Προς το περιεχόμενο

Πέντε χρόνια κάθειρξης για πειρατεία cd και dvd

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

και εκει εχει μια Α λογικη, με την εννοια οτι τα κανουν host σε δικους τους servers ωστε να ειναι διαθεσιμα συνεχεια. Στα torrent sites ο αλλος απλα εχει τον tracker στημενο, αν δεν υπαρχουν χρηστες τοτε δεν κατεβαζεις ο,τι κ να κανεις.

Δε λεω, κοροιδια ειναι κ τα δυο αλλα αν το ενα ειναι κοροιδια μια φορα το αλλο ειναι 10...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ντάξει παιδιά,απλά ποντάρουν στην άγνοια του κόσμου.Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι.Όπως το παράδειγμα που έδωσε ο S4Lv4Ti0N,αλλά και πολλοί άλλοι.

Εξαιρώντας βεβαια το παράνομο υλικο, τα υπόλοιπα ειναι υπηρεσίες που κάποιος προσφέρει και κάποιος αλλος πληρώνει. Και η περίπτωση του αντιγραφέα αλλα και των torrent sites & rapidshare ειναι υπηρεσίες που πληρώνουμε (ή οχι) ανάλογα με την χρησιμότητα τους.

Εμεις ομως ως Ελληναράδες εχουμε ενα δόγμα: Με τα λεφτά μου γ**ω και την κυρά μου και τους θέλουμε ολους σκλάβους με 2ε (και πολλα λεω)... Δηλαδη θελω να πω, μη το παραχε.. το θέμα! Αλλο η πειρατεία κι αλλο οι κάθε ειδους υπηρεσίες που πληρώνουμε , ασχετα με το πρόσχημα που χρησιμοποιούν οι εμπνευστές τους. Πχ ενα κούριερ κοστίζει 10ε τι σχέση εχει αν μεταφέρει ερωτικές επιστολές ή ναρκωτικά;

Ας πουμε οτι κάποιος θελει να παίξει το καινούργιο GTA4 για PC (λεω κατι που δεν υπάρχει): Αν δεν εχει dsl , δεν εχει Λογ/σμο rapidshare, δεν ξέρει αγγλικά, δεν ξέρει απο forum, δεν εχει χρόνο , βαριέται και γω δεν ξέρω τι αλλο, που ειναι το πρόβλημα να αγοράσει κόπια , αφου ουτως η αλλως διάλεξε την παρανομία; Εννοω οτι πολλες φορες δεν ειναι βλακεια ή αγνοια, ειναι κατι απο τα παραπάνω.. Απορω βεβαια που δεν αγοράζουν το αυθεντικό αφου ουτως η αλλως θα χρειαστούν υποστήριξη, patches κτλ που δεν θα τους τα προσφέρει ενας κοπιαδόρος.. :?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...