Arxidamos Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Λοιπόν, τελικά λέω να πάρω μια από αυτές τις 2: 9700ΝΤ και 8700ΝΤ... ποιά από τις 2 λέτε; η 9700 είναι πιο βαριά νομίζω, δεν παίζει όμως κανένα πρόβλημα έτσι; Καμμιά από τις Gigabyte αξίζει;
gnickos Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Παντως και την Thermalright 120 extreme να θες..δεν νομιζω να την βρεις πουθενα! Πολυ απλα, εχει εξαφανιστει!
SPARTAN-480-SS Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Μήπως γνωρίζει/έχει ακούσει κανείς τίποτα για την θερμική συμπεριφορά του Q9450; με την stock ψύκτρα, και χωρίς o/c θα ΄μαι οκ; Γιατί εάν είναι έτσι, όταν τον clockάρω, να πάρω μια και καλή την thermalright να τελειώνω... επίσης, γνωρίζει κανείς εάν η Zalman 9700 ΝΤ, μπαίνει πάνω σε quad; γιατί γράφει μόνο C2D... ναι και σε τετραπυρινα παει , εχουν βαλει πολλοι .... και εγω αυτη θα βαλω οταν παρο τον 9450
oasisAthens Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Λοιπόν, τελικά λέω να πάρω μια από αυτές τις 2: 9700ΝΤ και 8700ΝΤ... ποιά από τις 2 λέτε; η 9700 είναι πιο βαριά νομίζω, δεν παίζει όμως κανένα πρόβλημα έτσι; Καμμιά από τις Gigabyte αξίζει; Κοίτα φυσιολογικά δεν θα έχεις πρόβλημα, ακόμα περισσότερο εάν δεν σκοπεύεις να μετακινείς τον υπολογιστή σου. Τώρα σε περίπτωση μετακόμισης και κάποιου ενδεχώμενου βίαιου τραντάγματος μπορεί να συναντήσεις κάποιο πρόβλημα. Όταν έξαχνα για ψύκτρα βρήκα ότι το βάρος ασφαλείας για την ψύκτρα σε Motherboard είναι περίπου 450-500 γρμ. Γιαυτό τον λόγο επέλεξα και την 9500. Βέβαια εγώ κάνω και μετακομίσεις. Να ξέρεις βέβαια ότι αλλάζει η βάση τοποθέτησης οπότε γίνεται και ποιο σταθερή...Καθαρά υποκειμενικό το θέμα σου δλδ...
Arxidamos Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Κοίτα φυσιολογικά δεν θα έχεις πρόβλημα, ακόμα περισσότερο εάν δεν σκοπεύεις να μετακινείς τον υπολογιστή σου. Τώρα σε περίπτωση μετακόμισης και κάποιου ενδεχώμενου βίαιου τραντάγματος μπορεί να συναντήσεις κάποιο πρόβλημα. Όταν έξαχνα για ψύκτρα βρήκα ότι το βάρος ασφαλείας για την ψύκτρα σε Motherboard είναι περίπου 450-500 γρμ. Γιαυτό τον λόγο επέλεξα και την 9500. Βέβαια εγώ κάνω και μετακομίσεις. Να ξέρεις βέβαια ότι αλλάζει η βάση τοποθέτησης οπότε γίνεται και ποιο σταθερή...Καθαρά υποκειμενικό το θέμα σου δλδ... Όταν λες το βάρος ασφαλείας πρέπει να είναι 450-500γρ, τι ακριβώς εννοείς; Ότι η ψύκτρα πρέπει να ΄ναι 450-500γρ; Η βάση τοποθέτησης είναι αυτή πίσω από την mobo που μπαίνει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.