Dafnousaki Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Καλημέρα εγκατέστησα το F1 2010, προσπαθώ να το παίξω με το χειριστήριο Saitek P880ιο Dual Analog PC Game Pad αλλά τπτ . Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνεται αυτό ???
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Καλημέρα εγκατέστησα το F1 2010, προσπαθώ να το παίξω με το χειριστήριο Saitek P880ιο Dual Analog PC Game Pad αλλά τπτ . Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνεται αυτό ??? Καλημέρα και από μένα..Έχω και γω πρόβλημα.Ενώ μπορώ να ρυθμίσω το logitech cordless rumblepad2 ή και το πληκτρολόγιο,και να κινηθώ στο μενού..σε αγώνα,είναι νεκρά.Δεν νοιώθει κανένα πλήκτρο..Μόνο το esc στο πληκτρολόγιο..Τί γίνεται; EDIT- ένοιωσε το πληκτρολόγιο,αλλά είναι πολύ μούφα να παίζεις με αυτό..Το χειριστήριο δεν μπορώ να το κάνω να δουλέψει;Αφού μπορώ και το ρυθμίζω από τις επιλογές του παιχνιδιού.Και όταν πατάω τον αναλογικό μοχλό,δονείτε αλλά χωρίς να κουνιούνται οι ρόδες και να κάνει κάτι άλλο. http://rumblepad2.blogspot.com/2010/09/f1-2010.html βρήκα αυτό κάνει κάτι;
Inler Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Φιλε εγω με Saitek 880 που τα εχω 7 χρονια παιζει κανονικα....Μακραν το καλυτερο χειριστηριο για μενα..
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Φιλε εγω με Saitek 880 που τα εχω 7 χρονια παιζει κανονικα....Μακραν το καλυτερο χειριστηριο για μενα.. Ναι εντάξει και μένα κανονικά δείχνει να παίζει στο παιχνίδι,αλλά δεν λειτουργεί στον αγώνα ...χωρίς λόγο..Καμία λύση;
koulouri Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Βγηκε το patch. δωσε κανα link και σε μας τους ασχετους ρε μαστορα.. καλημερα!
fearwhatnow Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 http://www.gamershell.com/news_105552.html
nikolas8141 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 και ομως εκει που επεφταν τα fps στα pit τωρα δεν συμβαινει πια, τουλαχιστον σε τετοιο βαθμο!!! Οπως και να'χει με ενεργο το VSYNC με 4χ ολα full σε 1920χ1080 εχω σχεδον παντα τα 60 fps...
nikosblade Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 και ομως εκει που επεφταν τα fps στα pit τωρα δεν συμβαινει πια, τουλαχιστον σε τετοιο βαθμο!!!Οπως και να'χει με ενεργο το VSYNC με 4χ ολα full σε 1920χ1080 εχω σχεδον παντα τα 60 fps... Το προβλημα δεν ειναι στις ati καρτες αλλα στις nvidia, οπου οι καρτες δουλευουν βαρια βαρια με 50-60% load.
Titanomaxos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Τελικά με το frame skiping τι παίζει ? Το διόρθωσαν ?
Teo1303 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά.Κατέβασα HUD, Tire, Damage, RPM,Realistic mode,F1 skin κλπ και το επίσημο patch της Codemasters μια χαρά όλα που τα έβαλα εκτός απο το patch damage του οποίου τα αρχεία δεν ξέρω σε ποιον φάκελο(της C:.../../ F1 2010) να τα βάλω.Που μπαίνουν αυτά σε πιο φάκελο??? Έχει 2 αρχεία XML(loosing parts settings) το ένα και το άλλο (surface materials) Στα υπόλοιπα τα έκανα γιατί οδηγίες δίνανε.Αυτά για το damage αρχεια???? Το damage αρχείο το έκανα xtract στην επιφάνεια εργασίας για να μην γίνει καμιά χοντρή. Λειτουργικό μου ειναι XP
koulouri Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Εχεις δει κατι αξιολογο με τα patchακια αυτα;;Εγω εβαλα μονο αυτο για τα tires, τα αλλα φοβηθηκα να τα ακουμπησω!! Αν δε βαριεσαι δωσε το link απο το site διοτι εχει καιρο που τα ειχα κατεβασει (:
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Και ξαφνικά το gamepad δούλεψε..Από του πουθενά..Μόλις παίξω λίγο παραπάνω θα σας πω,εντυπώσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.