Προς το περιεχόμενο

ζητηση βοηθειας για τει

oranje

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια!θα ηθελα να καποιον να με βοηθα με τις εργασιες των τει σε μαθηματα οπως λειτουργικα 1 κ 2 τεχνητη νοημοσυνηκ ισως δομες δεδομενων.ο,τι εχει σχεση με προγραμματισμο δλδ.αναμενω Pm σας!ευχαριστω!

Δημοσ.

Δηλαδη τι ακριβως θες?

Ιδιαιτερα μαθήματα?

Εκπονηση εργασιων επι πληρωμη?

Για απλη βοηθεια το συγκεκριμενο section του φορουμ υπαρχει ακριβως για αυτη τη δουλεια. Για να βρισκεις και να προσφερεις και εσυ βοηθεια.

Οτι χρειαζεσαι, αν μπορουμε, στη διαθεση σου

Δημοσ.

Ναι κι εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς ζητάς... Λες ένα γενικό ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΕ και περιμένεις πμ με απαντήσεις..

Δημοσ.

@georgemarios

to δευτερο.επειδη ειναι μεγαλες οι εργασιες δεν μπορω να ζαλιζω το section.ευχαριτω για το ενδιαφερον!

Δημοσ.

Καλησπερα φιλε μου

Το να σε βοηθησει καποιος και να σου δωσει ετοιμη εργασια δεν μπορω να καταλαβω σες τι θσ σε βοηθησει .Κακο θα σου κανει γιατι οταν θα χρειαστεις να γραψεις διαγωνισμα δεν θα ξερεις τιποτα αφου δεν θα υπαρχει εμπειρια -τριβη .

Θα σου προτεινα λοιπον να αρχισεις να διαβαζεις και οπου κολλησεις ποσταρεις την ερωτηση και σε βοηθαει καποιος .

Και θα μαθεις κατι και σιγα σιγα θα μπορεις να βοηθησεις εσυ καποιον αλλο .

Ελπιζω να μην με παρεξηγησεις Παντα φιλικα

Ntaryl

Υ.γ Καταλαβαινω σου φαινονται Βουνο .Χαλαρωσε καφεδακι και σιγα σιγα αρχιζουμε

Δημοσ.
Καλησπερα φιλε μου

Το να σε βοηθησει καποιος και να σου δωσει ετοιμη εργασια δεν μπορω να καταλαβω σες τι θσ σε βοηθησει .Κακο θα σου κανει γιατι οταν θα χρειαστεις να γραψεις διαγωνισμα δεν θα ξερεις τιποτα αφου δεν θα υπαρχει εμπειρια -τριβη .

Θα σου προτεινα λοιπον να αρχισεις να διαβαζεις και οπου κολλησεις ποσταρεις την ερωτηση και σε βοηθαει καποιος .

Και θα μαθεις κατι και σιγα σιγα θα μπορεις να βοηθησεις εσυ καποιον αλλο .

Ελπιζω να μην με παρεξηγησεις Παντα φιλικα

Ntaryl

Υ.γ Καταλαβαινω σου φαινονται Βουνο .Χαλαρωσε καφεδακι και σιγα σιγα αρχιζουμε

Συμφωνώ απόλυτα με τον ntaryl!

Δεν έχει νόημα να κάνουν άλλοι τις εργασίες για σένα.

Οι εργασίες ουσιαστικά σε αναγκάζουν να διαβάσεις κατά τη διάρκεια του εξαμήνου ώστε όταν φτάσει η εξεταστική να είσαι ήδη προετοιμασμένος αρκετά για την εξέταση του μαθήματος.

Εκφράζω απλά την γνώμη μου και το πνεύμα μου είναι καλοπροαίρετο.

Η τελική απόφαση είναι δική σου φυσικά!

Νομίζω ότι με το να κάνεις την εργασία μόνος σου, μόνο όφελος μπορείς να έχεις.

Και φυσικά όπου συναντάς δυσκολίες άνετα μπορείς να ρωτήσεις για βοήθεια.

