tzogoula Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 χαχαχαχαχα γελασα πολυ με το θεμα αυτο.το κακο ειναι οτι η βανδη ηταν μια πολυ ωραια γυναικα την οποια παραμορφωσαν οι πολλες πλαστικες....κριμα... και ναι ειναι ιδια με αυτον που λετε!!!!
Innersense Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 χεχε αυτά ακούει το δεσπινάκι και ετοιμάζει την επερχόμενη emo εμφάνηση... η μάσκαρα του τραγουδιστή πάντως πρέπει να είναι ανθεκτική στη βροχή...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Σιγα μην ειναι και Hong Kong Hotel tokIo ειναι Δε ξερω γιατι αλλα το περασμενο καλοκαιρι που μιλαγα με μια φιλη απο ελβετια που ειχε ερθει εδω για διακοπες, και της ειπα ''τι υστερια ειναι αυτη με αυτους τους ...πως τους λενε...κατι σε ξενοδοχειο :p'' μου απαντησε ''α ηρθαν και σε σας?, εμεις εκει πανω εχουμε συνηθισει την υστερια των μικρων εδω και 1,5 χρονο''... Συμπερασματα δικα σας
-WISE- Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 xmmm....τι συμπερασμα πρεπει να βγαλω?οτι κλασικα καθε μοδα κανει 1-2 χρονια ναρ8ει απο ευρωπα στην ελλαδα?:lol:
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Οχι επειδη ειναι απο Γερμανια-Ελβετια η καταγωγη του συγκροτηματος βρε, γιαυτο!
-WISE- Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Οχι επειδη ειναι απο Γερμανια-Ελβετια η καταγωγη του συγκροτηματος βρε, γιαυτο! γμτ μαλλον ειμαι χαζος...παλι δνε καταλαβαινω!
Steven Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 ρε παιδιά μην ασχολείστε με σκουπίδια.... Εδω πέρα τα 16αχρονα έχουν φυγει... Πηγαίνουν σε συναυλίες και σηκώνουν πλακατ: "Bill, θέλω να με γ@μισεις"... Μιλάμε για υστερία... Btw σκέτο από γερμανία είναι...από το Leipzig για την ακρίβεια...μαζί με το εργοστάσιο της Porsche (άσχετο..)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.