papadakn Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Πρόσφατα απέκτησα την Dell 2408 η οποία αντικατέστησε μια Samsung 215TW. Σε ότι αφορά τη χρήση της στο pc είμαι υπερ-ευχαριστημένο. Τέλεια χρώματα, πολύ καλές γωνίες και προσωπικά δεν έχω διαπιστώσει input lag αν και δεν παίζω fps παιχνίδια. Η μεγάλη απογοήτευση ήρθε χτές όταν συνέδεσα το 360 για να δώ το GTA IV. Η σύνδεση έγινε μέσω componenent καθώς πρόκειται για παλιό 360 που δεν έχει hdmi έξοδο. Τα γραφικά είναι θολά και aliased, γενικά η εικόνα είναι λίγο καλύτερη απο SDTV. Τι μπορώ να κάνω? Προς το παρόν έχω δοκιμάσει απο τις ρυθμίσεις του 360 τις 4 διαφορετικές αναλύσεις χωρίς κάποιο αποτέλεσμα. Ρύθμισα λίγο και τα χρώματα της οθόνης χωρίς ουσιαστική διαφορά. Και παλαιότερα με τη Samsung 215TW είχα αντίστοιχα προβλήματα αλλά νομίζω πως η dell είναι ακόμη χειρότερη. Μπορώ να κάνω κάτι για να βελτιωθεί η κατάσταση?
fsbmaniac Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 φιλε δεν παιρνει η οθονη το vga 15pin ? ... Εχω δοκιμασει σε αρκετες τηεορασεις και οπως παντα η εικονα ηταν... ξυραφι και πεντακαθαρη
Droidlock Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Εγω το εχω σε μια samsung 205bw και η ποιοτητα εικονας ειναι μια χαρα. Συνδεσε το στην τηλεοραση να δεις εαν βγαζει καλυτερη εικονα.
papadakn Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 H τηλεόραση είναι μια CRT Sony οπότε εκεί δεν μπορώ να δώ διαφορά. Το θέμα είναι ότι η οθόνη του pc έχει native ανάλυση 1920x1200, ενώ το xbox 720p. Υπάρχει περίπτωση να φτιάνχει τόσο πολύ με το vga καλώδιο? Τo component δεν θεωρείται καλυτερο?
Droidlock Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Εγω το εχω συνδεση με vga καλωδιο στην οθονη . Θα ελεγα οτι πρεπει να δεις και με το καλωδιο vga αλλα να κανεις και εναν ελεγχο στο καλωδιο component . Αν και παλι δεν βελτιωθει η ποιοτητα της εικονας τοτε ισως να πρεπει να το κανεις ενα τηλεφωνο στην microsoft για να στο αλλαξουν. Απο εκει και περα σιγουρεψου οτι εχεις βαλει τις σωστες ρυθμισεις στο xbox 360.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.