Προς το περιεχόμενο

Codemasters F1 2010

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι το game.

Επισης ρεαλισμος δεν ειναι μονο το damage model η το να μην μπορεις να κλεισεις γυρο αν δεν εχεις την Uber τιμονιερα, ρεαλισμος ειναι και η συμπεριφορα των αλλων οδηγων απο την οποια ειμαι πολυ ευχαριστημενος (ο λογος που δεν μπορεσα ποτε να παιξω f1 mod στο rfactor, παιδια, να με περασετε πρεπει, δεν κανετε διαγωνισμο ποιος θα με εμβολισει καλυτερα). Επισης τα γραφικα ειναι πολυ ομορφα, ειδικα σε βροχη και το performance πολυ καλο, στο PC της υπογραφης με ολα στο ultra ειναι πολυ smooth χωρις κανενα προβλημα ακομα και μετα την εκκινηση με 20 αυτοκινητα γυρω γυρω.

Παιζω με pad και αρα με TC στο high αλλα ακομα και ετσι μπορεις να το χασεις ευκολα στην εξοδο της στροφης αν δεν προσεξεις. Σε proffessional μεχρι στιγμης εχω αρκετα ρεαλιστικα αποτελεσματα, με την Lotus δεν μπορω να ξεκολλησω απο την 20η θεση, τουλαχιστον περναω τον teammate μου :P

Τελος το carreer αν και εχω παιξει μονο 2 GP φαινεται πολυ ενδιαφερον, ενα 9/10 το παιρνει το παιχνιδακι απο εμενα.

• Απαντ. 670
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το difficulty αναφέρεται μόνο στις βοήθειες που έχεις ή αλλάζει και η δυσκολία των μονοθέσιων;

Έχει και τα 2.Και ευκολίες όσον αφορά τη συμπεριφορά του αμαξιού (ABS,Brake assistant,TC) και το πόσο δύσκολοι θα είναι οι αντίπαλοι

Δημοσ.
Μια χαρα ειναι το game.

Επισης ρεαλισμος δεν ειναι μονο το damage model η το να μην μπορεις να κλεισεις γυρο αν δεν εχεις την Uber τιμονιερα, ρεαλισμος ειναι και η συμπεριφορα των αλλων οδηγων απο την οποια ειμαι πολυ ευχαριστημενος (ο λογος που δεν μπορεσα ποτε να παιξω f1 mod στο rfactor, παιδια, να με περασετε πρεπει, δεν κανετε διαγωνισμο ποιος θα με εμβολισει καλυτερα). Επισης τα γραφικα ειναι πολυ ομορφα, ειδικα σε βροχη και το performance πολυ καλο, στο PC της υπογραφης με ολα στο ultra ειναι πολυ smooth χωρις κανενα προβλημα ακομα και μετα την εκκινηση με 20 αυτοκινητα γυρω γυρω.

Παιζω με pad και αρα με TC στο high αλλα ακομα και ετσι μπορεις να το χασεις ευκολα στην εξοδο της στροφης αν δεν προσεξεις. Σε proffessional μεχρι στιγμης εχω αρκετα ρεαλιστικα αποτελεσματα, με την Lotus δεν μπορω να ξεκολλησω απο την 20η θεση, τουλαχιστον περναω τον teammate μου :P

Τελος το carreer αν και εχω παιξει μονο 2 GP φαινεται πολυ ενδιαφερον, ενα 9/10 το παιρνει το παιχνιδακι απο εμενα.

ενταξει οχι 9 αλλα 8 σιγουρα. για την ολη ατμοσφαιρα. ξενερωτικοι οι χρονοι φορτωματος και το χαλι με το σχεδον rpg story mode με τα ανουσια videos και τις συνομιλιες με μανατζερ μηχανικο μαγειρα μασερ και τα ρεστα οπως στο dirt...

αλλα το βελγιο με ολα και ο καναδας με τον τοιχο των πρωταθλητων αποζημιωνουν. οποιος θελεις τρελο f1 racing ας κοιταξει το f1 world gran prix 1 και 2 στο Nintendo 64 με το καλυτερο in car http://www.youtube.com/watch#!v=0LMlEXTaKV0&feature=related , ηχους διαλογους ρεαλισμο χειρισμο και ατμοσφαιρα. και το αντιστοιχο στο dreamcast. ασυλληπτα παιχνιδια.

με εξαιρετικα replay επιπεδου τηλεοπτικης μεταδοσης [ame]http://www.youtube.com/watch?v=pK6g_e8sOnA[/ame] και φοβερα εφε για την εποχη οπως η αλλαγη στην φωτεινοτητα κατα την εξοδο απο το τουνελ του μονακο, τα καιρικα φαινομενα http://www.youtube.com/watch#!v=T2q8V_HCvic&feature=related το αμαξι του αληταρχη το spray και το αμαξι που διαλυονταν στα τρακαρισματα.

off topic: ...γιατι Timo;

Δημοσ.

Παιδια εχετε να προτεινετε καποια τιμονιερα που να ειναι συμβατη με το game??

oi logiteck g 25 και g 27 κορυφαιες...αλλα δεν προτιθεμαι να δωσω τοσα πολλα χρηματα για τιμονιερα...

καποια αλλη??

Δημοσ.

