kprimax Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Αγόρασα το UPS ABLEREX VESTA LI PRO 1500 από το e-shop. Από την αρχή παρουσίαζε το εξής πρόβλημα : Στις πολύ γρήγορες- αστραπιαίες διακοπές ρεύματος, (όταν τα φώτα του σπιτιού δεν προλαβαίνουν να σβήσουν αλλά τρεμοπαίζουν) δεν μπορύσε να τροφοδοτήσει τον υπολογιστή και ο υπολογιστής μου έσβηνε. Όταν η διακοπή γίνει και το ρεύμα δεν επανέρθει στιγμιαία, δεν υπαρχει πρόβλημα, τροφοδοτεί κανονικά. ΟΙ στιγμιαίες όμως διακοπές του ρεύματος είναι συχνές, με αποτέλεσμα να μου είναι άχρηστο.Το έστειλα στο e-shop για επισκευή και μου το επίστρεψαν λέγοντας ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα. Εξακολουθώ όμως να αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. Επικοινώνησα με το servise του e-shop και μου είπαν πως είναι φυσιολογικό αυτό που συμβαίνει γιατί το συγκεκριμένο UPS δεν έχει σταθεροποιητή τάσης και αρνήθηκαν να μου το επισκευάσουν ή αλλάξουν.Είναι πράγματι έτσι όπως μου είπαν και αν ναι, τι μπορώ να κάνω για να λυσω το πρόβλημα ; Σας ευχαριστώ
slaughter Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 μπορεί δεν είναι όλα τα ups ικανά να κρατήσουν τον υπολογιστή ανοιχτό σε τόσο αστραπιαίες μεταβολές .. δεν πρέπει να έχει πρόβλημα το ups πάντως
Pink_Panther Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Βαλε και ενα πολυμπριζο με σταθεροποιητη τασης να δεις τι γινεται.
kprimax Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Το UPS κανονικά πρέπει να σου κρατάει τον υπολογιστή ανοιχτό, από τη στιιγμή που δε συμβαίνει αυτό πάντα,ουσιαστικά είναι άχρηστο. Δε θα έπρεπε να μου το αλλάξουν αφού δεν κάνει τη δουλεια για την οποία το αγόρασα; Θα αγόραζε το συγκεκριμένο κάποιος από εσάς; Νομίζω πως όχι. Το e-shop προσπαθεί να με πείσει πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Είναι πραγματικά απαράδεκτοι.
slaughter Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 να ξέρεις ότι το ups έχει k ένα περιθώριο λάθους. αν θες κάποιο που να κάνει την τέλεια δουλειά τότε θες ένα on-line k όχι το line interactive που αγόρασες. δοκίμασε να βγάλεις την πρίζα η να ρήξεις την ασφάλεια k τότε θα δεις αν δουλεύει η όχι.
accipio Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Είχα το ίδιο πρόβλημα με τρία ups. Τα δύο πρώτα ήταν no name, οπότε λίγο πολύ ήταν αναμενόμενο. Το 3ο όμως ήταν επώνυμο και πολύ ακριβό όταν το αγόρασα (MGE). Mου το έκανε και αυτό, μία στις πέντε φορές και είχα αγανακτήσει. Όμως, το πρόβλημα αυτό εξαφανίστηκε από τότε που άλλαξα υπολογιστή και πήρα ένα επώνυμο, καλό τροφοδοτικό (Enermax). Από τότε, ούτε μία φορά δεν έσβησε ο υπολογιστής, ακόμη και σε αυτές τις στιγμιαίες διακοπες (βυθίσεις τάσεις), ακόμη και με full load του επεξεργαστή. Δεν ξέρω αν πράγματι έφταιγε το τροφοδοτικό, απλώς καταθέτω την εμπειρία μου. Το θέμα έχει επίσης συζητηθεί αρκετά εδώ στο φόρουμ, μια και είμαστε οι μόνοι παθόντες. Με μια αναζήτηση, θα βρεις σχετικά θέματα.
kprimax Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Στον ίδιο υπολογιστή είχα πριν ένα ups της TRUST και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Είναι πάντως γεγονός πως το τροφοδοτικό του υπολογιστή μου είναι φτηνό. Θα βάλω ένα καλύτερο μήπως και βοηθήσει. Πάντως όποιος αγοράζει UPS ας τα έχει αυτά υπ` όψην για να μην βρεθεί σε ανάλογη θέση. Ξαναλέω για το e-shop πως η after sale εξυπηρέτηση είναι απαράδεκτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.