tarantules Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Συγνώμη, τόσο καιρό μιλάγαμε για τον νέο F1 simulator και τώρα έχουμε αρχίσει να κάνουμε συγκρίσεις με το GRID? Wtf? Ρε πατρίδα για ποιο sim μιλάς; Εγώ απόλα όσο έχουν συζητηθεί εδώ μέσα και σε άλλα forum μόνο sim δεν θα είναι τελικά το παιχνίδι...
tarantules Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Συγνώμη, τόσο καιρό μιλάγαμε για τον νέο F1 simulator και τώρα έχουμε αρχίσει να κάνουμε συγκρίσεις με το GRID? Wtf? Ρε πατρίδα για ποιο sim μιλάς; Εγώ απόλα όσο έχουν συζητηθεί εδώ μέσα και σε άλλα forum μόνο sim δεν θα είναι τελικά το παιχνίδι...
nzeppos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Ρε πατρίδα για ποιο sim μιλάς; Εγώ απόλα όσο έχουν συζητηθεί εδώ μέσα και σε άλλα forum μόνο sim δεν θα είναι τελικά το παιχνίδι... Αχά, αυτό φοβόμουν κι εγώ.
nzeppos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Ρε πατρίδα για ποιο sim μιλάς; Εγώ απόλα όσο έχουν συζητηθεί εδώ μέσα και σε άλλα forum μόνο sim δεν θα είναι τελικά το παιχνίδι... Αχά, αυτό φοβόμουν κι εγώ.
tarantules Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Άμα είναι σαν το grid πάντως εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα.Πιστεύω θα μαρέσει πάρα πολύ.Μόνο στο online να μπορούν να πάρουν μέρος περισσότερα αμάξια....
tarantules Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Άμα είναι σαν το grid πάντως εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα.Πιστεύω θα μαρέσει πάρα πολύ.Μόνο στο online να μπορούν να πάρουν μέρος περισσότερα αμάξια....
kostacurtas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Για επιστημονική φαντασία το video καλό ήταν, για simulation F1 παιχνίδι όχι και τόσο...
Nik.K Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Τα λαστιχα ειναι Bridgestone γιαυτο δεν παθαινουν τπτ....Αμεσως μερικοι να κακολογησετε την μηχανη του παιχνιδιου......
sozz Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Τα λαστιχα ειναι Bridgestone γιαυτο δεν παθαινουν τπτ....Αμεσως μερικοι να κακολογησετε την μηχανη του παιχνιδιου...... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Tire damage μαλιστα. nfsu2 θα μας θυμησει αυτο το game αποτι φαινεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.