mourgakos2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 το save δουλευει μονο on-line... καταστροφη
Luffy-san Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 το πλαισιο τοτε γιατι το πουλάει; Σορρυ....πρεπει να κοιταξεις καλυτερα : http://www.plaisio.gr/Gaming/Games/PC-Computer-Games/Codemasters-Formula-1-2010.htm "προπαραγγείλτε το τώρα!!! Αναμένεται στις 24 Σεπτεμβρίου 2010" Χωρις να θελω να θιξω τον john2gr http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3621830&postcount=304
Luciddream Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 o john με τόσα χρόνια gamer θα έπρεπε να έχει το game εδώ και ένα μήνα στο pc του... !! μην σου πώ και επιχρυσωμένο dvd.. !! και χωρίς να θέλω να θίξω εσένα μήπως θα πρέπει να βρείς κάποια άλλη ασχολία απτο να μας λές τι να κάνουμε... δόξα τον θεό (που δεν υπάρχει) μπαμπάδες έχουμε όλοι μας...
Nik.K Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Είμαστε όλοι δημοσιογράφοι και έχουμε πάρει review κόπια Δυστυχως στην Ελλαδα τα παιρνουμε μολις μια μερα πριν παιχνιδια που γινονται Release....Εμενα πχ οσα μου ερχονται απο Ελληνικες αντιπροσωπειες μου ερχονται 1 μερα πριν, καποιες φορες μου εχουν ερθει κατι συλλεκτικα αρκετες μερες πριν με εξτρα καλουδια αλλα σπανια γινεται αυτο..... Μονο απο απευθειας μεσα απο τις εταιρειες ερχονται αρκετα πιο νωρις, κατι σπανιο για Ελλαδα. Οπως ειπε και ο Georgeman στο Xbox το εχουν παιξει μαλλον
john2gr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Εδώ και βδομάδες είχα την PC review code αλλά δεν πρόκειται να γράψω εγώ review (hint: σειρά έχει το PES2011 και μια χαρά στέλνουν κι οι Έλληνες διανομείς νωρίτερα). Γι' αυτό άλλωστε περίμενα μέχρι να ξεκινήσουν μαζικά τα opinions από το εξωτερικό (ήδη κυκλοφορεί στην Αμερική). Στα WRC2010/Amnesia πχ που έκανα τα reviews οι απόψεις/performance analysis υπάρχουν εδώ και βδομάδες στα αντίστοιχα threads. [Offtopic] Κάπου το λέγαμε για το GoG και όπως οι περισσότεροι πήραμε πρέφα, ήταν απλά ένα PR stunt μιας και πέρασαν από την beta, στην final . Επίτηδες το έκαναν για να τραβήξουν την προσοχή όλων πάνω τους. Δεν τσιμπάμε εμείς όμως ρε, η CDP μας είχε προειδοποιήσει, χαχαχαχαχαχαχαχα [/Offtopic]
stratigos24 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 ρε παιδια πως γινεται να παιζει με 2 πυρηνο εμενα μου σερνεται με gtx275 και 3gb ram. αποκλειεται εμενα με gts250 και το παιζω σχεδον ολα full και αναλυση 1920χ1080. Κατι τρεχει....
