Προς το περιεχόμενο

Περι πάστας...

kavouras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά...

Παρήγγειλα ένα καινούριο υπολογιστή και θέλω να μάθω ποιά είναι η καλύτερη πάστα για τον επεξεργαστή και για την κάρτα γραφικών...

Παρήγγειλα την artic cooling Ceramique.

Κάνει και για τα δύο?

Επίσης ψάχνω την mx-2 αλλα δε μπορώ να τη βρω πουθενά...

Θα έχουν τόσο μεγάλες διαφορές αυτές οι δύο πάστες?

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Την artic ceramique συνήθως την χρησιμοποιούν μόνο για τις κάρτες γραφικών,επειδή (και καλά) δέν είναι ηλεκτρικά αγώγιμη.Αυτό δέν σημαίνει βέβαια οτι δέν μπορείς να την βάλεις και σαν πάστα για τον επεξεργαστή σου.Αντε η διαφορά να είναι 2-3 βαθμούς Κελσίου απο μια πάστα εξειδικευμένη για επεξεργαστές πχ. Artic Silver 5.

Δημοσ.

Μόλις με πήραν απ το πλαίσιο και είπαν πως δεν υπάρχει ούτε η ceramique!!

Απο που να παραγγείλω μια mx-2 βρε παιδιά?

Δημοσ.

Μόλις μίλησα με τον εισαγωγέα στην Κρήτη και μου είπε πως δεν υπάρχει η mx-2!Τι να πώ...

Υπάρχει όμως η mx-1 οπότε θα πάρω αυτή...Κάνει και για την κάρτα γραφικών αν δεν απατώμαι ή θα την κάψω?? :)

Δημοσ.

Βρε παιδιά ξέρετε κανα μαγαζί που θα βρώ mx2 ή mx1 ή στη χειρότερη έστω arctic ceramique?

Έχω φάει όλο το internet και δε μπορώ να βρω πουθενά!Και ο εισαγωγέας δε με παίρνει τηλ να μου πει που πουλάνε!

Είναι αμαρτία να έχω όλα τα εξαρτήματα και να μη μπορώ να τα δουλέψω επειδή δεν υπάρχει πάστα!

Δημοσ.

Βασικά ρε φίλε οι περισσότερες mainstream πάστες είναι το ίδιο πράγμα. Κι εγώ στην ίδια φάση είμαι. Ψάχνω την καλύτερη σε reviews, κλπ. Έχω αυτήν την Zalman και σκεφτόμουν να πάρω την Αrctic Silver 5, αλλά μου είπανε πως τζάμπα το 5ευρο. Το ίδιο ακριβώς είναι.

Δημοσ.

Φίλε μου δεν είναι ακριβώς το ίδιο...Σύμφωνα βέβαια με reviews..

Επίσης για την κάρτα γραφικών δε μπορείς να βάλεις πάστα με μεταλλικά στοιχεία(όπως πχ η arctic silver).Δεν ξέρω για τη zalman,απλά επειδή τόσα χρόνια χρησιμοποιώ της arctic cooling λέω να πάω πάλι σε αυτή.

Βρε παιδιά,κανείς δε φτιάχνει καινούριο pc?Δεν υπάρχει πουθενά στην Ελλάδα mx2 ή mx1 ή ceramique??Θα τρελλαθούμε??

Δημοσ.

Φιλε εγω πηρα μια παστα της πλακας 5 ευρω αλλα εχει πολυ μεσα σαν εκεινες τις πρεζες της χοντρες που στις καρφωνουνε στα οπισθια και την βαζω παντου και κανει καλη δουλεια

θα σου προτεινα να βρεις ενα μαγαζι με ηλεκτρονικα ειδη και να παρεις μια τετοια δεν ειναι αναγκη να παιρνεις 5 ευρω την παστα που εχει δυο σταγονες

• Moderators
Δημοσ.

Επίσης για την κάρτα γραφικών δε μπορείς να βάλεις πάστα με μεταλλικά στοιχεία(όπως πχ η arctic silver).

Όχι δε μπορεις, λενε οτι δε μπορεις.

Αμα εισαι προσεκτικος μια χαρα βαζεις και εχει και τέλεια αποδοση.

Στην Χ1800ΧΤ που κυριολεκτικα ψηνοταν με το στοκ κουλερ (86°C), πηγε ουτε λιγο ουτε πολυ στους 76!

Δημοσ.
Παρήγγειλε υπάρχει ακόμα

1041118.jpg

Φίλε Κοσμά,δυστυχώς ενω λέει οτι υπάρχει στο site, με πήραν απο το πλαίσιο και μου είπαν πως δεν υπάρχει!

Δημοσ.
http://www.outofspecs.gr/forum/showthread.php?t=1667 δες εδώ γίνετε μια ωραία σιζήτηση και κάνω τις δοκιμές σιγά σιγά με διάφορες παστούλες

Όντως πολύ καλή συζήτηση φίλε μου...

Το θέμα είναι που βρίσκεις να αγοράσεις ceramique πχ ,που τους έχει τελιώσει σε όλους! :D

Δημοσ.

λίγο υπομονή και θα την φέρει πάλι το πλαίσιο δεν υπάρχει περίπτωση να την σταματήσει αφού όλοι αυτήν αγοράζουν :P

Δημοσ.
σκεφτόμουν να πάρω την Αrctic Silver 5, αλλά μου είπανε πως τζάμπα το 5ευρο.

Δεν την ξέρω την πάστα της Zalman που έχεις και πολύ πιθανόν να είναι όντως τόσο καλή όσο η Arctic.

Απλά να πω ότι είμαι απο τους πολύ ευχαριστημένους έως και ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΟΥΣ πελάτες της Arctic Silver 5. Η υφή της είναι απίστευτη κατά το άπλωμα, κολάει τρομερά και με προσεγμένη χρήση το σωληνάριο των 3.5 γρ μου έβγαλε σχεδόν 5 cpu. 1/E ανα CPU νομίζω ότι είναι καλά και standar θα την ξαναγοράσω μόλις χρειαστώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...