panosno1com Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 καλησπερα! ειμαι αναμεσα στα δυο αυτα μοντελα..απο αποψη ταχυτητας ποιο μου προτεινετε?βασικα το θελω για gps και θα περασω και destinator..απ οτι ειδα στο 220 δεν γινεται ομως.αλλα εμενα με νοιαζει κυριως ποιο ειναι ποιο καλυτερο απ αυτα τα δυο..Εσεις τι λετε? ή αν προτείνετε καποιο αναλογο δυνατοτητων αλλα και χρηματικου ποσού... ευχαριστω συμφορουμίτες/σες μου!!
LAKISDJ Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 καλησπερα!ειμαι αναμεσα στα δυο αυτα μοντελα..απο αποψη ταχυτητας ποιο μου προτεινετε?βασικα το θελω για gps και θα περασω και destinator..απ οτι ειδα στο 220 δεν γινεται ομως.αλλα εμενα με νοιαζει κυριως ποιο ειναι ποιο καλυτερο απ αυτα τα δυο..Εσεις τι λετε? ή αν προτείνετε καποιο αναλογο δυνατοτητων αλλα και χρηματικου ποσού... ευχαριστω συμφορουμίτες/σες μου!! DESTINAITOR περνει και το c220 αλλα εχει διαδικασια σπασιματος και τετια πραγματα. εγω παντος ειχα to c220 (σπασμενο με dest)και το πουλισα και πηρα το P350 και σε μια καρτα 2GB εχω μεσα -iGO8-DESTINAITOR7-MIOV3.3-KAI GARMIN(εκτος δρομου).πηστεωω πος ειναι η καλητερη περιπτοση.τωρα σαν (μιχανακια) ειναι εξησου και τα δυο πολη καλα,MIO(MITAC).TO C220 ειναι PNA και το P350 ειναι PDA. Στο PDA βαζεις οτι προγραμματα γουσταρεις. Πηστεβω να σε βωηθησσα οσο μπορουσα απο την προσοπικημου εμπιρια....
panosno1com Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 ευχαριστω πολύ φίλε μου..κανεις αλλος καμια γνώμη???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.