GoldenEye Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Και εγω αναρωτιεμαι πως ειναι δυνατον τοσα μηνυματα να μην εχουν σβηστει... Ξαναθυμιζω.Το παιχνιδι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΚΟΜΑ.... και που θα βγει τι εγινε; τραγικο ειναι. ωραια γραφικα και τιποτα αλλο. arcade μεχρι εκει που δεν παιρνει παραειναι ευκολο και θα θυμιζει στους pcαδες οτι καλο ραλυ ειναι μονο το gran turismo (αντε και το r-factor)
inexhale Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 και που θα βγει τι εγινε; τραγικο ειναι. ωραια γραφικα και τιποτα αλλο. arcade μεχρι εκει που δεν παιρνει παραειναι ευκολο και θα θυμιζει στους pcαδες οτι καλο ραλυ ειναι μονο το gran turismo (αντε και το r-factor) Ναι οντως αλλα οποιος περιμενε κατι αλλο μαλλον δεν ξερει τι εστι codemasters (για το θεμα ρεαλισμου). Σαν παιχνιδι παντως δεν ειναι κ ασχημο. Οσο για rally στο pc εκτος απο το r-factor που ειπες, που ειναι γαματο, υπαρχουν i-racing (το καλυτερο αλλα λιγο ακριβο), live for speed, gtr 2, gt legends, richard barnes κτλ
Nik.K Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Εδώ και βδομάδες είχα την PC review code αλλά δεν πρόκειται να γράψω εγώ review (hint: σειρά έχει το PES2011 και μια χαρά στέλνουν κι οι Έλληνες διανομείς νωρίτερα). Γι' αυτό άλλωστε περίμενα μέχρι να ξεκινήσουν μαζικά τα opinions από το εξωτερικό (ήδη κυκλοφορεί στην Αμερική). Στα WRC2010/Amnesia πχ που έκανα τα reviews οι απόψεις/performance analysis υπάρχουν εδώ και βδομάδες στα αντίστοιχα threads. [Offtopic] Κάπου το λέγαμε για το GoG και όπως οι περισσότεροι πήραμε πρέφα, ήταν απλά ένα PR stunt μιας και πέρασαν από την beta, στην final . Επίτηδες το έκαναν για να τραβήξουν την προσοχή όλων πάνω τους. Δεν τσιμπάμε εμείς όμως ρε, η CDP μας είχε προειδοποιήσει, χαχαχαχαχαχαχαχα [/Offtopic] Βασικα εγω δεν κανω καν Reviews, απλα μου τα στελνουν και τα βλεπω.....Ισως απλα να μην με εχουν σε λιστα προταιρεοτητας για αυτο τον λογο
Voodooman Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν ξέρω για εσάς, εγώ πάντως δεν κυνηγάω τον απόλυτο ρεαλισμό. Δεν θεωρώ ικανό τον εαυτό μου να πλησιάσει να οδηγήσει στο όριο ούτε καν ένα αυτοκίνητο των 150 ίππων, πόσο μάλλον αυτά τα τέρατα. Τί να τον κάνω τον απόλυτο ρεαλισμό, όταν, στον καλύτερο γύρο που έχω κάνει ποτέ στο SPA με το F1 2001 ήμουν αργότερος 10" από τους πραγματικούς χρόνους; Απλά να λέω ότι παίζω ρεαλιστικά, ενώ στην πραγματικότητα ταλαιπωρούμαι; Θα μου είναι αρκετό αν το παιχνίδι έχει καλό οπτικοακουστικό τομέα, σωστή αναπαράσταση των πιστών και μοντέλο οδήγησης που θα με ζορίζει και που θα με κάνει να ψάχνω να βρίσκω τρόπους να βελτιώνω τους χρόνους μου. Τον ρεαλισμό τον αφήνω για τους επαγγελματίες, που πληρώνονται αδρά για αυτό που κάνουν!
jvgrjohn Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Ας αφήσουμε τους ρεαλισμούς και ας πιάσουμε τα τιμόνια διότι το παιχνιδάκι χωρίς να το έχω παίξει ακόμα αλλά βλέποντας αυτά τα video καταλαβαίνω ότι πλησιάζει πολύ την πραγματικότητα.Μπορεί να υπάρχει κάποια αντίδραση σχετικά με το damage των αυτοκινήτων αλλά μέχρι εκεί.Πραγματικά έχω ακούσει τα απίστευτα εδώ μέσα.Δεν μπορώ να δημοσιέυσω κάτι πιο αντιπροσωπευτικό για να σας αποδείξω ότι το παιχνίδι είναι simulation.Simulation στην F1 σημαίνει απίστευτα κρατήματα, τρελή επιτάχυνση, παρανοική επιβράδυνση και traction control on.Ολα αυτά τα διαθέτει.Οποιοσδήποτε έχει διαφορετική άποψη ας δημοσιεύσει αντίστοιχα συγκριτικά video από το σύνολο των F1 racing simulation που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα για να δούμε ποιό έχει τις λιγότερες διαφορές με την πραγματικότητα. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=MKRLSLY_CQg[/ame] [ame]http://www.youtube.com/watch?v=QcHFW5KS1uQ[/ame] Αν ακόμα θεωρείτε το παιχνίδι arcade τότε και η πραγματικότητα είναι arcade.Δεν φταίει η Codemasters αν η F1 έχει οδηγικό χαρακτήρα arcade.
