Προς το περιεχόμενο

Προστασία από διακοπές ΔΕΗ

orphaeus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα.

Πρόσφατα αγόρασα μια τηλεόραση SAMSUNG TFT/LCD και θέλω να μου πείτε τι μπορώ να κάνω για να την προστατέψω από τις διακοπές ρεύματος.

Πρέπει να πάρω UPS ή ένας σταθεροποιητής αρκεί;

Αν επιλέξω σταθεροποιητή και γίνει διακοπή δε θα υπάρχει πρόβλημα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.
Χωρίς να είμαι γνώστης, νομίζω ότι ένας σταθεροποιητής είναι αρκετός για να την προστατεύσεις!

όχι πάντα. σε προστατεύει από τα pick του ρεύματος (πχ αν η τάση ανέβει πάνω από τα 240volt) αλλά όχι αν η τάση παίζει συνέχεια μεταξύ 200 και 240 (για αυτό θέλεις AVR).

Βέβαια από το τίποτα καλύτερα και το 1ο (επειδή τα AVR κοστίζουν παραπάνω).

Δημοσ.

Μπορείτε να μου προτείνετε κα'να-δυο καλά προϊόντα;

Δε θέλω να πάρω καμιά μούφα και μετά να τρέχω και να μη φτάνω.

Ευχαριστώ και πάλι.

Δημοσ.

κοιτα φιλε μου με ενα ups εισαι καλυμενος στα τερματα απο κει και περα το κοστος εχει να κανει παραπανω με το μεγεθος του ups δηλαδη ποση ωρα θα σε κρατησει ανοιχτο.και με ενα σχετικα φθηνο εισαι καλυμενος;)

Δημοσ.
κοιτα φιλε μου με ενα ups εισαι καλυμενος στα τερματα απο κει και περα το κοστος εχει να κανει παραπανω με το μεγεθος του ups δηλαδη ποση ωρα θα σε κρατησει ανοιχτο.και με ενα σχετικα φθηνο εισαι καλυμενος;)

αυτό που θέλω είναι να ξέρω ότι αν γίνει μια πτώση τάσης δε θα έχω πρόβλημα, ή αν γίνει κάποια διακοπή θα έχω το χρόνο (1-2 αντε το πολύ 5 λεπτα, αν τελικά χρειάζεται ups) για να κλείσω την τηλεόραση.

Δημοσ.

ΡΩΤΗΣΕ ΠΡΩΤΑ ΕΝΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΔΙΟΤΙ Ο ΠΑΛΜΟς ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΑ UPSδεν εναι ιδιος με της ΔΕΗ , και καταστρεφει , μερικες ηλεκτρονικες-ηλεκτρικες συσκευες..

Δημοσ.
ΡΩΤΗΣΕ ΠΡΩΤΑ ΕΝΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΔΙΟΤΙ Ο ΠΑΛΜΟς ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΑ UPSδεν εναι ιδιος με της ΔΕΗ , και καταστρεφει , μερικες ηλεκτρονικες-ηλεκτρικες συσκευες..

τα καλά UPS έχουν και AVR και βγάζουν σωστό παλμό.

Δημοσ.

Καλημέρα.

Ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας.

Δυστυχώς τις τελευταίες μέρες δεν έχω internet οπότε σ/κ δε μπορούσα να απαντήσω.

Σκέφτομαι να πάρω το MUSTEK UPS 600 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701304 (η επιλογή του καταστήματος είναι συμπτωματική). Θα κάνει δουλειά;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...