Προς το περιεχόμενο

Codemasters F1 2010

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τιμόνι ρε παιδιά, ένα τιμονάκι, μην παίζετε με χειριστήρια και πληκτρολόγια, χάνετε όλη τη χαρά της οδήγησης και σας πιάνουν και τα νεύρα σας.

• Απαντ. 670
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Mε του χβοχ 360!

Παιδια δεν παιζει βγαινω ευθεια και με αρπαζει η κουτση Μαρια! Εκανα ρυθμισεις στις πτερυγες και παλι τιποτα!

Εχω και εγω το xbox controller και ειναι απιθανο joystick αλλα σε απαιτητικους racing τιτλους απλα δε μπορω να κουνησω βημα. Αν εισαι fun του ειδους η καλυτερη επενδυση που μπορεις να κανεις (κυριολεκτικα ειναι τζαμπα μπροστα στη χαρα και στη συγκινηση που σου προσφερει) ειναι μια Logitech G25/27. Αν δε μπορεις να ανεβεις τοσο σε budget, πολυ καλη ειναι και η Driving Force Gt παλι της Logitech. Οταν θα παιξεις με τιμονιερα και τη συνηθισεις λιγο, θα κανεις χρονους που απλα ειναι δεν ειναι δυνατο με καμμια δυναμη να κανεις με joystick

Δημοσ.
Εχω και εγω το xbox controller και ειναι απιθανο joystick αλλα σε απαιτητικους racing τιτλους απλα δε μπορω να κουνησω βημα. Αν εισαι fun του ειδους η καλυτερη επενδυση που μπορεις να κανεις (κυριολεκτικα ειναι τζαμπα μπροστα στη χαρα και στη συγκινηση που σου προσφερει) ειναι μια Logitech G25/27. Αν δε μπορεις να ανεβεις τοσο σε budget, πολυ καλη ειναι και η Driving Force Gt παλι της Logitech. Οταν θα παιξεις με τιμονιερα και τη συνηθισεις λιγο, θα κανεις χρονους που απλα ειναι δεν ειναι δυνατο με καμμια δυναμη να κανεις με joystick

Αυτη εχω για τιμονιερα την Driving force GT...

Τωρα κανω δοκιμες :-)

Δημοσ.

Λοιπόν το δοκίμασα και εγω και μου άρεσε σε γενικές γραμμές.

Melbourne έτρεξα και μου φάνηκε πολύ οικία η αίσθηση.

Σίγουρα όχι η επιτομή της ρεαλιστικότητας σε physics αλλά παίζεται ευχάριστα ακόμα και με πλήκτρα - joypad. Με τιμόνι ακόμα πιο καλά και κυρίως εύκολα, πολύ εύκολα για τα γούστα μου θα ΄λεγα.

Αυτά που μου άρεσαν ήταν τα γραφικά, η αίσθηση της ταχύτητας και η γενικότερη GP4 αίσθηση που αποπνέει ο τίτλος (πραγματικά μοιάζει με συνέχεια του τελευταίου τίτλου του Geof)

Αυτό που δε μου άρεσε ήταν ότι σε αντίθεση με το GP4 δεν εχει ενα assist που είχε το GP4 για τους χρήστες με keyboard και πραγματικά βοηθούσε να μην παρεκλίνεις υπερβολικά απο την πραγματική racing line και να φαίνονται πιο ρεαλιστικές οι γραμμές σου.

Αυτή η έλειψη το κάνει πραγματικά δυσκολοδήγητο με keyboard.

Η αίσθηση του feedback με G25 ήταν μέτρια.

Θα ήθελα πιο πολύ τράβηγμα στο τιμόνι και πραγματική πληροφόρηση ανάλογα με την υποστροφή και υπερστροφή του μονοθέσιου και λιγότερο δυνατά effect τύπου dual shock στα kerbs και τις λακούβες...

Οι κινήσεις μου στο τιμόνι μεταφέρονταν με κάποιο lag εχω την εντύπωση και γι αυτό μείωσα της μοίρες στις 300 απο 360-400 αρχικά οπού έκοβε κάπως καλύτερα.

