liopyr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Για τον φίλο που είπε πως του έφαγε 2 Giga στο C: παρόλο που το εγκατέστησε σε άλλο δίσκο/partition, αν έχεις XP πήγαινε στον φάκελο C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\ ή στον C:\Documents and Settings\{user}\Application Data\ και σβήσε τον φάκελο Codemasters\FormulaOne όταν απεγκαταστήσεις το παιχνίδι (σε Vista/7 είναι στον Program Files\Codemasters\FormulaOne\DataCache\your computersname\). Επίσης, αν έχεις χαμηλά fps ή διακοπές, τότε εκεί μέσα έχει το replay.pdf αρχείο το οποίο μπορείς να το κάνεις Read Only (για να μη γράφει μέσα του το game, θα χάσεις τη δυνατότητα αποθήκευσης replay όμως). Γενικώς για οτιδήποτε αφορά το F1 2010 (tips, mods για την PC έκδοση, ρυθμίσεις, κλπ) μπορείτε να ενημερώνεστε στα Ελληνικά εδώ Thanx man, τον είχα βρει αμέσως τον φάκελο επειδή δίνω ιδιαίτερη προσοχή στα λιγοστά GB που μου αφήνει ο 32ρης ssd. Θα ορκιζόμουν πως ο φάκελος (σε windows7x64) βρισκόταν σε κάποιο υποφάκελο του C:\ProgramData, δε μπορώ να το επιβεβαιώσω πλέον όμως.
fabiawrc Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 εγω νομιζω οτι μερικα ατομα εχουν πορωθει,γιατι βγηκε ενα official f1 game με καλογυαλισμενα γραφικα μετα απο πολλα χρονια και εχουν εντυπωσιαστει και λενε ουαου f1 επιτελους!δεν ειναι ομως ετσι.. ο φιλος πιο πανω λεει οτι ειναι οτι καλυτερο εχει βγει..πως ειναι δυνατον οτι καλυτερο εχει βγει ενα f1 game που ειναι γεματο στα bugs,και οι γυροι που κανουν τα μονοθεσια ειναι για διακοσμηση αυτο δεν εχει ξαναγινει σε racing game..αντε να το εκαναν σε κανενα μαπα racing game να πεις οκ..αλλα σε original τιτλο f1 ειναι πολυ χοντρο.. ShadowfaxGR απο ποιες προηγουμενες χρονιες?απο το 2002?τα γραφικα φυσικα και ειναι μια χαρα στο 2011 παμε..
nikosblade Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπον, simmer αρκετα χρονια παιζοντας lfs,gtr/2,rfactor,rbr. Το game εχει καποια bug σιγουρα ΑΛΛΑ. Μου εδωσε μια απο την ομορφοτερη εμπειρια που ειχα ποτε με την G25 μου. Η λειτουργια του ffb ακα αναδρασης ειναι κατι πραγματικα απιστευτο. Τα οποια bugs στην πορεια θα λυθουν σιγουρα με patches, μιας και δεν εχει αφησει η codemasters παιχνιδι της στο ελεος του θεου. Βλεπω posts που πραγματικα με κανουν και γελαω που αφορουν την προσφυση τα φρενα κτλ. (δε θα σχολιασω για το ποστ "που ειναι το χειροφρενο για να πλασαρω το μονοθεσιο πιο ευκολα στη στροφη) Καλως ηλθατε στο κοσμο της F1. Αυτο ακριβως ειναι η f1, προσφυση οσο δεν εχει κανενα αλλο μηχανοκινητο οχημα στο πλανητη, φρενα αλλο τοσο κτλ. Το παιχνιδι ειναι απιθανο, αξιζει κανεις σιγουρα να το αγορασει και στη πορεια με ενα δυο πατσακια θα ειναι ακομα πιο καλο.