Ότι και αν αποφασίσεις καλή τύχη! :-)

Δημοσ.

παιδια καταλαβαινω πως το λετε αλλα στα τει θελι τροπο κ οχι κοπο κ δευτερον δεν με ενδιαφερει καθολου ο προγραμματισμος ουτε θα ασχοληθω αργοτερα.ειμαι και απο θετικη κατευθυνση οποτε βαριεμαι κ μονο στη σκεψη.αν ενδιαφερεται καποιος ας μου στειλει.κ φυσικα επειδη κανω κ καποιες μονος μ θα σας ρωταω!

Δημοσ.

χμμμ... σπουδάζεις πληροφορική και δεν σε ενδιαφέρει ο προγραμματισμός....

Δημοσ.

παω για δικτυα οποτε πασκαλ τεχνητη κ κατι αλλες απαρχιωμενες μπουρδες δ θα μ χρειαστουν.

Δημοσ.

Καλα, ο προγραμματισμος δεν σε ενδιαφερει, με την τεχνητη και τις δομες γιατι κολλησες?

Εχω κατι θεματα με λυσεις για τεχνητη, (πανω κατω το ιδιο ειναι ολες) αν θες σου στελνω.

Δημοσ.
Καλα, ο προγραμματισμος δεν σε ενδιαφερει, με την τεχνητη και τις δομες γιατι κολλησες?

Εχω κατι θεματα με λυσεις για τεχνητη, (πανω κατω το ιδιο ειναι ολες) αν θες σου στελνω.

Καλά άλλο να προγραμματίζεις ΛΣ ή να παέι ρομποτάκι στη θέση α από τη θέση β και άλλο το κλασσικό customer order:rolleyes:

Δημοσ.

fair enough

υπαρχει section με μικρες αγγελιες στο φορουμ στο οποιο μπορεις να προσφερεις πληρωμη για την εκπονηση των εργασιων σου.

καλη συνεχεια....

Δημοσ.
παω για δικτυα οποτε πασκαλ τεχνητη κ κατι αλλες απαρχιωμενες μπουρδες δ θα μ χρειαστουν.

Πας για δίκτυα και δεν σε ενδιαφέρει καθόλου ο προγραμματισμός!:rolleyes:Τι είπες!Δεν έχει και πολύ προγραμματισμό αλλά έστω και αυτός ο λίγος είναι απαραίτητος!Εκτός και αν θέλεις να γίνεις ένας ΟΤΕτζής που είναι όλη μέρα στους δρόμους και εννοείται ότι δεν τους ενδιαφέρει ο προγραμματισμός!

Για να μην με κράξει κανένανας που δουλεύει στον ΠΟΤΕ δεν έχω κάτι μαζί τους αλλά δεν ξέρουν προγραμματισμό!Αυτή είναι η αλήθεια!

Δημοσ.

ρε παιδια τι το κανουμε θεμα.θελω καποιον να μου κανει τις εργασιες.δεν ειναι δυσκολο.δεν θελω κατι αλλο.προβλημα μου απο κει κ περα

Δημοσ.
Πας για δίκτυα και δεν σε ενδιαφέρει καθόλου ο προγραμματισμός!:rolleyes:Τι είπες!Δεν έχει και πολύ προγραμματισμό αλλά έστω και αυτός ο λίγος είναι απαραίτητος!Εκτός και αν θέλεις να γίνεις ένας ΟΤΕτζής που είναι όλη μέρα στους δρόμους και εννοείται ότι δεν τους ενδιαφέρει ο προγραμματισμός!

Για να μην με κράξει κανένανας που δουλεύει στον ΠΟΤΕ δεν έχω κάτι μαζί τους αλλά δεν ξέρουν προγραμματισμό!Αυτή είναι η αλήθεια!

Διαφωνώ ο it administrator που χεις στη δουλειά ξέρει από προγραμματισμό? Eτσι κι αλλιώς όλα έτοιμα πακέτα είναι πια εσύ απλά κάνεις customization.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...