Παιδιά έχω την momo και παρατηρώ ότι όταν έχω on το feedback και στρίβω το τιμόνι μου κάνει κάτι χράτσα χρούτσα μέσα.Κάτι σαν να το πιάνει και να το αφήνει να το πιάνει και να το αφήνει.Υπάρχει πρόβλημα με το feedback του συγκεκριμένου παιχνιδιού???Έχετε παρατηρήσει τίποτα παρόμοιο ή έχει πρόβλημα η τιμονιέρα μου.Στο shift το feedback λειτουργεί μια χαρά.Τις πταίει από όλα αυτά????

Δημοσ.

Όσο αφορά το force feedback, ναι κι εγώ παρατήρησα μη ικανοποιητική ανταπόκριση..μιας και με την Logitech Driving Force Pro δεν είχα ουδέποτε πρόβλημα με rFactor και άλλα...οπότε μάλλον θέλει το patchάκι του!

Δημοσ.

Του κολλάει κανένα στο career μετά το qualifying όταν πας για το 1ο race?

Μένει μαύρη οθόνη με το κυκλάκι που γυρνάει να κολλάει και δεν μπαίνει ποτέ στον 1ο αγώνα...

Δημοσ.
ενταξει οχι 9 αλλα 8 σιγουρα. για την ολη ατμοσφαιρα. ξενερωτικοι οι χρονοι φορτωματος και το χαλι με το σχεδον rpg story mode με τα ανουσια videos και τις συνομιλιες με μανατζερ μηχανικο μαγειρα μασερ και τα ρεστα οπως στο dirt...

αλλα το βελγιο με ολα και ο καναδας με τον τοιχο των πρωταθλητων αποζημιωνουν. οποιος θελεις τρελο f1 racing ας κοιταξει το f1 world gran prix 1 και 2 στο Nintendo 64 με το καλυτερο in car http://www.youtube.com/watch#!v=0LMlEXTaKV0&feature=related , ηχους διαλογους ρεαλισμο χειρισμο και ατμοσφαιρα. και το αντιστοιχο στο dreamcast. ασυλληπτα παιχνιδια.

με εξαιρετικα replay επιπεδου τηλεοπτικης μεταδοσης http://www.youtube.com/watch?v=pK6g_e8sOnA και φοβερα εφε για την εποχη οπως η αλλαγη στην φωτεινοτητα κατα την εξοδο απο το τουνελ του μονακο, τα καιρικα φαινομενα http://www.youtube.com/watch#!v=T2q8V_HCvic&feature=related το αμαξι του αληταρχη το spray και το αμαξι που διαλυονταν στα τρακαρισματα.

off topic: ...γιατι Timo;

F1 World Grand Prix 1 και 2 ειναι τα τελευταια παιχνιδια για F1 που ειχα πραγματικα λιωσει, Πρωταθλημα με φουλ γυρους και Αγιος ο Θεος, τι μου θυμισες. Οπως και το παιχνιδι απ'οπου πηρες το ονομα σου φυσικα :D

Δημοσ.
F1 World Grand Prix 1 και 2 ειναι τα τελευταια παιχνιδια για F1 που ειχα πραγματικα λιωσει, Πρωταθλημα με φουλ γυρους και Αγιος ο Θεος, τι μου θυμισες. Οπως και το παιχνιδι απ'οπου πηρες το ονομα σου φυσικα :D

τα παιχνιδια αυτα δεν τα λιωνες αυτα σε λιωνανε

και φαντασου οτι ακομα και για τωρα (πιστευω υστερουν μοναχα στα γραφικα και αυτο λογω τεχνικων περιορισμων - οχι σε ρεαλισμο και αισθηση και αποκριση) τα παιχνιδια αυτα ανετα μπορουν να κανουν καποιον να κολλησει αγρια. ας ειναι καλα τα emulator και τα απολαμβανουμε ακομα και σε full HD. και φυσικα πριν λιγο εβαλα το gran prix 2 στο N64 ανατριχιασα με τον μηχανικο να σου ουρλιαζει στο radio you ve got the podium και εμεινα με την απορια τοσο δυσκολο ειναι να φτιαξουν το ιδιο με νεες ομαδες γραφικα και ολα τα κολπα; καπως ετσι πχ http://www.youtube.com/watch#!v=4wG3GBTiiMM&feature=related

Δημοσ.
Αρχικά καταχωρημένο από rebellion

το online multiplayer στην εκδοση για pc πως ειναι?βρισκεις αρκετα ατομα η λιγα πραγματα?

μια απαντηση καποιος?

τι απάντηση

εδώ δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα ...

Δημοσ.
τι απάντηση

εδώ δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα ...

μα τι λες φιλε μου?τοτε στις προηγουμενες σελιδες πως γραφουν τις εντυπωσεις τους?

"Επισης τα γραφικα ειναι πολυ ομορφα, ειδικα σε βροχη και το performance πολυ καλο, στο PC της υπογραφης με ολα στο ultra ειναι πολυ smooth χωρις κανενα προβλημα ακομα και μετα την εκκινηση με 20 αυτοκινητα γυρω γυρω . Παιζω με pad και αρα με TC στο high αλλα ακομα και ετσι μπορεις να το χασεις ευκολα

στην εξοδο της στροφης αν δεν προσεξεις..."

επισης στο site του πλαισιου λεει αμεσα διαθεσιμο

plaisio.gr/Gaming/Games/PC-Computer-Games/Codemasters-Formula-1-2010.htm

τελικα εχει κινηση το online?υπαρχουν κ ολοκληρες σεζον online η απλες κουρσες?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...