nzeppos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Βάστα λοιπόν να βγουν πρώτα τα patchάκια και μετά βλέπουμε
nikosblade Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Βάστα λοιπόν να βγουν πρώτα τα patchάκια και μετά βλέπουμε παρε μερικα απο community και ξεκινα. http://www.nogripracing.com/files.php?subcat=105
jvgrjohn Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπον, simmer αρκετα χρονια παιζοντας lfs,gtr/2,rfactor,rbr. Το game εχει καποια bug σιγουρα ΑΛΛΑ. Μου εδωσε μια απο την ομορφοτερη εμπειρια που ειχα ποτε με την G25 μου. Η λειτουργια του ffb ακα αναδρασης ειναι κατι πραγματικα απιστευτο. Τα οποια bugs στην πορεια θα λυθουν σιγουρα με patches, μιας και δεν εχει αφησει η codemasters παιχνιδι της στο ελεος του θεου. Βλεπω posts που πραγματικα με κανουν και γελαω που αφορουν την προσφυση τα φρενα κτλ. (δε θα σχολιασω για το ποστ "που ειναι το χειροφρενο για να πλασαρω το μονοθεσιο πιο ευκολα στη στροφη) Καλως ηλθατε στο κοσμο της F1. Αυτο ακριβως ειναι η f1, προσφυση οσο δεν εχει κανενα αλλο μηχανοκινητο οχημα στο πλανητη, φρενα αλλο τοσο κτλ. Το παιχνιδι ειναι απιθανο, αξιζει κανεις σιγουρα να το αγορασει και στη πορεια με ενα δυο πατσακια θα ειναι ακομα πιο καλο. Χαίρομαι που υπάρχουν ακόμα άτομα που καταλαβαίνουν τι πάει να πει F1.Όπως έχω ήδη αναφέρει το παιχνίδι είναι simulation με λεπτομέρειες που πρώτη φορά εμφανίζονται σε F1,όπως η πρόσφυση των λαστίχων που αυξάνει μετά τους πρώτους γύρους και γίνεται αντιληπτό,το χαλικάκι που επίσης αυξάνει την ολισθηρότητα και διάφορα άλλα στα set up.Σίγουρα θέλει ένα καλό patch.Σίγουρα χρειάζεται ένα καλύτερο μοντέλο καταστροφής των μονοθεσίων.Πιστεύω ότι αν η Codemasters υποστηρίξει σωστά το παιχνίδι τότε θα μιλάμε για ένα All Time Classic.Και αυτό είναι η ετυμηγορία μου μετά από 3 μέρες ενασχόλησης με το παιχνίδι.Τι να κάνουμε έτσι είναι αυτά.Η F1 έχει τέτοια κρατήματα που μοιάζει με arcade.Αυτή είναι η πραγματικότητα.Όπως πραγματικότητα είναι η εσωτερική κάμερα από το κοκπιτ όπου μόλις και μετά βίας διακρίνεις την πίστα και σε εμποδίζουν κεραίες και τιμόνι να δεις καθαρά.Αυτό λέγεται ρεαλισμός.Σειρά σας τώρα.
fearwhatnow Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 εγω νομιζω οτι μερικα ατομα εχουν πορωθει,γιατι βγηκε ενα official f1 game με καλογυαλισμενα γραφικα μετα απο πολλα χρονια και εχουν εντυπωσιαστει και λενε ουαου f1 επιτελους!δεν ειναι ομως ετσι.. ο φιλος πιο πανω λεει οτι ειναι οτι καλυτερο εχει βγει..πως ειναι δυνατον οτι καλυτερο εχει βγει ενα f1 game που ειναι γεματο στα bugs,και οι γυροι που κανουν τα μονοθεσια ειναι για διακοσμηση αυτο δεν εχει ξαναγινει σε racing game..αντε να το εκαναν σε κανενα μαπα racing game να πεις οκ..αλλα σε original τιτλο f1 ειναι πολυ χοντρο.. ShadowfaxGR απο ποιες προηγουμενες χρονιες?απο το 2002?τα γραφικα φυσικα και ειναι μια χαρα στο 2011 παμε.. Ποιοι γυροι ειναι για διακοσμηση?Ελεος ρε σεις.Που τα ειδατε τα bugs?Αν ειναι δυνατον να παιζετε f1 σε στυλ need for speed underground!Βαλτε το ατιμο σε 100% και μετα μιληστε για bugs.Μου βαζουν full tyre sim και fuel sim και παιζουν 10% και 20% race.Θα τρελαθουμε εντελως με τους noobαδες.Ενταξει εχει προβληματα το παιχνιδι αλλα μην λεμε και ο,τι θελουμε.Και επειδη κανεις δεν απανταει ρωταω:Ποιο ειναι το προβλημα οι χρονοι του ΑΙ στα δοκιμαστικα να ειναι αλγοριθμικοι και οχι real time??
