Προς το περιεχόμενο

Codemasters F1 2010

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε π@υστη μου , δεν μπορω να καταλαβω γιατι με τον φορητο της υπογραφης μου, η καρτα γραφικων φτανει μεχρι το 60% usage , cpu αλλα τοσα και εχω μονο 20fps (αναλυση 1680χ1050).

Να περιμενουμε patch ή υπαρχει ηδη η λυση?

• Απαντ. 670
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έχει καμια ρύθμιση το παιχνίδι για το τιμόνι;Μου έχει σπάσει τα νεύρα.Δεν στίβει σχεδόν καθόλου (με keyboard παίζω).Στις κλειστές στροφές μάλιστα πρέπει να έχω τελείως αφημένο το γκάζι και με πάρα πολύ μικρή ταχύτητα αλλιώς θα βγώ απέναντι στον τοίχο....

Έχω φτάσει μέχρι την πίστα της Σιγκαπούρης (17 αγώνες) και δεν μπορώ να στρίψω.

(σ.σ Τιμονιέρα δεν παίζει να πάρω)

Δημοσ.

Αδερφέ είναι η πρώτη φορά που βγαίνει f1 sim με πρωτάθλημα που ακόμα δεν εχει ολοκληρωθεί και όχι την προηγούμενη season.

Αν μπορούσαν να προβλέψουν ακριβώς τα lap times που θα κάνουν οι ομάδες και οι οδηγοί στους εναπομείναντες αγώνες θα ξέραμε τον πρωταθλητή απο τώρα.:P

Μήπως να σοβαρευτούμε λίγο.

Με έπιασαν τα γέλια όταν άκουσα το συγκεκριμένο δήθεν bug...

Πλασματικά όσον αφορά τον αγώνα που τρέχεις στο παιχνίδι, όχι στην πραγματικότητα.

Τα βίντεο παραπίσω τα είδες;

Αν δε σε πειράζει να είσαι πρώτος στον αγώνα με χειρότερους χρόνους από τους υπόλοιπους στο πρώτο γύρο, ε, τι να σου πω, πάσο, enjoy it...

:fear:

Δημοσ.
Πλασματικά όσον αφορά τον αγώνα που τρέχεις στο παιχνίδι, όχι στην πραγματικότητα.

Τα βίντεο παραπίσω τα είδες;

Αν δε σε πειράζει να είσαι πρώτος στον αγώνα με χειρότερους χρόνους από τους υπόλοιπους στο πρώτο γύρο, ε, τι να σου πω, πάσο, enjoy it...

:fear:

Τελικά φαίνεται πως στους αγώνες είναι άλλο το πρόβλημα με τους χρόνους, διαφορετικό από εκείνο των quals. Στους αγώνες υπολογίζει σωστά τα gaps, αλλά αντί να τα προσθέτει για το πινακάκι που βγάζει, τα αφαιρεί.

Δημοσ.
Και μερικα screenshots για να δουμε τη διαφορα

http://www.virtualr.net/f1-2010-realistic-sun-mod-1-0-released/

+9999999 (Final Fantasty style :P)

Τρομακτική η διαφορά. Α ρε Codies με το piss filter σας!

Επίσης δεν ξέρω αν το είπε κανείς αλλά, Increased Damage => http://www.mediafire.com/?4pd77mt5cym5ezj

Δημοσ.

Παίδες, όλα τα νέα για σημαντικά mods βγαίνουν εδώ στα Ελληνικά ;)

Έχουν βγει κι άλλα, ειδικά για πιο ζωηρά χρώματα έχουν βγει ήδη 2-3 mods (ίσως περισσότερα)... π.χ. το ENB mod είναι κι αυτό καλό και γίνεται και on/off ingame kατά βούληση ;)

Δημοσ.

Ενημερωτικά σας αναφέρω ότι επειδή πολλές φορές θέλουμε να κάνουμε ένα διάλειμμα από το παιχνίδι και να μπούμε στο internet η ότιδήποτε άλλο,μπορούμε να πατήσουμε ALT+ENTER για να βγούμε από το fullscreen και μετά για να συνεχίσουμε,αν θέλουμε πάλι σε fullscreen,να πατήσουμε πάλι ALT+ENTER.

Επίσης το ΕΝΒ mod κάνει φανταστική δουλειά.

Δημοσ.

Ενημερωτικα και εγω να αναφερω οτι ειχα μετατρεψει το DX9 απο true σε false....μολις περασα το mod για τα πιο ζωντανα χρωματα αρχισε να κανει κατι κουλα το game (τεραγωνακια, αν καταλαβα σωστα στις λαμψεις απο τα φλας των θεατων, μολις ομως το γυρισα σε true το προβλημα σταματησε).....ελπιζω να βγει συντομα το patch και να εχει ολα οσα εχουν βγει για την καλυτερη απεικονηση και οχι μονο........αληθεια ξερουμε ποτε εχουν σκοπο να το βγαλουν?????

Δημοσ.
Ενημερωτικα και εγω να αναφερω οτι ειχα μετατρεψει το DX9 απο true σε false....μολις περασα το mod για τα πιο ζωντανα χρωματα αρχισε να κανει κατι κουλα το game (τεραγωνακια, αν καταλαβα σωστα στις λαμψεις απο τα φλας των θεατων, μολις ομως το γυρισα σε true το προβλημα σταματησε).....ελπιζω να βγει συντομα το patch και να εχει ολα οσα εχουν βγει για την καλυτερη απεικονηση και οχι μονο........αληθεια ξερουμε ποτε εχουν σκοπο να το βγαλουν?????

Κάτι τέτοιο εε??

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=hbVWm0rr0xY[/ame]

Δημοσ.

ναι αυτο ακριβως.......τωρα ομως που το ξανακοιταξα δεν το κανει σε ολες τις πιστες........και τελικα δεν ειναι θεμα του mod που περασα.....

Δημοσ.

το realistic sun mode εχει τεραστια διαφορα..καλα ρε γμτ μου..ενας προγραμματιστης δεν ειδε να πει,,ρε παιδια πως το εχουμε κανει ετσι δεν ειναι μουντο?τι να πεις mod για τα αυτονοητα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...