Savvas17 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Γεια σας. Εχω ενα σκληρο δισκο με 2 partitions. Στο 1ο εχο windows xp και στο αλλο ubuntu. Οταν ξεκινα ο υπολογιστης μπαίνει το boot sector του ubuntu. Εγω θέλω να φορμάρω αυτο το partition με τα ubuntu αλλα αν το φορμάρω δεν θα ξεκινά ο υπολογιστής αφου εχει το boot sector του ubuntu. Υπάρχει κανένας τροπος να το αλλάξω στο boot sector των windows xp. Ευχαριστω εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
npapak Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Κατεβασε το προγραμμα qgrubeditor απο το synaptic και θα μπορεσεις να αλλάξεις εύκολα τον grub. Μολις το εκανα εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Savvas17 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 File den vrisko auto to programma apo to synaptic. kanenas allos tropos? Sorry gia ta greeklish alla eime apo ta ubuntu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LiquidOS Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Αν καταλαβαίνω καλά θες να απεγκαταστήσεις τον grub. Θα χρειαστεί να ξαναγράψεις το mbr. Aυτό γίνεται αν κάνεις boot από το cd των xp, μπεις σε recovery console με "r" και δώσεις την εντολή fixmbr. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Savvas17 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Ευχαριστώ φιλε. Δούλεψε μια χαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.