Προς το περιεχόμενο

Codemasters F1 2010

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εχεις δει κατι αξιολογο με τα patchακια αυτα;;Εγω εβαλα μονο αυτο για τα tires, τα αλλα φοβηθηκα να τα ακουμπησω!!

Αν δε βαριεσαι δωσε το link απο το site διοτι εχει καιρο που τα ειχα κατεβασει

(:

Φοβερή φάση όλα τα patchάκια.Πάντος το παιχνίδι που μερικοί το κακολογήσανε είναι εξωπραγματικά τέλειο:-D Και μερικοί που αναφέρανε οτι δεν στρίβει και δεν κάνει εαν δεν έχετε τιμονιέρα καλύτερα αφήστε το.Ακόμα και στην περίπτωση που δεν κάνετε ρυθμίσεις σχολαστικές car setup.Με το quick setup ακόμα πάλι δεν πετυχένετε το απόλυτο.

Εγώ ακόμα που έχω και το F1 2002 έχω ρυθμίσεις αποθηκευμένες για όλες τις πίστες calendar και για κάθε μονοθέσιο.Έκανα πόσα time trials για να το καταφέρω, με αποτέλεσμα να βαριέμαι να νικάω ακόμα και στο 100% δυσκολίας και έβαζα 105 110% δυσκολίας για να ζοριστώ άγρια.Στο 120% που ήταν το τέρμα εντάξει δράμα κατάσταση ούτε εγώ δεν μπορούσα να το κάνω ταχύτερο το μονοθέσιο.

Τώρα το site για αυτά που θες είναι το εξής με την προυπόθεση οτι πρέπει να κάνεις register

http://gvrteam.gr/portal/?s=%22f1+2010%22

---------- Προσθήκη στις 13:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:13 ----------

Καλησπέρα παιδιά.Κατέβασα HUD, Tire, Damage, RPM,Realistic mode,F1 skin κλπ και το επίσημο patch της Codemasters μια χαρά όλα που τα έβαλα εκτός απο το patch damage του οποίου τα αρχεία δεν ξέρω σε ποιον φάκελο(της C:.../../ F1 2010/...???) να τα βάλω.Που μπαίνουν αυτά σε πιο φάκελο???:rolleyes:

Έχει 2 αρχεία XML(loosing parts settings) το ένα και το άλλο (surface materials)

Στα υπόλοιπα τα έκανα γιατί οδηγίες δίνανε.Αυτά για το damage αρχεια????

Το damage αρχείο το έκανα xtract στην επιφάνεια εργασίας για να μην γίνει καμιά χοντρή.

Λειτουργικό μου ειναι XP

Και πέιτε σας παρακαλώ που μπαίνουν τα 2 αρχεία αυτά σε ποιο φάκελο του F1 2010

• Απαντ. 670
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

και το απολυτο ψεμα..

δε θυμαμαι σε ποια χωρα ειμαι αλλα ο webber εχει κανει τον καλυτερο χρονο σε βροχη ενω φοραει ελαστικο για στεγνο οδοστρωμα..

το χω κανει και print screen για να το ανεβασω!!

Δημοσ.

Ο θείος έφερε το update 1.01 . Να ρωτήσω,στην καριέρα, σου προσφέρουν και άλλα συμβόλαια ;

---------- Προσθήκη στις 21:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:14 ----------

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι;Το μονοθέσιο μας παθαίνει τίποτα ή είναι συγκρουόμενο αυτοκινητάκι; Βλέπω τα άλλα να χτυπάνε και να φεύγουν οι αεροτομές τους,και γω τίποτα.Έτρεχα με καμιά 250ρια,και έχασα την πρόσφυση επειδή πάτησα στα κερμπ,και άντε γεια πάνω στον τοίχο..Γρατζουνιά δεν έπαθα...Επίσης τα λάστιχα..ζημιά παθαίνουν ή μόνο για την πλάκα υπάρχουν;Τα ζορίζω,τα κάνω από δω από κεί..Τίποτα..Τρέχω καμιά 22ρια γύρους και τίποτα..Απλά μπαίνω πιτ για να μπω(υποχρεωτικό δεν είναι να αλλάξω έστω μια φορά λάστιχα ,σωστά; ) .

Δημοσ.
στο difficulty τα ρυθμιζεις αυτα

Αα καλά δεν είχα δει ότι πήγαινε και πιο κάτω η στήλη.Χαζός είμαι.Μόνο τα φρεναρίσματα είχα πειράξει..Οκ τα πείραξα..Πάλι καλά,μα ήταν πολύ χάλια..Πάλι καλά έπαιξα μόνο 2 αγώνες..:lol:Ευχαριστώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...