xtrmsnpr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 και εγω ετσι την ειχα πατησει στην αρχη. ..Καλά που υπάρχει αυτός ο οδηγός με τις ρυθμίσεις των αγώνων,για να τεστάρω το μονοθέσιο . Δίνω 3/5 στο παιχνίδι .
koulouri Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 στο http://gvrteam.gr/ δε εβγαλα ακρη.. που ειναι τα micro-patches για τα λαστιχα κλπ κλπ αν μπορει καποιος να βοηθησει θα το εκτιμουσα Επισης το update το επισημο το 1.01 απο το F1 2010 Σβηνει αυτα τα micro-patches??
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 και το απολυτο ψεμα..δε θυμαμαι σε ποια χωρα ειμαι αλλα ο webber εχει κανει τον καλυτερο χρονο σε βροχη ενω φοραει ελαστικο για στεγνο οδοστρωμα.. το χω κανει και print screen για να το ανεβασω!! Πού είναι το screenshot, οεο;
Inler Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Ποια ειναι η επιλογη για το damage στα ελαστικα; Εχω κανει 10 αγωνες και δεν εχω βρει τιποτα..
koulouri Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Uploaded with ImageShack.us 1oν ειμαι αθλιος που δεν εχω το fraps στο pc μου για να βγαλω ολοκληρο το ss 2oν αναγκαστηκα να κανω προβολη σε παραθυρο για να δουλεψει το print screen και δεν φαινεται η βροχη ): αλλα φαινεται απο το περιβαλλον! χμμμμ τον πεταξα εκτος δρομου γιατι δε σταματουσε αλλιως ο φουστης!! :Ρ
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Ο ρεαλισμός στο μεγαλείο του ε; Καλά του έκανες!
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Ο ρεαλισμός στο μεγαλείο του ε; Καλά του έκανες! Καλά του κανες..Ακούς εκεί rb πρωτάθλημα..Σα πέρσι με το τρελό σπρόξημο στην brawn . Ποια ειναι η επιλογη για το damage στα ελαστικα; Εχω κανει 10 αγωνες και δεν εχω βρει τιποτα.. Μέσα από το difficulty ,και γω δεν το είχα δει.Και με διόρθωσε ο φίλος πιο πάνω. http://www.racedepartment.com/dlcat-f1-2010-game-89/ Εαν βάλουμε,τα mods θα παρουσιάσουν πρόβλημα με το patch με καμία συμβατότητα;
koulouri Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Εμενα παντως μου κρασαρε 2 στις 2 φορες.. βεβαια παιζει να φταιει και το megaTrainer experience που εχω για τα flashbacks..
fearwhatnow Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Νομιζω δεν λειτουργουν τα mods μετα το patch.Ειμαι ευχαριστημενος με το patch αφου μπηκαν και split times και εχω boost καμια 15αρια frames. Koulouri, στην πιστα της Βραζιλιας ειναι το screenshot?Πριν ή μετα το patch?Παντως το 1.21.174 normal ειναι σε βροχη.Επισης ελπιζω να μην παιζεις στην καμερα που βλεπω..
koulouri Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Ειναι Γερμανια, βροχη, μεσαιο επιπεδο δυσκολιας και οδηγω με αυτην την καμερα απο τοτε που επαιζα rally masters.. Για την καμερα μπορω να δικαιολογηθω πως ειμαι 25 εχω αμαξι εδω και λιγους μηνες & δεν εχω διπλωμα.. τραγικη ιστορια!! το mod με τα λαστιχα λειτουργει αλλα τσεκαρα πως το trainer δε δουλευει με το patch αλλα θα βγει καποιο update σε περιπτωση που το χρησιμοποιει καποιος!!
Inler Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Ρε παιδια στο difficulty μεσα στον αγωνα μου εχει μονο τις επιλογες για ABS Traction Control και ρυθμισεις για τα pit.....Που ειναι για το damage;
koulouri Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Ειναι πριν μπεις στον αγωνα.. Εγω πριν βγει κανα νεο trainer για τα flashbacks δε το αξιζω.. Με εκνευριζει απιστευτα.. 27 γυροι με 4 flashbacks δε βγαινει!!! Και οι αλλοι να πηγαινουν σα τρενο, μονο εσυ να γλυστρας!! Εσεις πως την παλευεται με τα flashbacks?Σας φθανουν;;;
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Άντε μωρέ με τα trainer..τί τα θέλετε; Χμμ...ποιά mod τότε να βάλουμε; Πχ,για την φωτεινότητα είναι μόνο για 5πίστες..τί να το κάνω; Καλα με την 8500γτ παίζω με 22fps με 1024χ768...και στο medium όλα εκτός από τα δέντρα που τα χω low..Και κλειστά όλα τα φίλτρα.
koulouri Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 να κανεις 25 γυρους και 2 πριν το τελος να γλυστρας και να τα παρατας....... ε δε λεει!!! Sent from my iPhone using Insomnia.app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.