migf1 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Εμένα να με συγχωρέσεις φίλε μου, αλλά ειδικά το FFB του F1 2010 το βρίσκω αστείο μπροστά στο FFB των sims. Για παράδειγμα, τα περισσότερα F1 mods του rFactor έχουν πολύ καλύτερο FFB (fsone, rft, κλπ) και το LFS ακόμα καλύτερο. Κι αν θέλεις πραγματικά απίστευτο FFB, ένα είναι το sim και ονομάζεται netKar Pro. Ακόμα και στην Formula 1600 που έχει στο demo του, που οδηγικά είναι το χειρότερο από τα υπόλοιπα αυτοκίνητά του, το FFB είναι αιώνες μπροστά από οποιοδήποτε άλλο game/sim. Είναι τόσο μεγάλη η απόσταση, που αν π.χ. οδηγήσεις F3000 στο Spa με το nKPro, πολύ δύσκολα μπορείς να ευχαριστηθείς μετά οδήγηση με οποιοδήποτε άλλο game/sim. Η μηχανή του netKar PRO έχει χρησιμοποιηθεί ως βάση στο Ferrari Virtual Academy, στο οποίο επίσης είναι πολύ καλό το FFB, ένα-δυο κλικ πιο κάτω όμως από το κανονικό netKar PRO, κατά την προσωπική μου άποψη. Λοιπον, simmer αρκετα χρονια παιζοντας lfs,gtr/2,rfactor,rbr. Το game εχει καποια bug σιγουρα ΑΛΛΑ. Μου εδωσε μια απο την ομορφοτερη εμπειρια που ειχα ποτε με την G25 μου. Η λειτουργια του ffb ακα αναδρασης ειναι κατι πραγματικα απιστευτο. Τα οποια bugs στην πορεια θα λυθουν σιγουρα με patches, μιας και δεν εχει αφησει η codemasters παιχνιδι της στο ελεος του θεου. Βλεπω posts που πραγματικα με κανουν και γελαω που αφορουν την προσφυση τα φρενα κτλ. (δε θα σχολιασω για το ποστ "που ειναι το χειροφρενο για να πλασαρω το μονοθεσιο πιο ευκολα στη στροφη) Καλως ηλθατε στο κοσμο της F1. Αυτο ακριβως ειναι η f1, προσφυση οσο δεν εχει κανενα αλλο μηχανοκινητο οχημα στο πλανητη, φρενα αλλο τοσο κτλ. Το παιχνιδι ειναι απιθανο, αξιζει κανεις σιγουρα να το αγορασει και στη πορεια με ενα δυο πατσακια θα ειναι ακομα πιο καλο.
