Προς το περιεχόμενο

Codemasters F1 2010

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πριν λιγο καιρο μιλουσαμε για τα καραγκιοζιλικια των ομαδων και οπως φαινεται εχουν ξεπερασει καθε οριο κανοντας την F1 και το αθλημα σουργελο.

Δυστυχως οπως φαινεται το παιχνιδι ματαιωνεται τελικα καθως στην Codemasters δεν εχουν σκοπο να κυκλοφορησουν το παιχνιδι κατω απο αυτες τις συνθηκες.

Έχεις κάποιο link?

• Απαντ. 670
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πριν λιγο καιρο μιλουσαμε για τα καραγκιοζιλικια των ομαδων και οπως φαινεται εχουν ξεπερασει καθε οριο κανοντας την F1 και το αθλημα σουργελο.

Δυστυχως οπως φαινεται το παιχνιδι ματαιωνεται τελικα καθως στην Codemasters δεν εχουν σκοπο να κυκλοφορησουν το παιχνιδι κατω απο αυτες τις συνθηκες.

Πού το άκουσες αυτό; :shock:

Δημοσ.

Φημη μεσα απο την production team.Απο ο,τι εμαθα υπαρχει απογοητευση διοτι δεν περιμεναν τετοια τροπη και λενε οτι κακως ανεβαλαν την κυκλοφορια.Δυστυχως οδευουμε προς νεο πρωταθλημα υπο αλλο καθεστως κατι το οποιο αυτοματως ματαιωνει το παιχνιδι γιατι ειναι και τα δικαιωματα στη μεση.

Edit: Ψαχνοντας και εγω τωρα να επιβεβαιωσω οσο γινεται την φημη αυτη,γιατι οπως και να το κανουμε χρειαζονται στοιχεια και ανακοινωσεις για να ειμαστε σιγουροι, το μονο που βρηκα ειναι αυτο που πανω-κατω κινειται σε πληροφοριες που εμαθα και εγω.Σας λεω για να μην παρεξηγουμαι οτι ειχα απλα μια πληροφορηση και τη μετεφερα.

http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=20736

Δημοσ.
Φημη μεσα απο την production team.Απο ο,τι εμαθα υπαρχει απογοητευση διοτι δεν περιμεναν τετοια τροπη και λενε οτι κακως ανεβαλαν την κυκλοφορια.Δυστυχως οδευουμε προς νεο πρωταθλημα υπο αλλο καθεστως κατι το οποιο αυτοματως ματαιωνει το παιχνιδι γιατι ειναι και τα δικαιωματα στη μεση.

Edit: Ψαχνοντας και εγω τωρα να επιβεβαιωσω οσο γινεται την φημη αυτη,γιατι οπως και να το κανουμε χρειαζονται στοιχεια και ανακοινωσεις για να ειμαστε σιγουροι, το μονο που βρηκα ειναι αυτο που πανω-κατω κινειται σε πληροφοριες που εμαθα και εγω.Σας λεω για να μην παρεξηγουμαι οτι ειχα απλα μια πληροφορηση και τη μετεφερα.

http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=20736

Όχι ρε γαμώτο, πάνω που λέγαμε οτι θα βγεί ενα αξιόλογο F1 game, την είχε καταστρέψει τη σειρά η Sony... Μακάρι τελικά να βγεί.

Δημοσ.

που δεν θα τα βρισκαν.. μετα τι θα εκανε μονη της η FIA?

αντε παντως να βγει κανα ωραιο παιχνιδι επιτελους.. που ειναι οι παλιες καλες εποχες..

Δημοσ.

Μην καταστροφολογούμε ρε παιιδά. Ήδη οι ομάδες τα βρήκαν με τη FIA (όχι που δε θα τα έβρισκαν) και όλα θα κυλήσουν φυσιολογικά το 2010, εκτός απροόπτου. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι με όλες αυτές τις ραγδαίες αλλαγές που γίνονται κάθε χρόνο, η Codemasters (που δεν έχει και ιδιάιτερη εμπειρία από simulation) θα δυσκολευθεί να αποτυπώσει με τον καλύτερο τρόπο τις συνθήκες του νέου πρωταθλήματος.

Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά και θα δούμε και το F1 2010 και πάλι στα PC. Άλλωστε δε νομίζω ότι θα τολμούσαν ποτέ οι ομάδες να φύγουν από ένα τόσο ιστορικό θεσμό όπως αυτός της F1 για να διοργανώσουν ένα δικό τους πρωτάθλημα.

• Super Moderators
Δημοσ.

προφανώς και όχι...

και είναι Stig όχι Sting, αυτός είναι τραγουδιστής :o

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Παιδία,αυτό εδώ τί είναι που έλαβα με newsletter ;Υπάρχει game;

http://f1store.formula1.com/stores/f1/products/product_browse.aspx?free_text=game&portal=GETT9KT2&DCMP=EMC-F1GETT9KT2

Ναι, είναι το F1 game που φτιάχνει η Codemasters, με άδεια από την FIA. Δες λεπτομέρειες εδώ: "Codemasters F1 Game: 1ο βίντεο & τιμονιέρα για Wii" (4η είδηση από το τέλος).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...