Προς το περιεχόμενο

Codemasters F1 2010

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κάπως έτσι έπρεπε να είναι,να γίνεται μακελειό

Ναι...Οι ρόδες μετά το τρακάρισμα και αφού αυτονομήθηκαν είπαν να συνεχίσουν τον αγώνα μόνες τους και ξεχύθηκαν και πάλι στιην πίστα μπας και ποιάσουν καμιά καλή θέση στο podium....:lol::lol::lol:

• Απαντ. 670
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ναι...Οι ρόδες μετά το τρακάρισμα και αφού αυτονομήθηκαν είπαν να συνεχίσουν τον αγώνα μόνες τους και ξεχύθηκαν και πάλι στιην πίστα μπας και ποιάσουν καμιά καλή θέση στο podium....:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.

Όπως είχα αναφέρει και πιο πάνω είχα πρόβλημα με το παιχνίδι αφού κράσαρε όταν πατούσα Race.

Από ότι διάβασα στο νετ αυτό οφείλετε γιατί δεν υπήρχαν settings στα αρχεία για 6core cpus.

Κάθησα και έφτιαξα τα αντίστοιχα αρχεία και τα έχω ποστάρει εδώ:

http://duk3r.posterous.com/f1-2010-pc-6core-cpus-and-game-crashes

Για όποιον έχει αντίστοιχο πρόβλημα και δεν μπορεί να παίξει ούτε ένα αγώνα.

Δημοσ.
κριμα που δεν βγηκαν τα pgr 3/4 στο pc για να δουν καποιοι πως ειναι τα πραγματικα καλα arcade ραλακια

σωστος απο τα καλυτερα που κυκλοφορουν.

Δημοσ.

εκατσα και ασχοληθηκα λιγο με το παιχνιδι με g25.καταρχας δεν μου αρεσει ο τροπος που ανεβαζει στροφες το μονοθεσιο.δεν ξερω δεν μου κανει για αληθινο..στο rfactor πολυ καλυτερο.

παμε παρακατω.η αισθηση της ταχυτητας δεν μου λεει τιποτα..στο rfactor τρομαζεις απο την επιταχυνση..

τα γραφικα ειναι πολυ καλα...αλλα αυτο που με ενοχλει επισης δεν ξερω αν το παρατηρειτε και εσεις αλλα στο βαθος οι στροφες δεν φαινονται καλα..ολα ειναι γκριζα καπως...δεν ενοω για στροφες που εχουν χασιμο και δεν βλεπονται..σε αλλα f1 games φαινονται κανονικα..τα setings ολα hi παντα.αυτο με κουρασε παρα πολυ.

το παιχνιδι ειναι arcade αλλα υπαρχουν arcade και arcade..αυτο δεν μου κανει καμια αισθηση και θα φαει unistall.απορω πως λετε μερικοι οτι τα σπαει το παιχνιδι...

Δημοσ.
κριμα που δεν βγηκαν τα pgr 3/4 στο pc για να δουν καποιοι πως ειναι τα πραγματικα καλα arcade ραλακια

Στο xbox το είχα παίξει αυτό,αλλά το grid μου χε αρέσει πιο πολύ.

Δημοσ.

Απορω που μερικοι περιμεναν να ειναι σαν το f1 mod του rFactor..Εσεις δηλαδη αν ειχατε την Codemasters θα βγαζατε στην αγορα κατι σαν το παραπανω mod!?E την επομενη ημερα θα ησασταν στη σειρα για πτωχευση.Nα θυμισω οτι το παιχνιδι κυκλοφορει και στις κονσολες διοτι καποιοι φαινεται το ξεχνουν.Δυστυχως δεν ειναι ολοι σαν τον Geoff να καθισουν να φτιαξουν f1 sim οπως το GP4.Αλλωστε τα λεφτα ειναι πολλα.Ηδη τα εχουν σκασει για το License και αυτο μισο το εχουν παρει με ενα σωρο απαγορευσεις σε damage,SC και δεν συμμαζευεται.

Δημοσ.

Η πλάκα είναι που κοντεύουμε στο 2011 και ακόμα θεωρούμε πολυτέλεια την τιμονιέρα στα ραλάκια. Νομίζουμε ότι με πληκτρολόγιο ή έστω με joypad θα μπορέσουμε να παίξουμε ανθρώπινα. Αλλά ξεχνάμε ότι αυτά τα παιχνίδια έχουν φτιαχτεί για τιμόνι. Δεν λέω να πάμε να πάρουμε όλοι την G25/27 αλλά και με μια αξιοπρεπή τιμονιέρα των 50 ευρώ κάνουμε τη δουλειά μας μια χαρά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...