liopyr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 το PC της υπογραφης με ολα στο ultra ειναι πολυ smooth χωρις κανενα προβλημα ακομα Στο ποιο;
rebellion Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Στο ποιο; στο pc της υπογραφης του morgoth ο οποιος εδωσε εντυπωσεις για το game στη σελιδα 35 κ εγω μετεφερα ενα τμημα τους για να δειξω στο φιλο, που ειπε οτι δεν εχει κυκλοφορησει, οτι κυκλοφορησε κανονικα.. το online εχει κινηση τελικα?εχει κ τιποτα ολοκληρες σεζον με online αντιπαλους η μεμονομενα grand prix?
liopyr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Α, οκιε, βάλε ένα quote tag ρέι, τι να καταλάβω από τα αυτάκια.. ;p
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Review από PC Gamer (80): http://www.pcgamer.com/2010/09/22/f1-2010-review/
jvgrjohn Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 στο pc της υπογραφης του morgoth ο οποιος εδωσε εντυπωσεις για το game στη σελιδα 35 κ εγω μετεφερα ενα τμημα τους για να δειξω στο φιλο, που ειπε οτι δεν εχει κυκλοφορησει, οτι κυκλοφορησε κανονικα.. το online εχει κινηση τελικα?εχει κ τιποτα ολοκληρες σεζον με online αντιπαλους η μεμονομενα grand prix? Η κόπια του παιχνιδιού που έχουμε στην κατοχή μας αυτή τη στιγμή δεν μας αφήνει να παίξουμε online διότι για να την προμηθευτούμε προβήκαμε σε παράνομες ενέργειες που διώκονται νομικά και ως εκ τούτου πληρώνουμε το αντίστοιχο τίμημα.Όταν προμηθευτούμε το παιχνίδι δια της νομίμου οδού,και έχουμε στην κατοχή μας και τους κωδικούς που είναι απαραίτητοι για την σύνδεση στον server της εταιρείας τότε θα παίξουμε σαν κύριοι πλέον το online και θα καταγράψουμε τις εντυπώσεις μας. Κάτι άλλο τώρα, Παιδιά η momo μου έχει πολύ βαρύ τιμόνι στο παιχνίδι αυτό και πιάνονται τα χέρια μου.Τι μπορώ να κάνω για να γίνει πιο ελαφρύ????
rebellion Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Η κόπια του παιχνιδιού που έχουμε στην κατοχή μας αυτή τη στιγμή δεν μας αφήνει να παίξουμε online διότι για να το προμηθευτούμε προβήκαμε σε παράνομες ενέργειες που διώκονται νομικά και ως εκ τούτου πληρώνουμε το αντίστοιχο τίμημα.Όταν προμηθευτούμε το παιχνίδι δια της νομίμου οδού,και έχουμε στην κατοχή μας και τους κωδικούς που είναι απαραίτητοι για την σύνδεση στον server της εταιρείας τότε θα παίξουμε σαν κύριοι πλέον το online και θα καταγράψουμε τις εντυπώσεις μας. νταξι ρε γερο μη βαρας...
aliakas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 καλά το game είναι super μπράβο στην codemasters μερικοί εδώ μέσα μάλλον γεννήθηκαν σε μονοθέσιο της F1 για τους υπολοίπους κοινούς θνητούς το game τα σπάει αγρία έχω λιώσει στο Spa με TC για αρχή ON στο 1'46''
nzeppos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν γεννηθήκαμε μέσα σε μονοθέσιο (καλά θα ήταν!) αλλά σίγουρα μετά από τόσα χρόνια (ή δεκαετίες) ενασχόλησης νιώθουμε λίγο σαν να... έχουμε μεγαλώσει μέσα ή κοντά σε αυτά. Το θέμα είναι ότι οι υποσχέσεις της Codemasters τελικά δεν τηρήθηκαν. Δείτε τα αρχικά posts του νήματος, να καταλάβετε τι έλεγαν οι τύποι πριν 1-2 χρόνια.
tarantules Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Να είχα speaker τον Πουρναράκη την ώρα που παίζω και τί στον κόσμο... Ειδικά στην εκκίνηση που τον ακούς και λές : Τώρα θα πάθει έμφραγμα! :lol:
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Ωχ, μην βάζεις ιδέες.
Bigi444444 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ μετά από έναν αγώνα το απεγκατέστησα πάντως.Μετριότατο το βρήκα.Απορώ πως βαράει 8ρια συνεχώς στις κριτικές...
zvarthangalos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Μια απο τα ίδια καμία σχέση με τα γραφικά του dirt 2 νομίζω πως η codemasters χάνει το παιχνίδι.
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Μια απο τα ίδια καμία σχέση με τα γραφικά του dirt 2 νομίζω πως η codemaster χάνει το παιχνίδι. Μα γιατί να έχει τα γραφικά που έχει το dirt(y) ;; Εμένα μου κάνουν πολύ εφετζίδικα,και δεν μου άρεσαν.. Τεσπα. Κάπως έτσι έπρεπε να είναι,να γίνεται μακελειό:lol: . [ame]http://www.youtube.com/watch?v=i79PMxpAHAo&NR=1[/ame] Να είχα speaker τον Πουρναράκη την ώρα που παίζω και τί στον κόσμο...Ειδικά στην εκκίνηση που τον ακούς και λές : Τώρα θα πάθει έμφραγμα! :lol: Μέτρησε !!!! ΝΑΙ!
we_will_rise Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν μ'άρεσε καθόλου, τελευταίο καλό racing που έπαιξα ήταν το nfs underground...
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 τελευταίο καλό racing που έπαιξα ήταν το nfs underground... ! Παίξε το grid.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.