Προς το περιεχόμενο

Codemasters F1 2010

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν εισαι και ο μονος...

Μπράβο, κι εγώ ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα μόλις το είδα (αν και θα επιθυμούσα περισσότερα in-car πλάνα).

Όσο για το damage model, εμένα δεν μου λέει τίποτα, παρόμοιες (ή μεγαλύτερες) ζημιές είχαν και τα προ-δεκαετίας F1 sims. Περισσότερο με ενδιαφέρει η προσέγγιση του damage model στην καταπόνηση αμαξώματος/κινητήρα/ελαστικών κατά τη διάρκεια του αγώνα.

• Απαντ. 670
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν εισαι και ο μονος...

Μπράβο, κι εγώ ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα μόλις το είδα (αν και θα επιθυμούσα περισσότερα in-car πλάνα).

Όσο για το damage model, εμένα δεν μου λέει τίποτα, παρόμοιες (ή μεγαλύτερες) ζημιές είχαν και τα προ-δεκαετίας F1 sims. Περισσότερο με ενδιαφέρει η προσέγγιση του damage model στην καταπόνηση αμαξώματος/κινητήρα/ελαστικών κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Δημοσ.

Τόσα χρόνια το περιμένουμε και δεν θα δούμε τελικά μια επανάσταση αλλά μια αντιγραφή μηχανής από το Dirt με Formula 1;

Ξενέρωσα ήδη.

Δημοσ.

Τόσα χρόνια το περιμένουμε και δεν θα δούμε τελικά μια επανάσταση αλλά μια αντιγραφή μηχανής από το Dirt με Formula 1;

Ξενέρωσα ήδη.

Δημοσ.

Ξενέρωσα ήδη.

Γιατί τόσο άσχημα ήτανε τα γραφικά του dirt 2 ?

Εντάξει ρε παιδιά ας κουλάρουμε λιγάκι,

Δημοσ.

Ξενέρωσα ήδη.

Δημοσ.

Συμφωνω απολυτα. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δινουν τοσο πολυ βαρος στο damage model που παιζει να μην απασχολει και κανεναν απο τους ουσιωδεις gamers ενος sim racing. Ειναι σαν να παιζεις ενα football sim και αυτο που να σε ενδιαφερει ειναι αν τα δοκαρια δειχνουν να εχουν γωνια 90 μοιρων.

Μα δε το λεμε για τα γραφικα. Οταν εχεις λιωσει ενα παιχνιδι σαν το grid υπαρχει μεγαλη ανησυχια ενα mod του (οπως μοιαζει να ειναι το f1) να μην σε ικανοποιησει. Για την ακριβεια υπαρχει ανησυχια οτι ο πλουραλισμος του grid θα σε ικανοποιησει περισσοτερο απο τις περιορισμενες επιλογες που σου δινει ενα πρωταθλημα F1. Ελπιζω να εχουν κανει καλη δουλεια στις πιστες, που ειναι υψιστης σημασιας στην F1.

Προφανως ολοι θα περιμεναν πολλες καινοτομιες σε εναν τοσο "βαρυ" τιτλο κατι που απτα πρωτα video μοιαζει να μην ισχυει. Οπως βλεπω το video καλλιστα θα μπορουσε να λεγεται το game: Grid Race Driver: F1

Απτην αλλη κακα τα ψεματα, παιχνιδια σαν το grid δεν ειναι και τοσο ευκολο να ξεπεραστουν. Επιασε peak η codemasters και προφανως θα χρειαστουν αρκετες προσπαθειες για να το ξεπερασει.

Δημοσ.

Ξέρει κανείς τι γίνεται με το online game του παιχνιδιού;

Δηλαδή όσα αμάξια θα μπορούν ταυτόχρονα να αγωνίζονται;

Στο GRID έχει μόνο 10 μέγιστο και είναι λίγο ξενέρα

Δημοσ.

Ξέρει κανείς τι γίνεται με το online game του παιχνιδιού;

Δηλαδή όσα αμάξια θα μπορούν ταυτόχρονα να αγωνίζονται;

Στο GRID έχει μόνο 10 μέγιστο και είναι λίγο ξενέρα

Δημοσ.

Συγνώμη, τόσο καιρό μιλάγαμε για τον νέο F1 simulator και τώρα έχουμε αρχίσει να κάνουμε συγκρίσεις με το GRID? Wtf?

Δημοσ.

Συγνώμη, τόσο καιρό μιλάγαμε για τον νέο F1 simulator και τώρα έχουμε αρχίσει να κάνουμε συγκρίσεις με το GRID? Wtf?

Δημοσ.

Θελει χρονο και Χρημα για να φτιαξεις μια νεα μηχανη απο το ground up οποτε γιατι σας κανει τοσο εντυπωση το οτι χρησιμοποιουν κατι ετοιμο ?

Δημοσ.

Θελει χρονο και Χρημα για να φτιαξεις μια νεα μηχανη απο το ground up οποτε γιατι σας κανει τοσο εντυπωση το οτι χρησιμοποιουν κατι ετοιμο ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...