Titanomaxos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδια GRID engine εχει... To Dirt 2 που και παλι εχει την Ego εχει πολυ καλυτερα graphics και χρωματα! Σε γραφικα δεν με εντυπωσιασε, η ποιοτητα στης ασφαλτο και στα kurbs ειναι τραγικη σαν grid!
tarantules Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Και εγώ ψιλοαπογοητεύτηκα αν και ίσως να φταίει η συνήθειά μου από το GRID. Το αμάξι αν και με ενεργοποιημένο το traction control στο full,κατά την εκκίνηση με 1η έφτανε στα κόκκινα και δεν άλλαζε ταχύτητα άμεσα αλλά αρκετά αργότερα που σημαίνει οτι πιθανώς να πατινάριζαν οι πίσω τροχοί. Επίσης στις στροφές παρόλο που έβαλα κατανομή φρεναρίσματος περσσότερο στους πίσω τροχούς,για να στρίψω σε μια στροφή έπρεπε οπωσδήποτε να αφήσω το φρένο αλλιώς ΔΕΝ έστριβε.(ίσως να φταίει κάποια λάθος ρύθμιση από μέρους μου) Πάντως η οδήγηση είναι πολύ δύσκολη με πληκτρολόγιο.Θέλει τιμονιέρα αυτό το παιχνίδι για να το απολαύσεις. Επίσης,έχει πολλές φανφάρες μηνύματα,δωμάτια να μπεις να επιλέξεις (σαν το dirt2) και καταντάει σπαστικό
john2gr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 πολύ ωραία γραφικά και πολύ ελαφρύ σαν game.. οοοολα full ανάλυση 1900 και πιάνω 60fps.. ! Fraps με όλα τα μονοθέσια μαζί or it didn't happen
Luciddream Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Fraps με όλα τα μονοθέσια μαζί or it didn't happen χαχχαχα θα βγάλω μετά που θα γυρίσω... με όλα τα μονοθέσια μαζί δεν ξέρω αλλα γενικά πάει καλά..
john2gr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μωρέ καλά πάει, απλά όταν είναι όλα τα μονοθέσια τρώμε ήττα όλοι που είμαστε σε Q6600 (40fps στα 3.6Ghz) σε αντίθεση με τα Grid και Dirt2. Δεν φαίνεται μέσα στο παιχνίδι το χαμηλό framerate αλλά το παιχνίδι είναι πολυ CPU bound (άλλο ένα παιχνίδι που εκμεταλλεύεται τις επιπλέον cache και τις νεότερες αρχιτεκτονικές των i5/i7 επεξεργαστών)
tarantules Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Εμένα παίζει μια χαρά αλλά δεν ξέρω πόσα fps βγάζει.To μόνο που παρατήρησα ήταν 1-2 φορές να ενεργοποιείται το VPU Recovery της ATI αλλά συνέχισε μετά μια χαρά.Μήπως παραζορίζεται η κάρτα μου; Παίζω σε 1440Χ900. Επίσης εαν ξέρει κάποιος που έχει χειρόφρενο στο drive control.Δεν το βλέπω πουθενά...
jumaru99 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Χειρόφρενο σε formula 1!????!...no comment...
liopyr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Εμένα παίζει μια χαρά αλλά δεν ξέρω πόσα fps βγάζει.To μόνο που παρατήρησα ήταν 1-2 φορές να ενεργοποιείται το VPU Recovery της ATI αλλά συνέχισε μετά μια χαρά.Μήπως παραζορίζεται η κάρτα μου; Παίζω σε 1440Χ900.Επίσης εαν ξέρει κάποιος που έχει χειρόφρενο στο drive control.Δεν το βλέπω πουθενά... Για να μπαίνεις στις στροφές με ανάποδα;;;
activex Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δε ξέρω αν το είπαμε αλλά βρήκα αυτό... Για dx11 υποστήριξη : Έγγραφα\My games\FormulaOne\hardwaresettings\hardware_settings_config.xml στην τιμή directx forcedx9="true" αλλάζουμε σε "false"
tarantules Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Για να μπαίνεις στις στροφές με ανάποδα;;; Όσο και να σου φαίνεται παράξενο όταν "τσιμπάς" λίγο το χειρόφρενο μέσα σε απότομη στροφή "πλασάρεσαι" στην έξοδο πιο σωστά και πιο γρήγορα από τον κλασικό τρόπο. Μην πάει το μυαλό σου στην κατάχρηση και οτι το κρατάω παρατεταμένα.Άλλωστε αν το κρατήσεις λίγο παραπάνω από όσο πρέπει τότε σε πέταξε χωρίς πολλά πολλά.Αν βρεις όμως τη χρυσή τομή μπορεί να αποδειχθεί αρκετά χρήσιμο
kostacurtas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Όσο και να σου φαίνεται παράξενο όταν "τσιμπάς" λίγο το χειρόφρενο μέσα σε απότομη στροφή "πλασάρεσαι" στην έξοδο πιο σωστά και πιο γρήγορα από τον κλασικό τρόπο.Μην πάει το μυαλό σου στην κατάχρηση και οτι το κρατάω παρατεταμένα.Άλλωστε αν το κρατήσεις λίγο παραπάνω από όσο πρέπει τότε σε πέταξε χωρίς πολλά πολλά.Αν βρεις όμως τη χρυσή τομή μπορεί να αποδειχθεί αρκετά χρήσιμο Καλά όλα αυτά, αλλά δεν έχουν καμία απόλυτως σχέση με την F1.
polonos1313 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Xaxaxaxaxaxaxa !!!!! Ρε παιδιά τι χειρόφρενα και πλασαρίσματα λέτε για την Formula 1 ???
tsakonas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Save γινεται μονο online; Ελεος! τζαμπα ετρεχα.... Edit: Just when the game ask you to login in windows live, select the create new account, and then scroll down the text. The "create an offline user" will apear at the end of the text... Just create a new user and the game will save perfectly...
Luciddream Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μωρέ καλά πάει, απλά όταν είναι όλα τα μονοθέσια τρώμε ήττα όλοι που είμαστε σε Q6600 (40fps στα 3.6Ghz) σε αντίθεση με τα Grid και Dirt2. Δεν φαίνεται μέσα στο παιχνίδι το χαμηλό framerate αλλά το παιχνίδι είναι πολυ CPU bound (άλλο ένα παιχνίδι που εκμεταλλεύεται τις επιπλέον cache και τις νεότερες αρχιτεκτονικές των i5/i7 επεξεργαστών) ώχ κατάλαβα δηλαδή εγώ που σκεφτόμουν να τον πάω στα 3.6 με υγρό να μην κάνω και πολλά όνειρα ε...?
tarantules Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 ώχ κατάλαβα δηλαδή εγώ που σκεφτόμουν να τον πάω στα 3.6 με υγρό να μην κάνω και πολλά όνειρα ε...? Εμένα μια χαρά παίζει και έχω 2πύρινο και όχι 4πύρινο επεξεργαστή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.