Προς το περιεχόμενο

Codemasters F1 2010

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γινομαι κουραστικος αλλα στο MyF1 εχει επιλογες για γραφικα και τετοια που ειναι για τα ελαστικα;

• Απαντ. 670
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γινομαι κουραστικος αλλα στο MyF1 εχει επιλογες για γραφικα και τετοια που ειναι για τα ελαστικα;

Δικό μου λάθος,στο career πριν ξεκινήσεις να τρέχεις την πίστα το φτιάχνεις αυτό.

f1st.jpg

Δημοσ.

Λιωνουν τα λαστιχα αλλα οπτικα δε φαινεται κατι..

Τωρα με το patch βεβαια μπορει να το διορθωσαν!!

Εγω για να βλεπω τη φθορα εχω βαλει ενα mod

αλλα δε πιανει στα βροχολαστιχα..

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

Στο race day μου εχει μονο τρεις επιλογες για τους γυρους την δυσκολια και την εβδομαδα δεν μου βγαζει αυτα που βλεπω στην φωτογραφια...Δεν εχω περασει κανενα patch περα απο το επισημο και κατι αλλα που βελτιωνουν τα μονοθεσια...

Δημοσ.
Στο race day μου εχει μονο τρεις επιλογες για τους γυρους την δυσκολια και την εβδομαδα δεν μου βγαζει αυτα που βλεπω στην φωτογραφια...Δεν εχω περασει κανενα patch περα απο το επισημο και κατι αλλα που βελτιωνουν τα μονοθεσια...

Πάτα στο difficulty και ρύθμισε τα!:eek:

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους, εχω ενα πολυ μεγαλο π[ροβλημα με το παιχνιδι και θελω πραγματικα την βοηθεια σας.

Εχω το παρακατω pc

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

INTEL CORE i5 760 (2,8Ghz)

RAM 2x2GB

nVIDIA GeForce GTS250 CUDA (1 GB)

ΟΘΟΝΗ LG 22 (FULL HD)

Και εχουμε και λεμε....

Οταν ξεκιναω το παιχνιδι και αρχιζω και τρεχω στους αγωνες ειτε σε RACE ειτε σε PRACTISE ειτε σε QUALIFING (ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΝΤΟΥ)

Μετα απο λιγο (ισως καμια φορα ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΜΟΥ) Κολλαει το παιχνιδι και μοπυ κανει στην οθονη συνοχομες διακοπες λες και ωγαζει φωτογραφιες..... ειναι απιστευτο λες και μπαζαρει η ram(?) ή καρτα γραφικων και δεν μπορω να παιξω καθολου. Αυτο φυσικα στο υπολοιπο GAME δεν γινεται (δηλαδη στο menu) ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΡΕΧΩ....

Ειναι λες και βλεπω τον αγωνα σε συνεχομενα καρε.... που αν υπολογισα καλα απεχουν 0,3 - 0,5 SEC ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ....

εχω αλλαξει περιπου 320000φορες τα SETTINGS στα γραφικα, εβαλα το PATCH, αλλαξα τηλέοραση, γενικα εκανα οτι περναει απο το μυαλο μου.... Θελω ναμε βοηθησετε πραγματικα γιατι πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο....

Ολα τα αλλα παιχνιδια παιζουν super....

To game το κατεβασα απο 3 διαφορετικα site και το ξαναεγκατεστησα 5 φορες (καθαριζοντας και την registry και οτιδηποτε αρχειο υπαρχει μεσα)

Βρειτε μου γιατιο το κανει.... φταιει η καρτα γραφικων μου????

η ram???

ο επεγεργαστης????

ΤΙ????

Δημοσ.

Αυτά τα κολήματα στα κάνει συνέχεια? Δλδ όταν τα κάνει μήπως έχεις και άλλα αυτοκίνητα δίπλα σου? Τέλος φαντάζομαι ότι είσαι με τους τελευταίους driver της nvidia ε? Και δοκίμασε κάποιο πρόγραμμα που να σου βγάζει τα fps στην οθόνη. Για μένα το πρόβλημα μου φαίνετε σαν να ζορίζετε η κάρτα σου να τρέξει το παιχνίδι.

Δημοσ.
Αυτά τα κολήματα στα κάνει συνέχεια? Δλδ όταν τα κάνει μήπως έχεις και άλλα αυτοκίνητα δίπλα σου? Τέλος φαντάζομαι ότι είσαι με τους τελευταίους driver της nvidia ε? Και δοκίμασε κάποιο πρόγραμμα που να σου βγάζει τα fps στην οθόνη. Για μένα το πρόβλημα μου φαίνετε σαν να ζορίζετε η κάρτα σου να τρέξει το παιχνίδι.

Μαλλον κατι τετοιο παιζει.

Δημοσ.

Αν και δεν είναι καθόλου δικαιολογημένο να συμβαίνει κάτι τέτοιο σε τόσο έντονο βαθμό γιατί το σύστημα είναι αρκετά καλό που έχεις.

Δημοσ.
Μαλλον κατι τετοιο παιζει.

Εχω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω για την προσπαθεια βοηθειας...

Χωρις να προσβαλω δεν ηταν κατι απο αυτα που ειπατε...:-)

Ειδικα εσυ stratigos24 εχεις ακριβως την ιδια καρτα με εμενα.... εσενα παιζει????:mad:

Επισης η καρτα γραφικων μου (GTS - 250 cuda 1Gb) εχει τον τιτλο... "Recommended" απο την codemasters.:mrgreen:

Η λυση ειναι στο αρχειο που ονομαζεται "REPLAY" και βρισκεται σε hidden folder... το link που παραθετω εχει την απαντηση.

http://community.codemasters.com/forum/f1-2010-technical-help-1343/428996-regarding-frame-skips-low-fps-lags-game-14.html

Now the steps:

1. I've installed the game in drive C:, where Win7 is located.

2. Start the game, and when first logo appears, alt+tab it. Find this replay file (where? Already mentioned in many posts before).

3. Copy the replay file (it should be 0kb) to anywhere. Make your copied replay file "read-only".

4. Quit the game when main menu appears.

5. Delete the original replay file.

6. Make a new partition of the HDD. (I left 220GBs to Win7 partition, and created a 100GB new partition) There are several free programs on the internet that can do this work for you. This may result to restart your computer to apply the new partition for your PC. You can skip this step if your HDD is already separated to several partitions.

7. Create a map in this new partition called "replay".

8. Create a symbolic link (how? Already mentioned in many posts before) from the game's original replay map, to this new "replay" named map on your new partition. (My new partiton is H:, and now the game writes the replay file to this partition)

9. Now, copy your 0kb, read-only replay file to this new map, what you made during step 7.

10. Start the game, and enjoy!!

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...