Πάντως το lag παρέμεινε και μάλλον δεν είναι θέμα ρυθμίσεων αφού και οι αλλαγές ταχυτήτων και το γκάζι φρένο δεν μου φάνηκαν τόσο άμεσα όσο σε άλλα sim

Στις ρυμθίσεις τιμονιού μηδένισα τα dead zone αλλά δεν πήρα στο τέλος την αμεσότητα που θα θελα....

Μάλλον πρέπει να tweakάρει λίγο ή codemaster την ευαισθησία.

Επίσης η φυσική των ελαστικών του μονοθέσιου ενω στην άσφαλτο είναι ok πάσχει όταν βγαίνεις εκτός αυτής.

Θα ήθελα απότομες αντιδράσης του μονοθεσίου όταν αγγιζει τα λεία kerbs και οταν τσιμπάς γρασίσι, είτε στο φρενάρισμα είτε στην επιτάχυνση.

Επίσης θα ήταν ρεαλιστικό στις αμοπαγίδες και στο γρασίδι το μονοθέσιο να χάνει τελέιος το grip και να γλυστράει ανεξέλεκτο. Η off track φυσική οπως είπα και πριν είναι αντικειμενικά πολύ arcade για να σε βοηθήσει προφανός να διαρθώσεις μια έξοδο χωρίς σοβαρές απώλειες σε χρόνο και σε damage...

To damage model δεν το δοκίμασα αφού έτρεχα μάλλον undestructable, μη γελάτε οι πιο έμπειροι απλά δε βρήκα πως αλλάζει.

Επίσης το φρενάρισμα μου φάνηκε πολύ εύκολη υπόθεση όπως και το να πάρεις μια στροφή με λάθος γραμμή...

Αυτά πάντα με όλα τα driving aids off.

Τέσπα sim δεν είναι ακριβώς αλλά αν σηκώσει mods σε επίπεδο φυσικής, ελαστικών και ffb μπορεί να γίνει κάτι πιστεύω.

Θα τραβήξει σίγουρα κόσμο ειδικά πρώην fans του GP4 και για αυτό αισιοδοξώ.

Το απαράδεκτο της υπόθεσης στο παιχνίδι είναι ότι κάνει δέκα ώρες να φορτώσει και ότι προσπαθεί να σε πάει στο carrier.

Αν δεν βρώ τρόπο να φορτώνει κατευθείαν σε practice - time trial mode θα αναγκαστώ να το σουτάρω αφού δεν είμαι διατεθειμένος να βλέπω κάθε φορά τα cut scenes με την agent να μου λέει τα ίδια και τα ίδια μέχρι να καταφέρω να πάω στο menu και να βάλω time trial...

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει ενα f1 sim να το κάνουνε σαν role playing - f1 manager στύλ.

Μπαίνεις μαθαίνεις να τρέχεις τις πίστες μια μια και αν νομίζεις πως είσαι αρκετά γρήγορος για το AI του single player τρέχεις multiplayer που όλο και κάποιος θα βρεθέι να σε κάνει σκόνη.

Το carrier mode είναι ντροπή για αυτό το παιχνίδι imo!!!

Δημοσ.
Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα θα ήθελα να σου αναφέρω ότι δεν αναφέρθηκα αποκλειστικά σε εσένα αλλά σε όλους όσουν αντιδρούν με uninstall από την πρώτη επαφή [..]

Sorry αδερφέ, αλλά αν η πρώτη μου επαφή μου δίνει πλασματικά lap times, η πρώτη μου εντύπωση είναι πως η codemasters είτε κοροϊδεύει τους υποψήφιους αγοραστές του τίτλου της, είτε ψάχνει τσάμπα beta testers.

Καλώς να τους βρει, να βγάλει patch, να το κάνει παιχνίδι και να το ξαναδοκιμάσω.

Μέχρι τότε thanx but no thanx.

Δε με ενδιαφέρουν τόσο οι ακραίες sim απαιτήσεις, ούτε τον εξοπλισμό ούτε την υπομονή ούτε τον χρόνο έχω για να ασχοληθώ.

