Προς το περιεχόμενο

κάρτα γραφικών ή και cpu?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας,

ένας φίλος μου έχει το εξής μηχάνημα:

athlon 64 4000+ 2.41ghz

1gb ram

sataII raid0

nvidia gf 7600 gt

και σκέφτεται να κάνει μια ψιλοαναβάθμιση για games - τώρα δεν ξέρω τι ακριβώς θέλει να παίζει, το assassin's creed μου ανέφερε μια φορά χωρίς να το χει δοκιμάσει στο παρόν pc αλλά ας πούμε για γενικότερα

είχε κλείσει μια κάρτα γραφικών στα 150 ευρώ, αλλά του πα να περιμένει να ρωτήσω μήπως υπάρχει πρόβλημα bottleneck γιατί δεν τα ξέρω εγώ αυτά να του πω και αν υπάρχει πρόβλημα θα πάνε τσάμπα τα χρήματα

εσείς τι λέτε να πάρει μια κάρτα όπως 8800gt, 3870 κλπ και θα ναι ok?

Δημοσ.
γεια σας,

ένας φίλος μου έχει το εξής μηχάνημα:

athlon 64 4000+ 2.41ghz

1gb ram

sataII raid0

nvidia gf 7600 gt

και σκέφτεται να κάνει μια ψιλοαναβάθμιση για games - τώρα δεν ξέρω τι ακριβώς θέλει να παίζει, το assassin's creed μου ανέφερε μια φορά χωρίς να το χει δοκιμάσει στο παρόν pc αλλά ας πούμε για γενικότερα

είχε κλείσει μια κάρτα γραφικών στα 150 ευρώ, αλλά του πα να περιμένει να ρωτήσω μήπως υπάρχει πρόβλημα bottleneck γιατί δεν τα ξέρω εγώ αυτά να του πω και αν υπάρχει πρόβλημα θα πάνε τσάμπα τα χρήματα

εσείς τι λέτε να πάρει μια κάρτα όπως 8800gt, 3870 κλπ και θα ναι ok?

Τι bottleneck να έχει . Μιά χαρά είναι το cpu...

Κανένα GB παραπάνω μνήμη μόνο και με τις κάρτες γραφικών που λες θα είναι ολα jet... ;);)

Δημοσ.

ωραία ok τότε θα του πω να πάει για κάρτα άμα θέλει

δεν έχω ιδέα τι παίζει με το cpu γιαυτό είπα να ρωτήσω καλού κακού

εντάξει του έφαγα 1 μέρα καθυστέρηση αλλά καλύτερα να ρωτάς πρώτα

thnx

• Moderators
Δημοσ.

Το Assasin's Creed εκμεταλλευεται παντως τους 2 πυρηνες και θα εκμεταλλευτει και το dx10 εαν παρεις την 8800GT που λες ή την 3870 και το τρεξεις σε Vista.

Παντως στο pc1 της υπογραφης μου τρεχει πολυ πολυ ωραια χωρις να κολλαει πουθενα μα πουθενα.

Υποψην η Χ1800ΧΤ που ειχα εκανε αρκετο bottleneck με τον 3500+ (ο οποιος ετρεχε στα 2,7GHz, πιο πανω απο τον 4000+ του).

Και η Χ1800ΧΤ εχει περιπου τις μισες επιδοσεις (και πολυ μικροτερες μη πω) απο την 8800GT....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...