Προς το περιεχόμενο

Quantum Of Solace

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Amazing Quantum of Solace demo reveals November release date

Speaking at Games Convention, Adam Gascoigne, co-design director of Quantum of Solace, revealed that the game will be available in November.

We saw Bond running through a sewer, shooting. We saw loads of shooting, in fact. A ʽGears of Warʼ- style, duckʼn'cover system will be used throughout the game.

The environment plays a large role too. There was a huge waterfall at the end of the sewer that was actually making the screen shake. We saw a pillar through a wall confirming destructible environments.

The graphics were amazing. We even thought it was CGI to begin with. Definitely one to look out for.

Δημοσ.

Είμαι μεγάλος φαν του 007 και ο Ντάνιελ Κρεγκ μου φάνηκε μια χαρά Μποντ. Το ότι τους συνηθίσαμε καστανούς και λιγότερο γομάρια δε σημαίνει ότι δεν είναι καλός ηθοποιός ή ότι δεν ανταποκρίνεται στο ρόλο. Προσωπικά, η σειρά προτίμησης είναι Μπρόσναν/Κόνερι/Κρεγκ.

Το παιχνίδι τώρα μου φάνηκε να καινοτομεί στο θέμα χειρισμού της κάμερας και στον τρόπο με τον οποίο ξυλοφορτώνεις πισώπλατα τους ανυποψίαστους κακούληδες (δυνατότητα cinematic combos). Μακάρι να είναι ένα καλό παιχνίδι, στα χνάρια του θρυλικού Golden Eye.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

απογοήτευση...

5 λεπτά παίζεις και δεν βλέπεις και τίποτα το φοβερό...3 σφαίρες ρίχνεις και τέλος..πιο πολύ είναι τα βιντεάκια παρα το demo xD

καλύτερα να μην έβγαζαν demo παρα αυτό το πράμα τσάμπα κατέβασμα...

Δημοσ.

Ανάμικτα συναισθήματα από το.....3λεπτο demo που μας έδωσε η Activision. Γρήγορος ρυθμός, ωραίο pew pew feeling - φαντάζομαι με τα toys του bond θα είναι ακόμα καλύτερο στην τελική έκδοση - ΑΛΛΑ.......που πας ρε καραμήτρο με τέτοια γραφικά το gaming έτος 2008 :/?

Δημοσ.

Οι ταινίες που γίνονται βασισμένες σε παιχνίδια καθώς και τα παιχνίδια που γίνονται από ταινίες είναι σαχλαμάρες......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...