parsifal Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 ρε παιδια τι το κανουμε θεμα.θελω καποιον να μου κανει τις εργασιες.δεν ειναι δυσκολο.δεν θελω κατι αλλο.προβλημα μου απο κει κ περα Έχεις απόλυτο δίκιο. Είναι πράγματι πρόβλημά σου. Η σωστή απάντηση δόθηκε από τον georgemarios: υπαρχει section με μικρες αγγελιες στο φορουμ στο οποιο μπορεις να προσφερεις πληρωμη για την εκπονηση των εργασιων σου.
d-l-sama Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Διαφωνώ ο it administrator που χεις στη δουλειά ξέρει από προγραμματισμό? Eτσι κι αλλιώς όλα έτοιμα πακέτα είναι πια εσύ απλά κάνεις customization. Εγώ δεν μπορώ να θεωρήσω κάποιον σωστό στην δουλειά του στα δίκτυα αν πρέπει απλά και μόνο να γνωρίζει να σηκώνει και να διαχειρίζεται server χωρίς να γνωρίζει τίποτα από προγραμματισμό!Για να φτάσει να κατανοήσει το τι ακριβώς κάνουν αυτές οι εντολές και το πως συμπεριφέρονται όταν τρέχουν πρέπει να εντρυφίσει και λίγο στον προγραμματισμό!Μπορεί όχι σε C++,Java κτλ αλλά υπάρχουν και άλλες γλώσσες που είναι για δίκτυα!Μπορεί να μάθει αυτές!Ή τουλάχιστον αυτό του συμβουλεύω!Για να επιτύχει στην δουλειά του!Και ο it administrator στην δουλειά μου γα.... στον προγραμματισμό!Αν και στην Τεχνητή νοημοσύνη δεν χρησιμοποιεί καμία γλώσσα προγραμματισμού!Στις δομές ναι!Στην τεχνητή όχι!
Bspus Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Διαφωνώ ο it administrator που χεις στη δουλειά ξέρει από προγραμματισμό? Eτσι κι αλλιώς όλα έτοιμα πακέτα είναι πια εσύ απλά κάνεις customization. Και "προγραμματιστες" ξερω που δεν ξερουν προγραμματισμο, δεν σημαινει κατι αυτο. Ο καλος systems administrator πρεπει να ξερει scripting το οποιο ειναι φυσικα μια μορφη προγραμματισμου. Δεν ειναι ολος ο προγραμματισμος application development.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.