KINGLUCAS Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 ΑΣΧΕΤΟ... παιζει σε λαπτοπ το παιχνιδακι?|
jvgrjohn Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Άντε να γελάσουμε και λιγάκι http://vimeo.com/13263406
GoldenEye Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 κοιτα το θεμα ειναι οτι για τους λατρεις της F1 ειναι μια καλη προσθηκη στα racing αλλα περιμενα πολλα περισσοτερα απο την codemasters. ειδικα μετα απ οσα ειχαν υποσχεθει και ειχαν κανει τον κοσμο να πιστευει οτι ερχεται το θαυμα. ελπιζω να ναι καλο και το διαδικτυακο για τον χαβαλε. τωρα σχετικα με την δυσκολια ειναι σχετικο. δεν μου φανηκε πολυ δυσκολο γιατι εχω λιωσει στα racing απο μικρο παιδι και ολα τα F1 που εχουν κατα καιρους βγει. το συγκεκριμενο ειναι απο τα καλα γιατι τεχνικα ειναι προσεγμενο. απλα πιστευω οτι με μερικα patch θα ειναι αρκετα καλυτερο και οτι βιαστηκαν να το ριξουν στην αγορα.
GIOVINCO Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 γραφονται ασυλληπτες υπερβολες...ΣΥΝΟΛΙΚΑ (γραφικα, αισθηση, ηχος, διασκεδαση) ειναι μακραν οτι καλυτερο εχει βγει ποτε σε F1... ΟΚ ειναι ευκολο αλλα αυτο ειναι σχετικο...η ευκολια του ειναι στο ιδανικο σημειο...δλδ ουτε γελοιο, ουτε ομως να σου βγαζει και την ψυχη... επισης, αν και δεν ξερω αν αυτο ειναι κατι το στανταρ, μπραβο στην codemasters που το παιχνιδι παιζει ΜΠΟΥΝΙΑ με φουλ γραφικα (αν και 800χ600) ακομα και με heavy rain, σε ενα ταπεινο Dual Core 2.4 - 2 GB RAM - 9800GT 512....
tarantules Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 ...ΟΚ ειναι ευκολο αλλα αυτο ειναι σχετικο...η ευκολια του ειναι στο ιδανικο σημειο Εύκολο; Για βάλε traction control και brake assistance στο off και πήγαινε να παίξεις σε βροχή να δω πόσα τετακέ θα κάνεις στην πρώτη στροφή... Για να βγάλεις γύρο δεν το βλέπω
Merdock Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Μόνο και μόνο το ότι σκας μετωπικά με 200+ χιλιόμετρα στο τοίχο και σου σπάει μόνο η αεροτομή και συνεχίζεις κανονικά αρκεί για να σε ξενερώσει και να μη ξαναπαίξεις. Ντάξει δε λέω να το κάνεις full ρεαλιστικό αλλά βάλε ρε γαμώτο ένα damage model της προκοπής.Όσο κι αν προσπάθησα πέρα από την αεροτομή δε κατάφερα να σπάσω κάτι άλλο.Άσε που απ'ότι είδα δεν έχει και mechanical failures:-(
jvgrjohn Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Εύκολο; Για βάλε traction control και brake assistance στο off και πήγαινε να παίξεις σε βροχή να δω πόσα τετακέ θα κάνεις στην πρώτη στροφή...Για να βγάλεις γύρο δεν το βλέπω Και γιατί να βγάλουμε το traction control??? Τα κανονικά μονοθέσια έχουν traction control on. Εγώ ποιός είμαι που θα μπορέσω να κάνω καλά αυτά τα θηρία χωρίς ηλεκτρονική βοήθεια???
