Luciddream Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Εμένα μια χαρά παίζει και έχω 2πύρινο και όχι 4πύρινο επεξεργαστή τι σχέση έχει τώρα αυτό με αυτό που συζητάμε παραπάνω...? το οποίο είναι και αυτό off topic βέβαια..
tarantules Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 τι σχέση έχει τώρα αυτό με αυτό που συζητάμε παραπάνω...? το οποίο είναι και αυτό off topic βέβαια.. Κουβέντα να γίνεται :lol:
nzeppos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε σεις, την παλεύετε, τι είναι αυτά? Ο ένας θέλει να μπαίνει με χειρόφρενα στις στροφές, ο άλλος θέλει να παίζει με πληκτρολόγιο στη βροχή, του άλλου δεν του φτάνει ο αριθμός των... flashbacks και δεν τον πειράζει αν το αμάξι κάνει γκελ στις μπαριέρες του Μονακό. Αυτά ακούει η Codemasters και το παιχνίδι από sim κοντεύει να μας βγει Turbo Outrun. Ελπίζω να καταφέρω να του ρίξω μια ματιά αύριο, αν φυσικά δεήσω να στήσω την G25.
john2gr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 ώχ κατάλαβα δηλαδή εγώ που σκεφτόμουν να τον πάω στα 3.6 με υγρό να μην κάνω και πολλά όνειρα ε...? Με 1.285 βλέπω είσαι στα 3.2Ghz ε; Δοκίμασε με 1.5V. Με τόσο και σε αέρα είμαι στα 3.6Ghz. Γενικά πάντως όλοι με Q6600 έχουμε παρόμοια fps Using the rig from my sig I get between 40-60 fps with everything set to high (1900x1200 no AA) but is actually quite smooth even with multiple cars around my own (ultra settings cause stuttering, probably vram limited, I expect people with 1GB cards will have less problems). The strange thing is that my CPU (Q6600 @3.6) stays between 70%-80% usage all the time, I was definitely not expecting this from a racing game. Also, I only seem to get about 60% GPU usage from both cards (HD4850´s 512mb in X-FIRE). I am running latest cats 10.9a with 10.9 application profile (supposedly includes a profile for this game). I´m thinking either ATI screwed up crossfire scaling (very probable) or I´m actually CPU limited??? Επίσης η οδήγηση ώρες ώρες είναι εντελώς για τον φούτσο. ΟΚ, δεν έχω οδηγήσει φόρμουλα (όπως και όλοι οι υπόλοιποι) αλλά θεωρώ ανεπίτρεπτο με τετάρτη και πατώντας ελάχιστα το γκάζι σε στροφή να μου κάνει τετ-α-κε, την στιγμή που την ίδια στροφή την έχω πάρει με δευτέρα και με περισσότερα χιλιόμετρα χωρίς γλίστρημα (μιλάμε πάντα για στεγνό δρόμο). Η φουτάνα η λογική λέει ότι αφού πηγαίνω πιο αργά και έχω μεγαλύτερη ταχύτητα (στο gearbox), το αυτοκίνητο θα μουρώσει και θα στρίψει σιγά. @ρχίδια. Την ίδια π@παριά την έχει και το Shift με την ότι να 'ναι συμπεριφορά σε άκυρα σημεία! Performance Analysis μαζί με High-Res Screenshots
fabiawrc Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 το επαιξα σε ενα φιλο σε momo racing και τωρα το περναω σε μενα να τεσταρω με g25.το παιχνιδι εχει καταρχας πολυ μεγαλο loading time.. τωρα οτι ειναι arcade κανει μπαμ με την πρωτη επαφη.με ολα off καποιος που εχει καποιες γνωσεις απο τετοιου ειδους παιχνιδια ειναι ευκολο.. φοβερος ηχος ωραια γραφικα.αλλα δεν περιμενα και τιποτα καλυτερο απο την codemasters.
privateer Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 εφαγε ηδη uninstall καλυτερα να ξαναβαλω το grand prix 4 παρα αυτη την arcade μουφα
mandipl Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 στην εκδοση για Pc εχει καποιο αξιολογο online gaming ??? η να παρω την εκδοση ps3 καλυτερα ?? καμια καλη και σχετικα φτηνη τιμονιερα >??
Luciddream Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Με 1.285 βλέπω είσαι στα 3.2Ghz ε; Δοκίμασε με 1.5V. Με τόσο και σε αέρα είμαι στα 3.6Ghz. Γενικά πάντως όλοι με Q6600 έχουμε παρόμοια fps το ξέρεις οτι είσαι στα όρια ε...?? 1.5v και με αέρα... το λυπάμαι ρε σύ το σύστημα :shock: ήλπιζα με 1.45 να παίζει... αλλα με νερό .. ! μην το κάψουμε κιόλας.. αλλιώς πάμε για νέο cpu..? μου είχε καρφωθεί η ιδέα οτι για games δεν αξίζει η αναβάθμιση... ---------- Προσθήκη στις 21:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:53 ---------- Κουβέντα να γίνεται :lol: :lol: και μένα μια χαρά παίζει πάντως..
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 εφαγε ηδη uninstallκαλυτερα να ξαναβαλω το grand prix 4 παρα αυτη την arcade μουφα Παιζει το GP4 με τιμονι? Το εχω αυθεντικο (και εχω τσεκαρει οτι παιζει και σε W7), αλλα δεν δοκιμασα ποτε G25 πανω του... Οσο για το F1 2010, δεν εχει κυκλοφορησει ακομα (aka δεν το δοκιμασα ακομα γιατι δεν εχω καθολου χρονο)
Luffy-san Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Οσο για το F1 2010, δεν εχει κυκλοφορησει ακομα Και εγω αναρωτιεμαι πως ειναι δυνατον τοσα μηνυματα να μην εχουν σβηστει... Ξαναθυμιζω.Το παιχνιδι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΚΟΜΑ....
nzeppos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Είμαστε όλοι δημοσιογράφοι και έχουμε πάρει review κόπια
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Και εγω αναρωτιεμαι πως ειναι δυνατον τοσα μηνυματα να μην εχουν σβηστει... Ξαναθυμιζω.Το παιχνιδι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΚΟΜΑ.... Στο xbox360 το παιξαν βρε, και απλα ποσταρουν στο PC section απ τη καλη τους την καρδια για να μας διαφωτισουν
aliakas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Είμαστε όλοι δημοσιογράφοι και έχουμε πάρει review κόπια η δικιά μου δημοσιογραφική κόπια από την άλλη αργή χαρακτηριστικά θα έρθει σε δυο μέρες πολύ αργός αυτός ο ταχυδρόμος :cry:
poihths Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Και εγω αναρωτιεμαι πως ειναι δυνατον τοσα μηνυματα να μην εχουν σβηστει... Ξαναθυμιζω.Το παιχνιδι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΚΟΜΑ.... το πλαισιο τοτε γιατι το πουλάει;
stavroulis1985 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 ρε παιδια πως γινεται να παιζει με 2 πυρηνο εμενα μου σερνεται με gtx275 και 3gb ram.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.