Προς το περιεχόμενο

Codemasters F1 2010

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οντως τα πιτστοπ ειναι οτι ναναι...κατ αρχας δεν εχω καταλαβει πως προγραμματιζεις την στρατηγικη σου...τα πιτ στοπ ειναι προκαθορισμενα.ζητησα εγω πιτ στοπ,εγινε κανονικα κ μετα απο 3 γυρους μου ζητησε να ξαναμπω για να γινει το προκαθορισμενο πιτ στοπ....

---------- Προσθήκη στις 12:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:31 ----------

Ναι περιμενετε να ειναι playable...Το pitstop κανει μια ωρα και χανεις πολλες θεσεις..Ετοιμαζουν patch.

Αυτο το προβλημα που λες δεν το ειδα εγω...οτι pitstop κανεις εσυ κανουν κ αυτοι...

Ακυρο η στρατηγικη προγραμματιζεται στο tyre selection screen πριν τον αγωνα...

• Απαντ. 670
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Can now confirm the Minimum & Recommended PC specs for F1 2010.

Minimum

* Windows XP/Vista/7

* DirectX 9.0c

* Intel Core 2 Duo @ 2.4GHz or Athlon X2

* 1GB RAM (2GB for Vista)

* Graphics Card: GeForce 7800 / Radeon X1800 or above

* DirectX Compatible Sound Card or motherboard audio

* Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive

* 12.5 GB Hard Drive Space

Recommended

* Windows XP/Vista/7

* DirectX 9.0c

* Intel Core 2 Duo @ 2.66GHz or Athlon X2 4200+

* 2GB RAM

* Graphics Card: GeForce 9800 or ATI Radeon HD 4850 series

* DirectX Compatible Sound Card or motherboard audio

* Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive

* 12.5 GB Hard Drive Space

http://community.codemasters.com/forum/f1-2010-technical-help-1343/427047-f1-2010-pc-mininum-recommended-specs.html

Δημοσ.
Ναι περιμενετε να ειναι playable...Το pitstop κανει μια ωρα και χανεις πολλες θεσεις..Ετοιμαζουν patch.

Βασικά το pit τελειώνει στα 4 δευτερόλεπτα περίπου αλλά αν έρχονται από πίσω σου άλλοι περιμένει να περάσουν και μετά σε αφήνει να φύγεις.

2 pit stop που έκανα ενώ είχα τελειώσει στα 4 sec στο ένα με κράτησε άλλα 8 sec και στο άλλο άλλα 4 sec για να περάσουν οι από πίσω μου με αποτέλεσμα να χάσω πολλές θέσεις:-(

Επίσης δε μου αρέσει έτσι όπως έχουν τους χρόνους,δε θυμίζει καθόλου F1 και επίσης θα ήθελα να ήταν πιο ευαίσθητα τα μονοθέσια στις ζημιές.Αρκετές φορές χτύπησα άλλα μονοθέσια/έπεσα πάνω σε τοίχο και αντί να διαλυθώ τελείως το πολύ πολύ να έσπασε η αεροτομή μου.Και κάτι τελευταίο.Θα ήθελα να είχε πιο πολλά flashback.Ειδικά στο campaign που τρέχεις 10+ γύρους θέλει πολύ μεγάλη προσοχή για να μη ξεμείνεις από flashback.

Btw δεν οδηγείται με τίποτα στη βροχή το μονοθέσιο.Στο campaing στα προκριματικά της Μαλαισίας είχε βροχή και ούτε ένα γύρο δε μπόρεσα να ολοκληρώσω.

ΥΓ.Έχει πουθενά επιλογή quit race γιατί δεν εντόπισα κάτι;Δεν εννοώ το return to paddock απλά να εγκαταλείψεις τον αγώνα.

Δημοσ.
και επίσης θα ήθελα να ήταν πιο ευαίσθητα τα μονοθέσια στις ζημιές.Αρκετές φορές χτύπησα άλλα μονοθέσια/έπεσα πάνω σε τοίχο και αντί να διαλυθώ τελείως το πολύ πολύ να έσπασε η αεροτομή μου.

επαιξα κανα 20λεπτο και αυτό πρόσεξα και εγώ πολύ... το damage simulation είναι χάλια.. θέλει δουλειά..! επίσης πρόσεξα οτι καμιά φορά το μονοθέσιο άλλαζε θέση μόνο του .. (παίζω με gamepad) πολύ ωραία γραφικά και πολύ ελαφρύ σαν game.. οοοολα full ανάλυση 1900 και πιάνω 60fps.. ! τα υπόλοιπα αύριο με φρέσκο μυαλό...!! πάντως όπως και να έχει ήταν ενα παιχνίδι που το περιμέναμε καιρό... :-) :-)

Δημοσ.

Για τα πιτ στοπ, το λέει και ο μηχανικός σε ένα σημείο (ή είναι στα tips, δεν θυμάμαι) ότι είναι καλύτερο να το κάνεις νωρίς. Εγώ το προγραμμάτισα στον 3ο γύρο (παίζω short race 20% γιατί βαριέμαι) και έκανε 5-6 δευτερόλεπτα.

Δημοσ.

Το παιχνίδι δεν το έχω παίξει ακόμα...αλλά από αυτά που γράφονται..βρε παιδιά από την μία θέλετε simulation και κράζετε που σε κάποιον τομέα δεν σας ικανοποιεί ως προς την ρεαλιστικότητα του.. από την άλλη θέλετε να είχατε περισσότερα flashbacks:rolleyes:.....Πραγματικά απορώ με τα κριτήριά σας!("τα θέλω όλα να "δείχνουν" ρεαλιστικότατα, αλλά να μην προσπαθώ καθόλου....")

Τέσπα, αναμένεται να παίξω το παιχνίδι αργότερα σήμερα οπότε να διαμορφώσω και την δική μου άποψη...

αλλά για μένα ως simulation που αυτοχαρακτηρίζεται, δεν θα έπρεπε να έχει flashbacks..και μακάρι στο professional να απενεργοποιούνται!:-)

Δημοσ.

Βασικά έχει και custom difficulty και μπορείς να παίζεις στο expert πχ και να έχεις μέχρι και 4 flashback.

Το damage πάντως είναι κακό. Βρίσκεις τοίχο στο Μονακό και δεν γίνεται τίποτα. Άντε να φύγει κάνα κομμάτι απ την μπροστινή αεροτομή το πολύ.

Δημοσ.

Ο λόγος που δεν έχουν εύκολη καταστροφή τα μονοθέσια είναι για να μην γίνει το ίδιο μπάχαλο που έγινε με το Grid στο online.Να μην πέφτει επάνω σου το κάθε αγγούρι και να βγαίνεις εκτός αγώνα με το καλημέρα.

Δημοσ.

ο λογος που εγινε ειναι γιατι η FIA , καθοτι επισημο παιχνιδι ,δεν θα το επετρεπε να φαινονται σπασμενα τα μονοκοκ.Οι ροδες και οι αεροτομες σπανε

Δημοσ.

Αχά, αυτό μου θυμίζει κάποια παλιότερα επίσημα παιχνίδια, όπου τα αμάξια δεν επιτρεπόταν να τουμπάρουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...