Προς το περιεχόμενο

Codemasters F1 2010

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα εγκατέστησα το F1 2010, προσπαθώ να το παίξω με το χειριστήριο Saitek P880ιο Dual Analog PC Game Pad αλλά τπτ .

Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνεται αυτό ???

• Απαντ. 670
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλημέρα εγκατέστησα το F1 2010, προσπαθώ να το παίξω με το χειριστήριο Saitek P880ιο Dual Analog PC Game Pad αλλά τπτ .

Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνεται αυτό ???

Καλημέρα και από μένα..Έχω και γω πρόβλημα.Ενώ μπορώ να ρυθμίσω το logitech cordless rumblepad2 ή και το πληκτρολόγιο,και να κινηθώ στο μενού..σε αγώνα,είναι νεκρά.Δεν νοιώθει κανένα πλήκτρο..Μόνο το esc στο πληκτρολόγιο..Τί γίνεται;:-(

EDIT- ένοιωσε το πληκτρολόγιο,αλλά είναι πολύ μούφα να παίζεις με αυτό..Το χειριστήριο δεν μπορώ να το κάνω να δουλέψει;Αφού μπορώ και το ρυθμίζω από τις επιλογές του παιχνιδιού.Και όταν πατάω τον αναλογικό μοχλό,δονείτε αλλά χωρίς να κουνιούνται οι ρόδες και να κάνει κάτι άλλο.

http://rumblepad2.blogspot.com/2010/09/f1-2010.html βρήκα αυτό κάνει κάτι;

Δημοσ.

Φιλε εγω με Saitek 880 που τα εχω 7 χρονια παιζει κανονικα....Μακραν το καλυτερο χειριστηριο για μενα..

Δημοσ.
Φιλε εγω με Saitek 880 που τα εχω 7 χρονια παιζει κανονικα....Μακραν το καλυτερο χειριστηριο για μενα..

Ναι εντάξει και μένα κανονικά δείχνει να παίζει στο παιχνίδι,αλλά δεν λειτουργεί στον αγώνα ...χωρίς λόγο..Καμία λύση;:rolleyes::-(

Δημοσ.

και ομως εκει που επεφταν τα fps στα pit τωρα δεν συμβαινει πια, τουλαχιστον σε τετοιο βαθμο!!!

Οπως και να'χει με ενεργο το VSYNC με 4χ ολα full σε 1920χ1080 εχω σχεδον παντα τα 60 fps...;)

Δημοσ.
και ομως εκει που επεφταν τα fps στα pit τωρα δεν συμβαινει πια, τουλαχιστον σε τετοιο βαθμο!!!

Οπως και να'χει με ενεργο το VSYNC με 4χ ολα full σε 1920χ1080 εχω σχεδον παντα τα 60 fps...;)

Το προβλημα δεν ειναι στις ati καρτες αλλα στις nvidia, οπου οι καρτες δουλευουν βαρια βαρια με 50-60% load.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.Κατέβασα HUD, Tire, Damage, RPM,Realistic mode,F1 skin κλπ και το επίσημο patch της Codemasters μια χαρά όλα που τα έβαλα εκτός απο το patch damage του οποίου τα αρχεία δεν ξέρω σε ποιον φάκελο(της C:.../../ F1 2010) να τα βάλω.Που μπαίνουν αυτά σε πιο φάκελο???:rolleyes:

Έχει 2 αρχεία XML(loosing parts settings) το ένα και το άλλο (surface materials)

Στα υπόλοιπα τα έκανα γιατί οδηγίες δίνανε.Αυτά για το damage αρχεια????

Το damage αρχείο το έκανα xtract στην επιφάνεια εργασίας για να μην γίνει καμιά χοντρή.

Λειτουργικό μου ειναι XP

Δημοσ.

Εχεις δει κατι αξιολογο με τα patchακια αυτα;;Εγω εβαλα μονο αυτο για τα tires, τα αλλα φοβηθηκα να τα ακουμπησω!!

Αν δε βαριεσαι δωσε το link απο το site διοτι εχει καιρο που τα ειχα κατεβασει

(:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...