Inler Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δηλαδη αμα βαλω difficulty expert θα υπαρχει φθορα στα ελαστικα και θα διαλυεται το μονοθεσιο;
koulouri Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 οχι, απλα οι αλλοι οδηγοι θα πηγαινουν σαν τρενα... Sent from my iPhone using Insomnia.app
Inler Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Τοτε η φθορα με ποια επιλογη ενεργοποιειται ή θελει καποιο ειδικο patch-trainer; και τα flashbacks τι ακριβως ειναι;
koulouri Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 για τα λαστιχα εχω βαλει ενα mod αλλα δε θυμαμαι καθολου απο που το κατεβασα.. ειναι καμια 3-4 σελιδες περιπου πισω μαλλον! τα flashbacks ειναι το μισο παιχνιδι.. πατας να δεις το replay και κανεις resume στο σημειο που θελεις εως 5 sec Sent from my iPhone using Insomnia.app
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Τοτε η φθορα με ποια επιλογη ενεργοποιειται ή θελει καποιο ειδικο patch-trainer; και τα flashbacks τι ακριβως ειναι; Στο myf1 εκεί πέρα είναι η δυσκολία..Τέρμα κάτω τν μπάρα άμα κάνεις,τα ρυθμίζεις! Άλλο patch και άλλο trainer ..Τα flashbacks είναι άμα κάνεις ριπλέι,να μπορείς να γυρίσεις τον χρόνο πίσω,να σώσεις μια κατάσταση..!
myst77 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 ρε παιδιά, μια γρήγορη ερώτηση... πώς μπορώ να κάνω save στο game; δεν το βρίσκω. μήπως πρέπει να κάνω υποχρεωτικά login με windows live ID ; σε αυτή την περίπτωση επειδή το game μου το έφερε ένας "θείος" να ξεχάσω το save;
thomasG4 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 ρε παιδιά, μια γρήγορη ερώτηση... πώς μπορώ να κάνω save στο game; δεν το βρίσκω. μήπως πρέπει να κάνω υποχρεωτικά login με windows live ID ; σε αυτή την περίπτωση επειδή το game μου το έφερε ένας "θείος" να ξεχάσω το save; [ame]http://www.youtube.com/watch?v=ulVRWweWbp0[/ame]
nzeppos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 τα flashbacks ειναι το μισο παιχνιδι..πατας να δεις το replay και κανεις resume στο σημειο που θελεις εως 5 sec Και αυτό το λες για καλό?
koulouri Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 ναι! γιατι οχι;;;!!!! Sent from my iPhone using Insomnia.app
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Και αυτό το λες για καλό? Ε κοίτα τρομερά καλό δεν είναι.Αλλά όταν στρίβεις,έρθει το κ@θλμν ΑΙ και πέσει πάνω σου,και πάρεις εσύ το πέναλτι ή χαζέψεις λίγο τριγύρω,στους χρόνους πιο πολύ,και βγεις έξω,τότε εκεί το χρησιμοποιείς ..Μου έχει τύχει,εκεί πάνω που βρίσκονται αν κοιτάξω να αφαιρεθώ γενικότερα,για να δω διαφορές στις αποστάσεις..πάω βόλτα στα γρασίδια :lol: .. Άσχετο,αλλά με βροχή και στο easy μπορείτε εύκολα να κρατηθείτε χωρίς ούτε ένα τετ-α-τετ; Εντάξει δεν παίζω πολύ ακόμα..Αλλά είναι ο εφιάλτης μου όποτε βρέχει..
koulouri Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Νομιζω οτι το difficulty δε παιζει ρολο στο ποσο ευκολα κουμανταρεται το μονοθεσιο αλλα στους χρονους που κανουν οι υπολοιποι.. Αν σταματατουσαν να πηγαινουν σαν τρενα ολοι θα σταματουσα να χρησιμοποιω απειρα flashbacks!! Στη βροχη θελει απαλα το γκαζι και δε γλυστρας..και εννοειται μακρια απο κερμπς.... Sent from my iPhone using Insomnia.app
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Στη βροχη θελει απαλα το γκαζι και δε γλυστρας..και εννοειται μακρια απο κερμπς.... Sent from my iPhone using Insomnia.app Ναι εννοείται δεν τα πατάς αυτά τα καταραμένα..Αλλά πολύ υπερστροφή.. Και το κάνω αυτό...και με περνάνε πολύ,και άντε φτάστους.. Και επείδη δεν το ρυθμίζω καλά το αμάξι,βάζω τον μηχανικό(μέγα λάθος),αλλά τί να κάνω;Χάλασε και ο εκτυπωτής για να εκτυπώσω την λίστα με τις ρυθμίσεις..
koulouri Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Εγω τωρα στη Βουδαπεστη με βροχη δε την παλεψα αλλα ευτυχως δε την παλεψε και το game&crashαρε.. και το σπαστικο ειναι οτι οι αλλοι ΔΕΝ γλυστρανε ΠΟΤΕ ουτε για το θεαθηνε! Sent from my iPhone using Insomnia.app
Dafnousaki Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Εγκατέστησα το patch μηπως και μπωρω να παιξω το παιχνίδι με το χειριστήριο Saitek P880ιο Dual Analog PC Game Pad αλλά τπτ . Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνεται αυτό ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.