Προς το περιεχόμενο

Quantum Of Solace

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχε κανεις προβλημα οταν πήγε να το τρέξει? Γιατι μου εμφανίζει την ώρα που πάω να κανω load το παιχνίδι "Direct X error" το εχει παθει κανεις αυτό?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Οι ταινίες που γίνονται βασισμένες σε παιχνίδια καθώς και τα παιχνίδια που γίνονται από ταινίες είναι σαχλαμάρες......

Τελικά δεν είχες καθόλου άδικο....

Είναι το χειρότερο game που έχω δει για το 2008!!!!

Τα γραφικά είναι άθλια!!!!!

Δημοσ.

Δεν ειναι καθολου υπερβολες!! Τα γραφικα του game ειναι οντως αθλια! Το νοικιασα προχθες απο το club για να δω πως ειναι και απογοητευτηκα πληρως!jamesaw3.jpg

-----Προστέθηκε 11/11/2008 στις 02 : 33 : 34-----

Σε 1280χ0124 με ολα στο τερμα και οπως βλεπετε τα γραφικα ειναι χαλια!

• Super Moderators
Δημοσ.

μιλάς εσύ ρε Orokusaki που κάθε τρεις και λίγο ανοίγεις topic με κάποιο SUPER ΠΑΝΑΘΛΙΟ game? :o

Δημοσ.
Υπερβολές Κε Πολωνέ...όχι κι έτσι :P

Καθόλου υπερβολές.

Μόλις το πάρεις και τα βάλεις όλα full και δεις γραφικά και gameplay θα καταλάβεις....

Το συγκρίνω με το Crysis,Call Of Duty 4,Far Cry 2,Brother In Arms,Dead Space ακόμα και με το Fallout 3(τα οποία τα έπαιξα/παίζω με full graphics) και στα γραφικά ούτε για πλάκα τα φτάνει.

Αυτή είναι η δική μου άποψη...

Δημοσ.
μιλάς εσύ ρε Orokusaki που κάθε τρεις και λίγο ανοίγεις topic με κάποιο SUPER ΠΑΝΑΘΛΙΟ game? :o

Τα games για τα οποια ανοιγω topic δεν ειναι αθλια!! Ειναι καλυτερα απο το Quantum Of Solace!! Απλα επειδη ειδα οτι δεν υπηρε καποιο topic για τα συγκεριμενα games γι αυτο ανοιξα τα topic!! Αν δεν ανακαλυπτα εγω αυτα τα φοβερα games τοτε μπορει αυτη τη στιγμη να μην ξερατε τιποτα σχετικα με αυτα! Εχω ανακαλυψει και καποια αλλα ακομα καλυτερα για τα οποια θα ποσταρω συντομα μολις κυκλοφορησουν!!

• Super Moderators
Δημοσ.
Τα games για τα οποια ανοιγω topic δεν ειναι αθλια!!

ναι έχεις δίκιο...είναι GTP καβάλα...

Δημοσ.

Εντάξει ρε σεις .. Είναι τα γραφικά low αλλά εσεις μόνο σε αυτό βλέπετε αν είναι καλό παιχνιδι..? Το gameplay θύμιζε καλές εποχές...Εμένα με έκανε να καθίσω μέχρι να το τερματίσω..

Πάντως προτιμώ αυτό από το νέο Call of Duty που βαράς κι όποιον παίρνει ο χάρος !

-----Προστέθηκε 12/11/2008 στις 02 : 58 : 30-----

Τελικά δεν είχες καθόλου άδικο....

Είναι το χειρότερο game που έχω δει για το 2008!!!!

Τα γραφικά είναι άθλια!!!!!

Κατάλαβα...το έβγαλες με τι μια...!!!Λάθος κάνεις για το χειρότερο game...Με βάση τα λεγόμενα σου είναι το World of Woo!

Τι ακούω πάλι

Δημοσ.
Εντάξει ρε σεις .. Είναι τα γραφικά low αλλά εσεις μόνο σε αυτό βλέπετε αν είναι καλό παιχνιδι..? Το gameplay θύμιζε καλές εποχές...Εμένα με έκανε να καθίσω μέχρι να το τερματίσω..

Πάντως προτιμώ αυτό από το νέο Call of Duty που βαράς κι όποιον παίρνει ο χάρος !

Έχεις δεί πολλά FPS που βαράς μεθοδευμένα και με απώτερο σκοπό;:lol:

Gameplay+καλές εποχές το εκλαμβάνει ο καθένας διαφορετικά.Στην δικιά μου περίπτωση καλές εποχές=ΜΑΜΕ+metal slug series

• 4 μήνες μετά...
  • 4 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...