TrObAs Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Ειχε κανεις προβλημα οταν πήγε να το τρέξει? Γιατι μου εμφανίζει την ώρα που πάω να κανω load το παιχνίδι "Direct X error" το εχει παθει κανεις αυτό?
polonos1313 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Οι ταινίες που γίνονται βασισμένες σε παιχνίδια καθώς και τα παιχνίδια που γίνονται από ταινίες είναι σαχλαμάρες...... Τελικά δεν είχες καθόλου άδικο.... Είναι το χειρότερο game που έχω δει για το 2008!!!! Τα γραφικά είναι άθλια!!!!!
OROKUSAKI Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δεν ειναι καθολου υπερβολες!! Τα γραφικα του game ειναι οντως αθλια! Το νοικιασα προχθες απο το club για να δω πως ειναι και απογοητευτηκα πληρως! -----Προστέθηκε 11/11/2008 στις 02 : 33 : 34----- Σε 1280χ0124 με ολα στο τερμα και οπως βλεπετε τα γραφικα ειναι χαλια!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 μιλάς εσύ ρε Orokusaki που κάθε τρεις και λίγο ανοίγεις topic με κάποιο SUPER ΠΑΝΑΘΛΙΟ game?
polonos1313 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Υπερβολές Κε Πολωνέ...όχι κι έτσι Καθόλου υπερβολές. Μόλις το πάρεις και τα βάλεις όλα full και δεις γραφικά και gameplay θα καταλάβεις.... Το συγκρίνω με το Crysis,Call Of Duty 4,Far Cry 2,Brother In Arms,Dead Space ακόμα και με το Fallout 3(τα οποία τα έπαιξα/παίζω με full graphics) και στα γραφικά ούτε για πλάκα τα φτάνει. Αυτή είναι η δική μου άποψη...
OROKUSAKI Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 μιλάς εσύ ρε Orokusaki που κάθε τρεις και λίγο ανοίγεις topic με κάποιο SUPER ΠΑΝΑΘΛΙΟ game? Τα games για τα οποια ανοιγω topic δεν ειναι αθλια!! Ειναι καλυτερα απο το Quantum Of Solace!! Απλα επειδη ειδα οτι δεν υπηρε καποιο topic για τα συγκεριμενα games γι αυτο ανοιξα τα topic!! Αν δεν ανακαλυπτα εγω αυτα τα φοβερα games τοτε μπορει αυτη τη στιγμη να μην ξερατε τιποτα σχετικα με αυτα! Εχω ανακαλυψει και καποια αλλα ακομα καλυτερα για τα οποια θα ποσταρω συντομα μολις κυκλοφορησουν!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Τα games για τα οποια ανοιγω topic δεν ειναι αθλια!! ναι έχεις δίκιο...είναι GTP καβάλα...
ex3Lmei Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Εντάξει ρε σεις .. Είναι τα γραφικά low αλλά εσεις μόνο σε αυτό βλέπετε αν είναι καλό παιχνιδι..? Το gameplay θύμιζε καλές εποχές...Εμένα με έκανε να καθίσω μέχρι να το τερματίσω.. Πάντως προτιμώ αυτό από το νέο Call of Duty που βαράς κι όποιον παίρνει ο χάρος ! -----Προστέθηκε 12/11/2008 στις 02 : 58 : 30----- Τελικά δεν είχες καθόλου άδικο....Είναι το χειρότερο game που έχω δει για το 2008!!!! Τα γραφικά είναι άθλια!!!!! Κατάλαβα...το έβγαλες με τι μια...!!!Λάθος κάνεις για το χειρότερο game...Με βάση τα λεγόμενα σου είναι το World of Woo! Τι ακούω πάλι
Tenshi Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Εντάξει ρε σεις .. Είναι τα γραφικά low αλλά εσεις μόνο σε αυτό βλέπετε αν είναι καλό παιχνιδι..? Το gameplay θύμιζε καλές εποχές...Εμένα με έκανε να καθίσω μέχρι να το τερματίσω..Πάντως προτιμώ αυτό από το νέο Call of Duty που βαράς κι όποιον παίρνει ο χάρος ! Έχεις δεί πολλά FPS που βαράς μεθοδευμένα και με απώτερο σκοπό; Gameplay+καλές εποχές το εκλαμβάνει ο καθένας διαφορετικά.Στην δικιά μου περίπτωση καλές εποχές=ΜΑΜΕ+metal slug series
ThrowDOWN Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 το παιχνιδι δεν βλεπεται,αθλια κινηση , αθλιο feeling στα οπλα, αθλια γραφικα οποτε uninstall asap
ex3Lmei Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Τα γραφικά είναι τα ίδια περίπου με το godfather...
magoofhs25 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 εχει παιξει κανεις οnline ?????? του παιζει κανονικα γιατι εγω δεν μπορω να τα καταφερω
strouga2000 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 πως κανει save το games James Bond 007 Quantum of Solace ευχαριστω
zvarthangalos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Αν και περασε καμποσος καιρος που το'παιξα απ'οτι θυμαμαι το save γινεται αυτοματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.