morgoth666 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ποιοι γυροι ειναι για διακοσμηση?Ελεος ρε σεις.Που τα ειδατε τα bugs?Αν ειναι δυνατον να παιζετε f1 σε στυλ need for speed underground!Βαλτε το ατιμο σε 100% και μετα μιληστε για bugs.Μου βαζουν full tyre sim και fuel sim και παιζουν 10% και 20% race.Θα τρελαθουμε εντελως με τους noobαδες.Ενταξει εχει προβληματα το παιχνιδι αλλα μην λεμε και ο,τι θελουμε.Και επειδη κανεις δεν απανταει ρωταω:Ποιο ειναι το προβλημα οι χρονοι του ΑΙ στα δοκιμαστικα να ειναι αλγοριθμικοι και οχι real time?? Συνεχιζεις να προσβαλλεις τους αλλους ενω δεν εχεις καταλαβει Χριστο απ'οτι λενε. Το βιντεο ειναι απο ΑΓΩΝΑ και οχι δοκιμαστικα. Το αν ειναι 3 οι 3000 γυρους ειναι αδιαφορο, το γεγονος οτι το αυτοκινητο που ειναι ΠΙΣΩ σου μετα τον ΠΡΩΤΟ γυρο εμφανιζεται να κανει 6 δευτερολεπτα καλυτερο χρονο ειναι αθλιο και δειχνει οτι τα lap times μεσα στον αγωνα ειναι generated και δεν εχουν σχεση με το τι βλεπεις να κανει ο αντιπαλος σου (μηπως γι'αυτο δεν υπαρχει το gap μεσα στο παιχνιδι τελικα?), αυτο ειναι τραγικο και ευχομαι πραγματικα να ειναι καποιο ηλιθιο bug και οχι "πουστιτσα" του developement. Δεν με ενδιαφερει αν ειναι καποιας μορφης "βοηθημα" (ειχαν πει οτι δεν θα υπαρχει catchup ετσι και αλλιως) επειδη ειναι Amateur, ειναι τραγικο,- Btw, πριν με πεις hater διαβασε τι εχω γραψει ηδη για το παιχνιδι σε αυτο το θρεντ. Αυτα που με ενοχλησαν πιο πολυ εμενα μετα απο ενα τριημερο λιωσιμο btw ειναι το υπερβολικοτατο grip σε συνθηκες βροχης με wet λαστιχα και το γεγονος οτι χανεις μπρος αεροτομη και βλεπεις πολυ μικρη διαφορα.
couprax Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 εγω νομιζω οτι μερικα ατομα εχουν πορωθει,γιατι βγηκε ενα official f1 game με καλογυαλισμενα γραφικα μετα απο πολλα χρονια και εχουν εντυπωσιαστει και λενε ουαου f1 επιτελους!δεν ειναι ομως ετσι.. ο φιλος πιο πανω λεει οτι ειναι οτι καλυτερο εχει βγει..πως ειναι δυνατον οτι καλυτερο εχει βγει ενα f1 game που ειναι γεματο στα bugs,και οι γυροι που κανουν τα μονοθεσια ειναι για διακοσμηση αυτο δεν εχει ξαναγινει σε racing game..αντε να το εκαναν σε κανενα μαπα racing game να πεις οκ..αλλα σε original τιτλο f1 ειναι πολυ χοντρο.. ShadowfaxGR απο ποιες προηγουμενες χρονιες?απο το 2002?τα γραφικα φυσικα και ειναι μια χαρα στο 2011 παμε.. φιλε μου ειναι πολυ δυσκολο για τις εταιριες να φτιαξιουν ενα f1 game που να φερνει στη πραγματικοτητα την f1 στο pc μας,αποδειξη για αυτο ειναι οτι καμμια εταιρια δεν το τολμησε εδω και πολλα χρονια,η codemaster τον δουλευε τον τιτλο 2 χρονια,δεν μου λεει τιποτα το bug με τους χρονους γιατι απλα ειναι αμελητεο,η ουσια του παιχνιδιου ειναι στην αδρεναλινη που σου προσφερει οταν στριβει το μονοθεσιο ειναι σαν να νιωθεις τα "G"και την επιταχυνση με διορθωμα του τιμονιου στην εξοδο με full γκαζι και αμεσως πλακωμα στα φρενα για την ιδανικη γραμμη στην επομενη στροφη!! και τα φωτα να καθρεφτιζονται στο ρυγχος της mercendes του hamilton στην σιγκαπουρη!!απλα ΤΕΛΕΙΟ.
antmpi Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα, Χθες εγκατέστησα το παιχνιδάκι αλλά ο υπολογιστής μου δεν ικανοποιεί ουτε καν τις ελάχιστες απαιτήσεις, οπότε κυριολεκτικά σέρνεται..Μπορώ από κάπου να αλλάξω διάφορες ρυθμίσεις μπας και καταφέρω και το παίξω?
