα κλαιγεται για 200 και 300 ευρω προκειμενου να παρει ενα επωνυμο μηχανημα σε σχεση με μια προχειροδουλεια και γυφτια οπως τα built to order laptop..προτεινω ΙBM(!) και μετα ακουλουθουν τα υπολοιπα (apple ,hp)

Δημοσ.

πολυ καλα ολα και χωρις ιδιαιτερες διαφορες στην τιμη οποτε δωσε τωρα για να μην δινεις

μετα..+1 απο μενα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...