Προς το περιεχόμενο

Codemasters F1 2010

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά το τιμόνι γιατί δεν στρίβει πολύ; Παίζω με πληκτρολόγιο.Μήπως υπάρχει καμια ρύθμιση ή έτσι πρέπει να είναι;

Σε στροφή 180μοιρών αν δεν πας με 5km/h βγαίνεις πανεύκολα έξω από τη γραμμή σου

• Απαντ. 670
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ρε παιδιά το τιμόνι γιατί δεν στρίβει πολύ; Παίζω με πληκτρολόγιο.

You named it.. Έστω με ένα gamepad να κάνεις την δουλειά σου..

Δημοσ.
Η πλάκα είναι που κοντεύουμε στο 2011 και ακόμα θεωρούμε πολυτέλεια την τιμονιέρα στα ραλάκια. Νομίζουμε ότι με πληκτρολόγιο ή έστω με joypad θα μπορέσουμε να παίξουμε ανθρώπινα. Αλλά ξεχνάμε ότι αυτά τα παιχνίδια έχουν φτιαχτεί για τιμόνι. Δεν λέω να πάμε να πάρουμε όλοι την G25/27 αλλά και με μια αξιοπρεπή τιμονιέρα των 50 ευρώ κάνουμε τη δουλειά μας μια χαρά.

Αν υπήρχαν φίλτρα για το πάτημα των κουμπιών (και ήταν παραμετροποιήσιμα ώστε να τα φτιάξεις εσύ όπως σε βολεύουν), τότε άνετα θα μπορούσε να δουλέψει και με το πληκτρολόγιο. Δεν θα έκανες τους ίδιους χρόνους εννοείται, θα μπορούσες όμως να πάρεις μια καλύτερη γεύση από το παιχνίδι ;). Δεν είναι δα και ΤΟΣΟ δύσκολο πια η ενσωμάτωσή τους (ένα 'απλό delay' είναι). Αλλά ΟΚ, αναμενόμενο ήταν από την Codemasters αυτή η απουσία. Σιγά μην έμπαιναν στον κόπο.

Δημοσ.
Αν υπήρχαν φίλτρα για το πάτημα των κουμπιών (και ήταν παραμετροποιήσιμα ώστε να τα φτιάξεις εσύ όπως σε βολεύουν), τότε άνετα θα μπορούσε να δουλέψει και με το πληκτρολόγιο. Δεν θα έκανες τους ίδιους χρόνους εννοείται, θα μπορούσες όμως να πάρεις μια καλύτερη γεύση από το παιχνίδι ;). Δεν είναι δα και ΤΟΣΟ δύσκολο πια η ενσωμάτωσή τους (ένα 'απλό delay' είναι). Αλλά ΟΚ, αναμενόμενο ήταν από την Codemasters αυτή η απουσία. Σιγά μην έμπαιναν στον κόπο.

Εεε..γιαυτό είναι racing..Άμα γινόταν αυτό που λες,δεν θα υπήρχε λόγος οι εταιρίες να βγάζουν τιμονιέρες .

Δημοσ.

Καινούρια μόδα είναι να γράφουν ετσιθελικά και στον C τα games παρ'όλο που έχεις σε άλλο δίσκο το install directory;

Μου συνέβη με το demo του pro, ενώ το F1 έπιασε 2 γαμωπολύτιμα GB και στον C.

:mad:

Δημοσ.

Ήττα σοκ, χαχαχαχαχαχαχαχα :lol: :lol: (δείτε τους χρόνους στο screenshot)

Codemasters forums are getting hammered by user complains, especially about the "AI":

http://community.codemasters.com/forum/f1-2010-game-1316

It's now pretty much confirmed that the AI cars don't lap. Their laptimes are "generated" and the cars are just on track to look good :P

f1lol.jpg

Δημοσ.
Τι γιατί, μας κοροϊδεύουν οι τύποι.

Τα λεφτά μου πίσω! :P

Kαι εμένα δεν με χάλασε ούτε ο τεχνικός τομέας (που ήταν καλός), ούτε ο χειρισμός (που -φαντάζομαι- δεν είναι ρεαλιστικός άλλα είναι αρκετά προκλητικός για τα γούστα μου), αλλά αυτή η βρώμα με τους χρόνους είναι πολύ δύσοσμη. Τέτοια πράγματα το 2010 είναι εκτός πραγματικότητας, Και μόνο για την κοροϊδία, δεν θέλω ούτε να το βλέπω το παιχνίδι.

Δημοσ.

Στο Χ360 μου άρεσε πάντως, ίσως και γιατί έχω πολύ καιρό να παίξω F1 game.

Μέτρια γραφικά, και κάπως απότομο το handling, αυτό που λέτε με το ΑΙ δεν το καταλαβαίνω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...