Προς το περιεχόμενο

Codemasters F1 2010

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 670
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και εγω τα είχα βάλει για ένα φεγγάρι. Δεν είχα ιδιέτερο πρόβλημα με τα παιχνίδια, αλλά γενικά δεν είναι και ότι καλύτερο. Κάτι χαλασμένα εικονιδια απο εδω και προβλήματα στο ξεκίνημα του υπολογιστή απο κει. Έβαλα τα ultimate 64 bit και όλα μια χαρά.

• Moderators
Δημοσ.

Αυτα τα windows gamer εχουν καποια βελτιωση στα παιχνιδια??

Eχουν πειραγμενο/corrupted ntdll.dll απ οτι φαινεται απο το προβλημα του stayros4248, τιποτα hardware drivers απο-τρεχα-γυρευε-που, "tweaks" -που δεν αναφερονται πουθενα- για να παιζουν καλυτερα τα παιχνιδια απο τον x-wanna-be-l33t-hacker, απενεργοποιημενα services που πιθανοτατα ουτε αυτος που τις απενεργοποιησε δεν ξερει τι κανουν, ισως τιποτα εξτρα ρυθμισεις στο group policy και τη registry που ο αρχαριος θα τραβαει τα μαλλια του αν χρειαστει να τις βρει και αν εισαι και πολυ "τυχερος", δωρακι κατι περιεργο κ μη εντοπισιμο να τρεχει στο backround για να βγαλει τα προς το ζειν ο ταπεινος botnet master. Ολα αυτα προφανως μονο σε προβληματα μπορουν να οδηγησουν.Stick στις κανονικες εκδοσεις των windows για να χετε λιγοτερες σκοτουρες στο κεφαλι σας.

η γλαφυροτητα του post δεν εστιαζει στο teonso φυσικα.Ως αφορμη χρησιμοποιησα την απορια του για να εκφρασω την αποψη μου.

Δημοσ.

Να ρωτήσω;Άλλαξα την ανάλυση σε 1024χ768 αλλά εφαρμόζεται σα κουτάκι στην οθόνη μου..Δηλαδή δεν την προσαρμόζει στην οθόνη( 23'' wide) .Ενω παλιά το έκανε πριν το φορμάτ.Τί έγινε;;

Δημοσ.

^^ ALT+enter. Παντως με τα mods ειναι τρομερα βελτιωμενο το παιχνιδι.Ειδικα με το Τrue AI.

Όχι δεν εννοώ ότι μου γίνεται σε παράθυρο.Αλλά εφαρμόζονται μαύρα πλαίσια γύρω από την εικόνα!

Αυτό με το true ai μπορείς να δώσεις link να βάλουμε και μεις;

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

http://www.cdkeyexpress.com/f1-2010-cd-key-p-635.html

* Contains one F1 2010 CD Key code that can activate: F1 2010 Windows Live Game play

Ελεγα να παιξω Οnline αλλα επειδη το παιχνιδακι μου το εφερε ο θειος και ξεχασε το windows live serial ελεγα να το βρω αλλιως :devil:

Site οπως αυτο λετε να ειναι ψιλο fake? Αν δε παιζει κομπινα ειναι πολυ συμφερουσες οι τιμες παντως...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Δεν μου εγκαθισταται το παχνίδι... το σεταπ κολαει περιπου στο 1/3 :fear: τη στιγμη που εχω 14+ GB free στο δίσκο.

edit εγκαταστάθηκε, απλώς άργησε χαρακτηριστικά. Βλεπω οτι ειναι βαρυ και ψιλοarcade.μπορεί να γίνει πιό ρεαλιστικό με κάποιο τρόπο?

Δημοσ.

Δεν μου εγκαθισταται το παχνίδι... το σεταπ κολαει περιπου στο 1/3 :fear: τη στιγμη που εχω 14+ GB free στο δίσκο.

edit εγκαταστάθηκε, απλώς άργησε χαρακτηριστικά. Βλεπω οτι ειναι βαρυ και ψιλοarcade.μπορεί να γίνει πιό ρεαλιστικό με κάποιο τρόπο?

Για το σύστημα σου,είναι πάρα πολύ βαρύ παιχνίδι και δεν νομίζω να το ευχαριστηθείς καθόλου.

http://www.racedepartment.com/dlcat-f1-2010-game-89/ να από εδω βάλω κάποια,εγω έχω βάλει για τα λάστιχα να βλέπω φθορά..την ΑΙ δεν την πείραξα αφού είναι που είναι ζορική;(πέφτει πάνω σου σε κάθε στροφή σχεδόν),να την κάνω ακόμα πιο πολύ δεν λέει.. Έχει κατι άλλα ψιλά,ωραία και χρήσιμα,ότι τραβάει η όρεξη σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...