Προς το περιεχόμενο

Tokio Hotel, Δεσποινα Βανδη

FireJim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο τραγουδιστης του συγκροτητος στο βιντεοκλιπ "Monsoon" στην σκηνη που ειναι στην λιμουζινα δεν ειναι φτυστος η Δεσποινα Βανδη; Στην αρχη οταν ειχα δει και δεν ειχα ακουσει και μαθω ποιος τι που πως και γιατι δεν ηξερα αν ηταν αντρας η γυναικα.

Δημοσ.
Ο τραγουδιστης του συγκροτητος στο βιντεοκλιπ "Monsoon" στην σκηνη που ειναι στην λιμουζινα δεν ειναι φτυστος η Δεσποινα Βανδη; Στην αρχη οταν ειχα δει και δεν ειχα ακουσει και μαθω ποιος τι που πως και γιατι δεν ηξερα αν ηταν αντρας η γυναικα.

άντρας είναι ή γυναίκα?:whistle:

Δημοσ.

Αρρεν στο γενος και μαλιστα ομοζυγωτικος (ετσι λεγονται αν θυμαμαι το identical) διδυμος με τον ξανθο του συγκροτηματος.

Δημοσ.

χαχαχαχαχαχαχα!!!! :lol:

φίλε, είχα πάθει ακριβώς το ίδιο....

Δημοσ.

ρε αφηστε την κοπελα!τωρα ανακαλυπτει το φυλο της!:devil::devil:B)

τι εννοεις ομοζυγωτικος?εχει τα ιδια ζυγωματικα?:lol::P:cool:

Δημοσ.

ειναι ενα πολυ σοβαρο θεμα στο οποιο μιλανε πολυ σοβαρα ατομα!!δεν ειναι και λιγο φιλε μου να παιρνουν παραδειγματα τα παιδια μας απο τετοιους/ες καλλιτεχνες/ιδες

Δημοσ.
ειναι ενα πολυ σοβαρο θεμα στο οποιο μιλανε πολυ σοβαρα ατομα!!δεν ειναι και λιγο φιλε μου να παιρνουν παραδειγματα τα παιδια μας απο τετοιους/ες καλλιτεχνες/ιδες

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Για αστειο δεν το ειπες?

Δημοσ.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Για αστειο δεν το ειπες?

οχι!!!:-D:lol:B):cool:B):cool:

το μονο αστειο ειναι οτι ειμαστε σοβαρα ατομα!:shifty: :mrgreen:

Δημοσ.

παιδια...εμενα γυρναει μια μερα η κολλητη μου και μου κανει: "ωραιο μαλλι εχει αυτη....αληθεια...πως καταφερνει τοσο καλο μακιγιαζ με το μολυβη?"..~~>τοτε εμεινα στον τοπο!οταν της εξυγησα οτι ειναι αρσενικο δεν με πιστευε!:lol::P

Δημοσ.

εχει τρελλο γαλλικο νυχι παντως!χεχε!ρε συ στην αρχη μαρεσε.λεω καλο το μικρο.μετα μου πε ο κολλητος μου τι ειναι και τον εβριζα μεχρι που ρωτησα εναν τυχαιο μικρο με μπλουζα στο δρομο και του λεω αγορι η κοριτσιε ειναι αυτο?και μου πε!

Δημοσ.

και γω αυτο αναρωτιόμουν καταλαβα οτι ειναι αντρας οταν ειδα την γερμανικη εκδοση του videoclip τους που ειχε κοντο μαλι και οταν εμαθα οτι τον λενε bill. παντως ειναι ιδιος η Βανδη καμια μερα ειχε το mega και μια συναβλια τους να τον δειτε με το μακρυ του μαλι χωρις ζελε και καπελακι μαλακι που ειχε να ξεραθειτε στο γελιο. Ειχε και ενα ελικοπτερακι που επαιζε και το κάρφωσε στο ταβανι του θεατρου που θα γινόταν η συναβλια και εβαλε τους τεχνικους να πανε γερανο να του το κατεβασουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...