HomoR Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Πηγα χτες και το ειδα και αυτο... Ειναι τον αδερφων που σκηνοθετησαν την τριλογια Ματριξ.. Η ταινια ειναι μεταφορα παλιου γιαπωνεζικου κομικ που εχει να κανει με μια οικογενια που ασχολειται με αγωνες αυτοκινητου. Στην ταινια ο μεγαλος αδερφος σκοτωνεται (?) σε ενα ατυχημα και ο μικροτερος και 2ος κατα σειρα παιρνει την θεση του.. Τα αυτοκινητα μιαζουν σαν μελλοντικες εκδοσεις τον αυτοκινητων της φορμουλα του 50...και οι πιστες ποθ τρεχουν ειναι σαν rollercoaster... Η ταινια ειναι συνδιασμος live action και γραφικων cgi και το συνολικο αποτολεσμα εχει αισθηση γιαπωνεζικου ανιμε .. Η αληθοφανεια παει περιπατο μιας και ειδα προσπερασεις ( ακομα και στον αερα ) με τετακε που γινονταν επιτηδες κλπ.. Δεν ενθουσιαστηκα αλλα περασε η ωρα ευχαριστα...αν εχετε κανενα 13 χρονο μαζι σας παντως την ταινια θα την λατρεψει γιατι σε αυτες της ηλικιες απευθυνεται
porco_rosso21 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Σημερα θα παω μαλλον,λογω αγαπης για το παλιο ανιμε,που εβλεπα καποτε...ελπιζω να γουσταρω,αν κ εχω ακουσει μετρια πραματα....
kostetos Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Το εχω ακουσει..αλλα δεν το εχω δει,και ουτε προκειται!Στο imdb εχει 6.1 δηλαδη πολυ μετριο...
soturin Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 μη ξεχνάμε και το matrix μεταφορά γιαπωνέζικου anime είναι για την αισθητική ανιμε: using a layering method to put both the foreground and the background of scenes in focus to have a real-life anime appearance
porco_rosso21 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 H ταινια,ΓΑΑΜΗΣΕΕΕ!!!!Οι φαν του anime(κ γενικοτερα του ειδους),κ των παραισθησιογονων να σπευσουν!!!!Απιστευτη αισθητικη,τρομερα σκηνικα,ηταν σαν ενα πολυχρωμο τριπακι ολη η ταινια...σεναριο απλο'ι'κο,σαν κ ενα γιαπωνεζικο anime του 60,κ πραγματικα,ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ σκηνες καρατε-ξυλου,ειχαν ακομα κ τα motion lines των anime...εμενα παντως μου αρεσε τρελα,οπως κ το ΤΡΟΝ στα 80ς,ετσι θα μνημονευεται κ η αισθητικη αυτης της ταινιας στο μελλον...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.