talliron Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 ΚΑΛΗΜΕΡΑ!Δεν ξερω αν βρισκομαι σε σωστο σημειο για να κανωτην ερωτηση μου.Πηρα το f1 2010.Ομως δεν βλεπει στο παιχνιδι καθολου το joystick για να το κανω επιλογη.Ο υπολογιστης το βλεπει .Επισης ο ηχος ειναι χαλια.σαν ολα μαζι να ακουγονται.Δεν ειμαι κανενας μεντορας και οι γνωσεις μου ειναι περιορισμενες θα ελεγα. Υ.Γ1 οι απαιτησεις του παιχνιδιου καλυπτονται απο τον Η/Υ μου. Υ/Γ2 το joystick ειναι της thrustmaster ενα που εχει και λογοτυπα,χρωματα και διαφημησεις απο την ferrari f1.ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
DJ_Duker Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΘΕΣΗ!!!;;; Παίζω σε ένα custom επίπεδο με βάση το 3ο επίπεδο δυσκολίας (π.χ. ξανάκανα τις ταχύτητες manual), και δεν μπορείς με τίποτα να πάρεις θέση... Βασικά το αμάξι με το ζόρι στρίβει! Το παίζω με τιμονέρα της logitech και έχω παίξει άπειρα άλλα ραλάκια αλλά αυτό το πράγμα πουθενά!
chek2fire Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 ΚΑΛΗΜΕΡΑ!Δεν ξερω αν βρισκομαι σε σωστο σημειο για να κανωτην ερωτηση μου.Πηρα το f1 2010.Ομως δεν βλεπει στο παιχνιδι καθολου το joystick για να το κανω επιλογη.Ο υπολογιστης το βλεπει .Επισης ο ηχος ειναι χαλια.σαν ολα μαζι να ακουγονται.Δεν ειμαι κανενας μεντορας και οι γνωσεις μου ειναι περιορισμενες θα ελεγα. Υ.Γ1 οι απαιτησεις του παιχνιδιου καλυπτονται απο τον Η/Υ μου. Υ/Γ2 το joystick ειναι της thrustmaster ενα που εχει και λογοτυπα,χρωματα και διαφημησεις απο την ferrari f1.ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ Ειναι τιμονέρια η joystic γιατί με το ίδιο όνομα είδα ότι υπάρχει τιμονέρια που υποστηρίζετε κανονικά από το f2010
talliron Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Το joystick ειναι.Πραγματικα εχει και τιμονιερα .Την ειδα οταν τα αγοραζα.Αλλα λογω κοστους πηρα το joystick.
chek2fire Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Λογικά θα πρέπει να κάνεις ότι γίνετε με όλα τα gamepad στα ραλί. Δλδ θα πάς στα options μέσα από το παιχνίδι και από εκεί στο keyboard θα επιλέξεις να βάλεις δικά σου κουμπιά. Με διπλό κλίκ γίνετε πάνω στα κουμπιά που θέλεις να αλλάξεις και μετά κάνεις την κίνηση με το joystic.
talliron Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 ευχαρηστω! ελπιζω να ειναι ετσι . ---------- Προσθήκη στις 14:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:15 ---------- Ομως και ο ηχος ειναι μπλεγμενος.Οταν το επαιξα με το πληκτρολογιο δεν ακουγα το μονοθεσιο μου,αλλα ενα ηχο μπερδεμενο..(?)
koulouri Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Υπαρχει 1 fix για τον ηχο, αν χρησιμοποιεις win7 Τωρα εδω πο ειμαι εχει πεσει το ιντερνετ, αν δε βρεις ακρη μεχρι το βραδυ, το αργοτερο μεχρι αυριο πρωι θα σου στειλω το πως φτιαχνεται.
konandrio Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 xp Εχω φιλε μου και σας ευχαρηστω πολυ http://www.gamespot.com/pc/driving/f12010/show_msgs.php?topic_id=m-1-56500383&pid=959809
Teo1303 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Παιδια εχετε να προτεινετε καποια τιμονιερα που να ειναι συμβατη με το game??oi logiteck g 25 και g 27 κορυφαιες...αλλα δεν προτιθεμαι να δωσω τοσα πολλα χρηματα για τιμονιερα... καποια αλλη?? Εγώ έχω της Microsoft Sidewinder Force Feedback Wheel .Θα είναι συμβατή άραγε δεν το δοκίμασα ακόμα για Xin XP
talliron Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 παιδια ευχαρηστω πολυ..οταν προλαβω θα τα ψαξω μηπως βγαλω καμια ακρη:lol:
koulouri Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Λοιπον ειναι 2ος απο τον 2ο γυρο μεχρι τον 5-6ο.. Μπαινω για pitstop 17sec το pitstop ( τι διαολο καναν τοαη ωρα δε ξερω ) οταν βγαινω ειμαι 17 και κατεφερνω να φθασω μεχρι 10.. τι κανω λαθος.. Υπαρχουν καποια tips για το στησιμο του μονοθεσιου οσον αφορα τη στρατηγικη του αγωνα που δε ξερω;
devill0 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Ρε παιδια μια ερωτηση να κανω...πως κανουμε save γιατι οταν παω f1 την επιλογη save δεν μπορω να την επιλεξω......τι πρεπει να καω...??? Ευχαριστω.
nikosblade Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Παιδια εχετε να προτεινετε καποια τιμονιερα που να ειναι συμβατη με το game??oi logiteck g 25 και g 27 κορυφαιες...αλλα δεν προτιθεμαι να δωσω τοσα πολλα χρηματα για τιμονιερα... καποια αλλη?? logitech driving force gt κοντα στα 120 ευρω αν θυμαμαι καλα. ---------- Προσθήκη στις 00:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:39 ---------- Ρε παιδια μια ερωτηση να κανω...πως κανουμε save γιατι οταν παω f1 την επιλογη save δεν μπορω να την επιλεξω......τι πρεπει να καω...???Ευχαριστω. Να το αγορασεις αυθεντικο η να κανεις ενα offline gfwl profile.
talliron Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Καλησπερα!Εκανα οτι ελεγαν στο σαιτ που μου δωσατε.Η ηχω σηνεχιζεται ...απεγκατεστησα το εργαλειο ηχου που ειχε το παιχνιδι μαζι,κατι τετοιο λεγανε στο λινκ(?), που μου δωσατε αλλα παλι τα ιδια.Ηχω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.