migf1 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα, Χθες εγκατέστησα το παιχνιδάκι αλλά ο υπολογιστής μου δεν ικανοποιεί ουτε καν τις ελάχιστες απαιτήσεις, οπότε κυριολεκτικά σέρνεται..Μπορώ από κάπου να αλλάξω διάφορες ρυθμίσεις μπας και καταφέρω και το παίξω? Ρίξε μια ματιά εδώ κι εδώ. Αν όμως το σύστημά σου δεν ικανοποιεί ούτε τις ελάχιστες απαιτήσεις, φοβάμαι πως πάλι δεν θα γίνει δουλειά
fearwhatnow Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Συνεχιζεις να προσβαλλεις τους αλλους ενω δεν εχεις καταλαβει Χριστο απ'οτι λενε. Το βιντεο ειναι απο ΑΓΩΝΑ και οχι δοκιμαστικα. Το αν ειναι 3 οι 3000 γυρους ειναι αδιαφορο, το γεγονος οτι το αυτοκινητο που ειναι ΠΙΣΩ σου μετα τον ΠΡΩΤΟ γυρο εμφανιζεται να κανει 6 δευτερολεπτα καλυτερο χρονο ειναι αθλιο και δειχνει οτι τα lap times μεσα στον αγωνα ειναι generated και δεν εχουν σχεση με το τι βλεπεις να κανει ο αντιπαλος σου (μηπως γι'αυτο δεν υπαρχει το gap μεσα στο παιχνιδι τελικα?), αυτο ειναι τραγικο και ευχομαι πραγματικα να ειναι καποιο ηλιθιο bug και οχι "πουστιτσα" του developement. Δεν με ενδιαφερει αν ειναι καποιας μορφης "βοηθημα" (ειχαν πει οτι δεν θα υπαρχει catchup ετσι και αλλιως) επειδη ειναι Amateur, ειναι τραγικο,- Btw, πριν με πεις hater διαβασε τι εχω γραψει ηδη για το παιχνιδι σε αυτο το θρεντ. Αυτα που με ενοχλησαν πιο πολυ εμενα μετα απο ενα τριημερο λιωσιμο btw ειναι το υπερβολικοτατο grip σε συνθηκες βροχης με wet λαστιχα και το γεγονος οτι χανεις μπρος αεροτομη και βλεπεις πολυ μικρη διαφορα. Tελοσπαντων.Δεν καταλαβαινεις.Συνεχιζεις να επιμενεις οτι και στον αγωνα ειναι fake οι χρονοι.Αυτο που δειχνει το βιντεο ειναι ενα απλο bug.Γιατι δεν βαζεις να παιξεις 100% και να στειλεις ενα βιντεο να δουμε αν συμβαινει αυτο που δειχνει το βιντεο?
newlynx Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδιά μπορεί να πει κανείς τη γνώμη του για το παιχνίδι έχοντας παίξει τα φοβερά GP3 και GP4; Από εκεί μπορεί να βγει κάποιο συμπέρασμα, γιατί εκείνα ήταν παιχνίδια ήταν αρκετά κοντά στη εξομοίωση (σύμφωνα με τους γνώστες γιατί δεν είμαι οδηγός αγώνων). Επίσης το να βάζεις άλλη κάμερα πλην της εσωτερικής και να τρέχεις λιγότερο από το 50% των γύρων νομίζω ότι χαλάει το παιχνίδι και το κάνει arcade.
costa69 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ας ξεκαθαρησουμε κατι.Το παιχνιδι εχει αρκετα καλά στοιχεια (πχ γραφικα,αισθηση ταχυτητας,εφε καιρου).Οποιος το γουσταρει πολυ καλα κανει και το απολαμβανει γι αυτο που ειναι,αλλα γεγονος ειναι πως οι χρονοι ειναι ολοι (ΝΑΙ,και του αγωνα) FAKE. Το προηγουμενο βιντεακι δεν ειναι μοναδικη περιπτωση,δειτε και μια περιπτωση που το προπορευομενο μονοθεσιο ειναι ΑΙ: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=PmyTye3X-pw&feature=player_embedded[/ame] 1 Hamilton 2:03.931 7 Webber 2:06.835 8 Pascu 2:03.848 !!! Ελεος!!! To AI ειναι scripted και με λιγο τυχη δημιουργουνται πολυ lol καταστασεις.Δειτε πως κυριολεκτικα εκτοξευεται ΑΙ μονοθεσιο μετα απο spin: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=u0BBTXpeGQs[/ame]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.