FireJim Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Ο τραγουδιστης του συγκροτητος στο βιντεοκλιπ "Monsoon" στην σκηνη που ειναι στην λιμουζινα δεν ειναι φτυστος η Δεσποινα Βανδη; Στην αρχη οταν ειχα δει και δεν ειχα ακουσει και μαθω ποιος τι που πως και γιατι δεν ηξερα αν ηταν αντρας η γυναικα.
andreapaog328 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Ο τραγουδιστης του συγκροτητος στο βιντεοκλιπ "Monsoon" στην σκηνη που ειναι στην λιμουζινα δεν ειναι φτυστος η Δεσποινα Βανδη; Στην αρχη οταν ειχα δει και δεν ειχα ακουσει και μαθω ποιος τι που πως και γιατι δεν ηξερα αν ηταν αντρας η γυναικα. άντρας είναι ή γυναίκα?
FireJim Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Αρρεν στο γενος και μαλιστα ομοζυγωτικος (ετσι λεγονται αν θυμαμαι το identical) διδυμος με τον ξανθο του συγκροτηματος.
alexisgt Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Ο τραγουδιστης του συγκροτητος στο βιντεοκλιπ "Monsoon" στην σκηνη που ειναι στην λιμουζινα δεν ειναι φτυστος η Δεσποινα Βανδη; Στην αρχη οταν ειχα δει και δεν ειχα ακουσει και μαθω ποιος τι που πως και γιατι δεν ηξερα αν ηταν αντρας η γυναικα. χαχαχαχαχαχαχα!!!! φίλε, είχα πάθει ακριβώς το ίδιο....
-WISE- Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 ρε αφηστε την κοπελα!τωρα ανακαλυπτει το φυλο της!:devil: τι εννοεις ομοζυγωτικος?εχει τα ιδια ζυγωματικα?:cool:
-WISE- Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 ειναι ενα πολυ σοβαρο θεμα στο οποιο μιλανε πολυ σοβαρα ατομα!!δεν ειναι και λιγο φιλε μου να παιρνουν παραδειγματα τα παιδια μας απο τετοιους/ες καλλιτεχνες/ιδες
marantonis Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 ειναι ενα πολυ σοβαρο θεμα στο οποιο μιλανε πολυ σοβαρα ατομα!!δεν ειναι και λιγο φιλε μου να παιρνουν παραδειγματα τα παιδια μας απο τετοιους/ες καλλιτεχνες/ιδες :lol::lol::lol: Για αστειο δεν το ειπες?
-WISE- Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 :lol::lol::lol:Για αστειο δεν το ειπες? οχι!!!:lol::cool::cool: το μονο αστειο ειναι οτι ειμαστε σοβαρα ατομα!
eirini119 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 παιδια...εμενα γυρναει μια μερα η κολλητη μου και μου κανει: "ωραιο μαλλι εχει αυτη....αληθεια...πως καταφερνει τοσο καλο μακιγιαζ με το μολυβη?"..~~>τοτε εμεινα στον τοπο!οταν της εξυγησα οτι ειναι αρσενικο δεν με πιστευε!
-WISE- Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 εχει τρελλο γαλλικο νυχι παντως!χεχε!ρε συ στην αρχη μαρεσε.λεω καλο το μικρο.μετα μου πε ο κολλητος μου τι ειναι και τον εβριζα μεχρι που ρωτησα εναν τυχαιο μικρο με μπλουζα στο δρομο και του λεω αγορι η κοριτσιε ειναι αυτο?και μου πε!
Strategos Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 και γω αυτο αναρωτιόμουν καταλαβα οτι ειναι αντρας οταν ειδα την γερμανικη εκδοση του videoclip τους που ειχε κοντο μαλι και οταν εμαθα οτι τον λενε bill. παντως ειναι ιδιος η Βανδη καμια μερα ειχε το mega και μια συναβλια τους να τον δειτε με το μακρυ του μαλι χωρις ζελε και καπελακι μαλακι που ειχε να ξεραθειτε στο γελιο. Ειχε και ενα ελικοπτερακι που επαιζε και το κάρφωσε στο ταβανι του θεατρου που θα γινόταν η συναβλια και εβαλε τους τεχνικους να πανε γερανο να του το κατεβασουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.