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Όσο και να σου φαίνεται παράξενο όταν "τσιμπάς" λίγο το χειρόφρενο μέσα σε απότομη στροφή "πλασάρεσαι" στην έξοδο πιο σωστά και πιο γρήγορα από τον κλασικό τρόπο.Μην πάει το μυαλό σου στην κατάχρηση και οτι το κρατάω παρατεταμένα.Άλλωστε αν το κρατήσεις λίγο παραπάνω από όσο πρέπει τότε σε πέταξε χωρίς πολλά πολλά.Αν βρεις όμως τη χρυσή τομή μπορεί να αποδειχθεί αρκετά χρήσιμο Παίξε dirt(y) καλύτερα:lol: . Άμα είχαν λέει και την έξτρα ιπποδύναμη με το κουμπί σα πέρσι,θα νόμιζες ότι έκανες κόντρες ..Στην στροφή του spa κιόλας all the money flowers babe!
GIOVINCO Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στην πραγματικοτητα τα εχουν ενεργα αυτα ή off??? σωστος εισαι...ευκολο εννοω πως μετα απο 3 γυρους practice, και 5 γυρους Q και 7η θεση, τερματισα 3ος στον αγωνα χωρις πολλα πολλα..... τεσπα μπορει να μην ειναι sim, μπορει να μην εχει στρατηγικες, μπορει το damage να ειναι της πλακας μπορει μπορει μπορει παντως ειναι ΠΩΡΟΤΙΚΟ !!! το flashback με ποιο κουμπι γινεται? δεν το εχει στο configuration του keyboard
Merdock Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Το difficulty αναφέρεται μόνο στις βοήθειες που έχεις ή αλλάζει και η δυσκολία των μονοθέσιων;
jvgrjohn Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Ομολογώ ότι έχετε κάνει όλοι σας φιλότιμες προσπάθειες για να με ξενερώσετε πριν ακόμα ασχοληθώ με το παιχνίδι.
nzeppos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Και γιατί να βγάλουμε το traction control???Τα κανονικά μονοθέσια έχουν traction control on. Εγώ ποιός είμαι που θα μπορέσω να κάνω καλά αυτά τα θηρία χωρίς ηλεκτρονική βοήθεια??? Συγνώμη αλλά το TC δεν έχει καταργηθεί από το 2008? Εύκολο; Για βάλε traction control και brake assistance στο off και πήγαινε να παίξεις σε βροχή να δω πόσα τετακέ θα κάνεις στην πρώτη στροφή...Για να βγάλεις γύρο δεν το βλέπω Χωρίς να έχω παίξει το παιχνίδι, θεωρώ λίγο υπερβολικό το σχόλιο. Ειδικά για το brake assistance! Αυτό μας έλειπε να παίζουμε με βοήθεια στα φρένα ή/και αυτόματες ταχύτητες, τι F1 θα ήταν αυτή? Εκτός αν μιλάμε για χειρισμό με πληκτρολόγιο/gamepad/ποντίκι, εκεί πάω πάσο.
Titanomaxos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Μια χαρα ειναι το game, σωστη δοση ρεαλισμου, sim και λιγο απο arcade φαση! Οπως μονο η codemaster ξερει να παντρευει!
Luciddream Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 μόνο εμένα μου ρίξαν γύρο στο intermediate όλα τα μονοθέσια..??? :(
fearwhatnow Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Oπως εγραψε ο Nzeppos το TC εχει απαγορευτει απο το 2008.Βεβαια ειναι μεγαλη συζητηση.Κατα τη γνωμη μου με TC On καταπονουνται περισσοτερο τα λαστιχα καθως η σταθεροτητα που δινει ως συστημα επιτρεπει το μονοθεσιο να περναει με μεγαλυτερη ταχυτητα απο στροφες και curves.Aυτο φαινεται και στο παιχνιδι. Παντως μεχρι να μαθει καποιος τις πιστες δεν ειναι κακο να παιζει με brake assistance αρκει βεβαια να αφηνει το γκαζι στις στροφες ωστε να μαθει να λειτουργει και σε κατασταση χωρις βοηθεια.Οπως βολευει στον καθενα.F1 ειναι δεν ειναι kart..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.