mixalis2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 καλησπερα σε ολους εχω εδω και καιρο μια sapphire 3650 σημερα πυ εβαλα ενα παιχνιδι ανακαλυψα οτι σε καμια σημεια πεταγε κατε γωνιες...κατι γενικως αξεπεραστα γραφικα....με διαφορα χρωματα τα νευρα μου ενω με τι παλια καρτα γραφικων μπορουσα να ανιξω το ιδιο παιχνιδι 2 και 3 φορες σε διαφορετικα παρα8υρα τορα τπτ :cry: υπολογιστης ειναι...iNTEL PENTIUM HT 3.000 1GB RAM 500GB HARD DISK...
N.I.C Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 καλησπερα σε ολους εχω εδω και καιρο μια sapphire 3650 σημερα πυ εβαλα ενα παιχνιδι ανακαλυψα οτι σε καμια σημεια πεταγε κατε γωνιες...κατι γενικως αξεπεραστα γραφικα....με διαφορα χρωματα τα νευρα μου ενω με τι παλια καρτα γραφικων μπορουσα να ανιξω το ιδιο παιχνιδι 2 και 3 φορες σε διαφορετικα παρα8υρα τορα τπτ :cry: υπολογιστης ειναι...iNTEL PENTIUM HT 3.000 1GB RAM 500GB HARD DISK... προσπάθησε να γράφεις πιο ήρεμα και να τα διαβάζεις πριν τα ποστάρεις... δεν κατάλαβα τίποτα..
Venisk Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 ..κατι γενικως αξεπεραστα γραφικα....με διαφορα χρωματα τα νευρα μου ενω με τι παλια καρτα γραφικων μπορουσα να ανιξω το ιδιο παιχνιδι 2 και 3 φορες σε διαφορετικα παρα8υρα τορα τπτ Καλησπέρα φιλε, Έβαλες drivers?ποιά ήταν η παλιά σου κάρτα? χα χα πιο παιχνίδι είναι αυτο που ανοίγει σε 2-3 παράθυρα?:lol:
mixalis2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Καλησπέρα φιλε, Έβαλες drivers?ποιά ήταν η παλιά σου κάρτα? χα χα πιο παιχνίδι είναι αυτο που ανοίγει σε 2-3 παράθυρα?:lol: λοιπον οι παλια καρτα μου ιταν χ600pro ati to παιχνιδι ειναι το to lineage2 ena mmorpg που ειναι online...drivers exw perasei kai omega kai ati και τπτ...:cry:
Sadamiraq Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 λοιπον οι παλια καρτα μου ιταν χ600pro ati to παιχνιδι ειναι το to lineage2 ena mmorpg που ειναι online...drivers exw perasei kai omega kai ati και τπτ...:cry: Λολ ποιο αλλο game θα ανοιγε καποιος 3 παραθυρα?Καμια φοτο εχεις να δειξεις να δουμε τι ενοεις?
mixalis2006 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Λολ ποιο αλλο game θα ανοιγε καποιος 3 παραθυρα?Καμια φοτο εχεις να δειξεις να δουμε τι ενοεις? To ενα προβλημα ειναι οτι π.χ η μυτη του παιχτι γινεται τεραστια ....η οι γονεις στα σπιτια και τετοια πανε χιλιομετρα πιο μακρια διλαδι ευ8ειες γραμμες...και το 2 ειναι οτι στα καλα καθουμενα μπαμ...κλινει ι ο8ονι απο την καρτα γραφικων διλαδι μαυριζει και κανω επαννεκινιση τον υπολογιστη και ξανα και ξανα γινεται πολλες φορες μονο ομως οταν παιζω παιχνιδια μιπως ι ραμ ι τπτ αλλο παρακαλω ... :fear::cry:
Sadamiraq Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Μπα μαλλον προβλημα ασυμβατοτης της καρτας ειναι.Τι chipset εχει η motherboard σου?
Venisk Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 drivers exw perasei kai omega kai ati και τπτ.. Να σβήσεις όλους τους drivers..να το κάνεις σωστά..όχι τον ένα drive πάνω στο άλλο..να κάνεις επανεκκινήσεις κ ότι άλλο σου ζητάει..από safe mode ειναι μια καλή αρχή.. Μπα μαλλον προβλημα ασυμβατοτης της καρτας ειναι.Τι chipset εχει η motherboard σου? Καλά κ θα άνοιγε η κάρτα?
Sadamiraq Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Ναι ρε σεις το ιδιο προβλημα με το παιδι ειχα και γω οταν εβαλα την HD3870 σε ASROCK 4 CORE DUAL SATA 2 που ειχε VIA chipset το οποιο δεν ηταν καθολου καλο,γιαυτο ρωταω την chipset εχει η μητρηκη του παιδιου
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Κλασικο προβλημα artifacts στη καρτα γραφικων. Προερχεται απο τη θερμοκρασια στο 99% των περιπτωσεων. Η Χ1800ΧΤ π.χ. μου το εκανε και στα default μετα απο πολυ ζορι, αλλες το κανουν μετα απο overclocking... Αμα η καρτα σου ειναι αυτη με τη παθητικη ψυξη βρηκες το προβλημα
N.I.C Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Κλασικο προβλημα artifacts στη καρτα γραφικων.Προερχεται απο τη θερμοκρασια στο 99% των περιπτωσεων. Η Χ1800ΧΤ π.χ. μου το εκανε και στα default μετα απο πολυ ζορι, αλλες το κανουν μετα απο overclocking... Αμα η καρτα σου ειναι αυτη με τη παθητικη ψυξη βρηκες το προβλημα όταν μιλάω εγώ... ευχαριστώ που με επιβεβαίωσες Γιώργο
mixalis2006 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Ναι ρε σεις το ιδιο προβλημα με το παιδι ειχα και γω οταν εβαλα την HD3870 σε ASROCK 4 CORE DUAL SATA 2 που ειχε VIA chipset το οποιο δεν ηταν καθολου καλο,γιαυτο ρωταω την chipset εχει η μητρηκη του παιδιου As Rock motherboard εχω και via chipset...opote αυτο ειναι το προβλημα ... αλλαζει αυτο??
N.I.C Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 As Rock motherboard εχω και via chipset...opote αυτο ειναι το προβλημα ... αλλαζει αυτο?? 2 ποστ πάνω, δεν είδες τι λέμε; δώσε μας τις θερμοκρασίες σου πρώτα...
mixalis2006 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 2 ποστ πάνω, δεν είδες τι λέμε; δώσε μας τις θερμοκρασίες σου πρώτα... Στο κανονικο δουλευει απο οτι μου διχνει εκει που λει για το οver clocking...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.