Ozone Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 γειαα... θα ηθελα να μετατρεψω τον φορητο μου υπολογιστη σε τηλεοραση. τρεχω ubuntu8.04 και θα ηθελα να μου πειτε το ποιο συμβατο tv turner. ευχαρηστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoD Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Edit: Τέρμα άκυρο το post μου. 1. Δεν είδα ότι πρόκειται για φορητό. 2. Έγραψα αηδία. Ty parsifal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δεν υπήρξαν ποτέ PCMCIA ή USB TV tuners με το BT878, απ' όσο γνωρίζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Μια από αυτές που φαίνονται στη λίστα θα δουλεύει σίγουρα σε Linux. Δεν ξέρω όμως από άποψη ποιότητας τι λένε, μιας και παλιότερα δεν είχα ακούσει και τα καλύτερα λόγια για tvtuners σε usb (για αναλογικά λέμε έτσι) http://www.mjmwired.net/kernel/Documentation/video4linux/CARDLIST.usbvision Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.