Προς το περιεχόμενο

Codemasters F1 2010

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 670
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τον Μάρτη είχαν πει ότι δεν θα έχει, επειδή ούτως ή άλλως οι ομάδες δεν το πολυχρησιμοποιούν (εννοούσαν πέρσι, γιατί για φέτος ούτε λόγος να γίνεται). Τώρα αν άλλαξε κάτι από τότε... Δεν νομίζω όμως, λογικά δεν θα έχει KERS.

Δημοσ.
Θελω να πιστευω οτι οι λογοι που δεν ειναι ετσι το παιχνιδι ειναι λογικοι.Για να φτασει σε τετοια σημεια ρεαλισμου (οπως το ατυχημα του χαμιλτον σημερα) χρειαζονται πολλα πραγματα οπως τρομερο ΑΙ αλλιως με τετοιο collision detection θα τερματιζαν 5-6 απο τους 24.Επισης χρεαζεται κ ενα ανευ προηγουμενου damage model διοτι δεν γινεται να ξυνεις το διπλα μονοθεσιο και να ξεκολαει ολη η αεροτομη ή να φευγει ολο το ψαλιδι...

Δεν ξερω για εμενα το παιχνιδι ειναι οπως ακριβως το περιμενα (δεδομενου και οτι προερχεται απο την codemasters).Δεν χρειαζονται υπερβολες και μακαρι το παιχνιδι να πουλησει για να συνεχιστει η προσπαθεια...

Πραγματικα το περιμενω πως κ πως...

Δεν έχεις καθόλου άδικο!Και έτσι θα το ήθελα και εγω,γιατί λογικό μου ακούγεται αυτό που είπα να ήταν κάπως υπερβολικό.Αλλά αυτό που διάβασα από κάτω,τί δηλαδή θα πατινάρω πάνω στο γκαζον,και θα πέφτω στους άλλους και όλα θα είναι μέλι γάλα; Πιστεύω θα ακούσουν τα αρνητικά σχόλια γιαυτό,και θα το φτιάξουν με κανά patch.Θέλω να πιστεύω..Καταλλά το περιμένω πως και πως!

Δημοσ.

Εγω να πω την αληθεια περιμενω να βγαλω κ τα δικα μου συμπερασματα...Ειναι πολλα που περιμενω να δω οπως πχ για τα ΑΙ λαθοι που θα κανουν οι αλλοι οδηγοι...ελπιζω να μην ειναι του τυπου ξεχναω να πατησω φρενο κ καρφωνομαι με 200 στο τοιχο αλλα να ειναι ρεαλιστικα ψιλογλιστρηματα κ λαθος γραμμη σε μια στροφη ισα ισα να σου δινει την ευκαρια για μια προσπεραση ή να πλησιασεις τον προπορευομενο.Επισης μου αρεσει που ακουγεται οτι ειναι αρκετα ανταγωνιστικο ακομα κ στο ευκολο επιπεδο,ετσι οπως επρεπε να ειναι.Αυτο με το γκαζον ειναι τραγικο κ ελπιζω να μην ισχυει το ιδιο κ οταν πεφτει σε αμμοπαγιδα γιατι εκει θα ειναι το τελειωτικο χτυπημα...

Οσο για το damage θελω να πιστευω οτι προκειται για μια μεταβλητη σε καθε collision που να ειτε να "συγχωρει" ειτε τιμωρει τον παιχτη ασχετα με τον τυπο συγκρουσης...Εδω που τα λεμε εμενα μου σπαει λιγο τα νευρα το γεγονος να τρεχεις ενα full length αγωνα κ ξαφνικα για μια μακακια να βγαινεις off...οπως και να εχει πιστευω το παιχνιδι θα ανταμειψει ολους τους φιλους της F1 ειτε με τον εναν ειτε με τον αλλο τροπο!

Δημοσ.
Εδω που τα λεμε εμενα μου σπαει λιγο τα νευρα το γεγονος να τρεχεις ενα full length αγωνα κ ξαφνικα για μια μακακια να βγαινεις off...

Το ίδιο και τους οδηγούς των αγώνων.

It's called sim.

Νομίζω πως η codemasters πήγε να βάλει 2 καρπούζια στην μασχάλη, και θα μείνει αγκαλιά με τα @@ρια της στο τέλος.

Αν ισχύουν όσα γράφονται, καταλαβαίνω πως μάλλον προσπαθεί να κερδίσει τους arcade fan users συγχωρώντας ελαφρές στούκες και off road, αντισταθμίζοντας συγχρόνως την μαλακία αυτή με πολύ ανταγωνιστικό επίπεδο δυσκολίας για να κερδίσει τους sim.

Μία κρυφή ελπίδα που έχω ακόμα, είναι να αλλάζουν οι παραπάνω συμπεριφορές

(στούκες - offroad) όταν ανεβαίνει το επίπεδο δυσκολίας.

Λέμε τώρα.

Και αυτά χωρίς να δηλώνω hardcore sim lover ε.

Δημοσ.
Τον Μάρτη είχαν πει ότι δεν θα έχει, επειδή ούτως ή άλλως οι ομάδες δεν το πολυχρησιμοποιούν (εννοούσαν πέρσι, γιατί για φέτος ούτε λόγος να γίνεται). Τώρα αν άλλαξε κάτι από τότε... Δεν νομίζω όμως, λογικά δεν θα έχει KERS.

παντως πιστευω με kers θα ηταν πιο ενδιαφερον το παιχνιδι.Και πιο ευκολα θα προσπερνουσες και θα σε προσπερνουσαν και θα προσπαθουσες να αμυνθεις....

συμφωνα με αυτοhttp://www.4troxoi.gr/default.php?pname=Article&cat_id=45&art_id=11491

το 2011 θα εχουν παλι οι ομαδες την επιλογη τοποθετησης του...

αποσπασμα:

Ferrari, Renault και Williams έχουν ξεκαθαρίσει ότι θα χρησιμοποιήσουν το σύστημα το 2011, ενώ ο διευθυντής της Mercedes, Ross Brawn δήλωσε ότι η ομάδα του θα λάβει την απόφαση αν θα χρησιμοποιήσει ή όχι KERS εντός του επόμενου μήνα με έξι εβδομάδες. Ο Βρετανός πιστεύει ότι η χρήση του KERS δεν αποτελεί μονόδρομο, καθώς συνεπάγονται και μειονεκτήματα από την εφαρμογή του.

εχουν τη δυνατοτητα να το βαλουν στο παιχνιδι αργοτερα με patch ισως?

Δημοσ.
Το ίδιο και τους οδηγούς των αγώνων.

It's called sim.

Ναι μονο που αλλο sim και αλλο F1 2010 :-D

Σορρυ αν εχει ερωτηθει ξερουμε ποσες θα ειναι οι διαθεσιμες season στο career??

Ειχα διαβασει καπου οτι αναλογα με την ομαδα που θα διαλεξεις να τρεξεις θα επηρεαζει το συνολο των season μεχρι το retire??(μπορει να λεω και μαλακιες...)

Δημοσ.

F1 2010 - Exclusive Night Race Footage

Τρομερο βιντεο...απο αποψη γραφικων το παιχνιδι φαινεται φανταστικο!

Η επισημη κυκλοφορια για ευρωπη ειναι 22 ή 24 σεπτεμβριου??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...