:-)

Δημοσ.
Γιάννη, για να σώζει το προφίλ σου και να μη σε πρήζει με cut-scenes κάθε φορά, φτιάξε μέσα από το game ένα OFFLINE GFWL προφίλ (η απάντηση στο Πρόβλημα #2).

Ευχαριστώ Χάρη!!!

Μάλλον πρέπει να μπαίνω στο site της GVR πρώτα και μετά να γράφω οπουδήποτε αλλού.;)

Και το LINEARITY το ειχα βάλει στο 100% ο μλκς.

Ας ελπίσουμε πως θα βελτιωθεί το sensitivity με την μείωση στο 50%.

PS.1 @migf Ο Shaun καλά φαίνεται να το πάει αλλά παλι 1,5 πίσω είναι απο τον Darin.:lol:

Αντικειμενικά για κονσόλα δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο σε επίπεδο εξομοιώσης οπότε στηρίξτε το το παιχνιδάκι.

Φαντάσου να μπορούμε να παίζουμε multiplatform online άλλος με xbox άλλος με ps3 και άλλος με pc όλοι μαζί στην ίδια πίστα.

PS.2 @Caution

Sorry αδερφέ, αλλά αν η πρώτη μου επαφή μου δίνει πλασματικά lap times, η πρώτη μου εντύπωση είναι πως η codemasters είτε κοροϊδεύει τους υποψήφιους αγοραστές του τίτλου της

Αδερφέ είναι η πρώτη φορά που βγαίνει f1 sim με πρωτάθλημα που ακόμα δεν εχει ολοκληρωθεί και όχι την προηγούμενη season.

Αν μπορούσαν να προβλέψουν ακριβώς τα lap times που θα κάνουν οι ομάδες και οι οδηγοί στους εναπομείναντες αγώνες θα ξέραμε τον πρωταθλητή απο τώρα.:P

Μήπως να σοβαρευτούμε λίγο.

Με έπιασαν τα γέλια όταν άκουσα το συγκεκριμένο δήθεν bug...

Δημοσ.

Αν μπορούσαν να προβλέψουν ακριβώς τα lap times που θα κάνουν οι ομάδες και οι οδηγοί στους εναπομείναντες αγώνες θα ξέραμε τον πρωταθλητή απο τώρα.:P

γιατι χρονια τωρα δεν τον ξερουμε απο την αρχη της σεζον (αντε απο τα μισα αν γινει καλο στησιμο - ειδικα κατι τραγικες χρονιες με michelin κλοπες δεδομενων και αλλα εμετικα);

off topic: γιατι Timo...;

το παιχνιδι αν αγνοησεις 2-3 λαθη και κανα δυο εκνευριστικα σημεια και δεν το ψιριζεις ειναι διασκεδαστικο ας ελπισουμε τα patch και τα Mod να το κανουν καλυτερο γιατι ειναι κριμα...

offtopic η καλυτερη απαντηση γιατι δεν επρεπε να τα παρατησει και να επιστρεψει (και οτι ο barichello εχει ανετα 2-3 χρονια ασχετα απο την ηλικια του - schumacher υποστηριζα και υποστηριζω μην παρεξηγηθω - αλλα ο rubens εδω δειχνει την κλαση του οχι σαν τα νεοπρωταθλητακια) [ame]http://www.youtube.com/watch?v=Yo971KDXsbI[/ame]

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα,

Παρατήρησα ότι μετά τον 12-15 γύρο το παιχνίδι κάνει σπασίματα και μικρά κολλήματα.Συμβαίνει τίποτα παρόμοιο σε εσάς???

Την 4870 έχω.

Δημοσ.

Παιδια υπαρχει κανενας τροπος να κανουμε bypass τα flashbacks???

Κατα τα άλλα απο γραφικα ωραιο απο αισθηση ομως δεν φτανει RFACTOR και IRACING!!!

Δημοσ.
Παιδιά καλημέρα,

Παρατήρησα ότι μετά τον 12-15 γύρο το παιχνίδι κάνει σπασίματα και μικρά κολλήματα.Συμβαίνει τίποτα παρόμοιο σε εσάς???

Την 4870 έχω.

ναι και σε μενα το κανει, δεν ειναι θεμα καρτας παντως καποιο bug ειναι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...