GoldenEye Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Ας αφήσουμε τους ρεαλισμούς και ας πιάσουμε τα τιμόνια διότι το παιχνιδάκι χωρίς να το έχω παίξει ακόμα αλλά βλέποντας αυτά τα video καταλαβαίνω ότι πλησιάζει πολύ την πραγματικότητα.Μπορεί να υπάρχει κάποια αντίδραση σχετικά με το damage των αυτοκινήτων αλλά μέχρι εκεί.Πραγματικά έχω ακούσει τα απίστευτα εδώ μέσα.Δεν μπορώ να δημοσιέυσω κάτι πιο αντιπροσωπευτικό για να σας αποδείξω ότι το παιχνίδι είναι simulation.Simulation στην F1 σημαίνει απίστευτα κρατήματα, τρελή επιτάχυνση, παρανοική επιβράδυνση και traction control on.Ολα αυτά τα διαθέτει.Οποιοσδήποτε έχει διαφορετική άποψη ας δημοσιεύσει αντίστοιχα συγκριτικά video από το σύνολο των F1 racing simulation που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα για να δούμε ποιό έχει τις λιγότερες διαφορές με την πραγματικότητα. http://www.youtube.com/watch?v=MKRLSLY_CQg http://www.youtube.com/watch?v=QcHFW5KS1uQ σαν απεικονιση συνθηκες επιδραση παραγοντων στις επιδοσεις ισως να πλησιαζει στην πραγματικοτητα. σαν feeling ειναι τελειος arcade και μαλιστα δεν ειναι και τοσο διασκεδαστικο οπως πχ τα πρωτα 2 colin mcrae που ηταν απιστευτα ή τα toca touring car (1-3) που αν και μη καθαροαιμα simulation ή arcade ειχαν πολυ πλακα. επαιξα χτες 2 ωρες περιπου και δεν καταλαβα γιατι να βγαλουν κατι τετοιο αφου δεν πλησιαζει ουτε το f1 της EA το 2001. τα dirt και race driver ηταν οτι να ναι. πολυ κριμα γιατι δεν μπορω να πιστεψω οτι δεν μπορουν να ξαναφτιαξουν ενα ραλλυ της προκοπης οπως τα παλια ή ακομα χειροτερα σαν το gran turismo με τις απειρες δυνατοτητες των pc τα physx και ολες αυτες τις ακριβες μπουρδες...
frou-frou Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 ΤΟ formula 2002 που έχω είναι κλάσεις ανώτερο από physics και ρεαλισμό.
mourgakos2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 ενα βιντεο δεν κανει ενα παιχνιδι sim. εχει καλουτσικα γραφικα ναι... δεν σε αποθαρυνει να το παιξεις... αλλα sim δεν ειναι με τιποτα.
fearwhatnow Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 ^^ Sorry αλλα δεν ειναι simulation.Για να δεις την διαφορα παιξε το Ferrari Virtual Academy.Παντως εστω και ετσι μια χαρα το βρισκω το παιχνιδι, δεν χρησιμοποιω την τιμονιερα (αν παρω G25/G27 θα το δοκιμασω) αλλα με της Logitech το τιμονι δεν μπαινω καν στον κοπο.Με το x360 controller και με ειδικο προφιλ για sensitivity/deadzone στο Pinnacle Game Profiler ο χειρισμος ειναι φανταστικος για τα γουστα μου και οι μαχες ομηρικες.Οσοι λενε οτι ειναι ευκολο το ΑΙ τι να πω.Εμενα ακομα και στο Intermediate μου βγαινει το λαδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.