Προς το περιεχόμενο

Πέντε χρόνια κάθειρξης για πειρατεία cd και dvd

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εξαρτάται..

αν ειχε μεγάλο ΕΓΚΕΦΑΛΟ... ή αν τον λέγανε ΘΩΜΑ... Τιποτε! ;) ;)

ωπα δεν ηξερα κατι για θωμα...μονο για εγκεφαλο..:o

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εξαρτάται..

αν ειχε μεγάλο ΕΓΚΕΦΑΛΟ... ή αν τον λέγανε ΘΩΜΑ... Τιποτε! ;) ;)

Τι μου θύμισες τώρα, ρε παλήκαρε. Thomas-soft με μαγαζάρα (Εξάρχεια πρώτα, και Σόλωνος μετά? -κάπου εκεί- με τη μορφή τον Θωμά να παίζει τα παιχνίδια του, στην κοσμάρα του, και τους μπίστικους να γράφουν κάτω στην υπόγα με το κιλό τα σιντιά. Μέχρι και διαφήμίσεις στα κομπιουτερο-έντυπα της εποχής έκανε κάργα ο τύπος. Έχει κανείς πληροφόρηση τι έχει απογίνει ?

Κι εδώ στην περιοχή μου,υπάρχει ένα μαγαζάκι το οποίο ασχολείται με κονσόλες και gaming.Το αστείο είναι ότι στη βιτρίνα έχει φάτσα φόρα αντιγραμμένα games,με το εξώφυλλο τους,κυριλέ.Με τον φίλο μου έχουμε αναρωτηθεί πολλές φορές πως και δεν τον έχουν κλείσει ακόμα.

Τετοιου ειδους νομοι ειναι αδυνατον να εφαρμοστουν στον καθενα απο εμας.Το πολυ πολυ να κλεισουν μερικα μαγαζακια που πουλανε πειρατικα..τπτ παραπανω

Τις προάλες με πήρε τηλέφωνο ένας (Αpplecare) για βοήθεια με ένα 3rd party software το οποίο είχε αγοράσει, κάτι το οποίο ο ίδιος δεν ήξερε πως ούτε είναι δουλειά μου, ούτε θα έπρεπε να ξέρω, αλλα και αν ήξερα, δε θέλω να βοηθήσω...

ΑΓΟΡΑΣΕ πρόγραμμα για να κατεβάζει πειρατικά... με λίγα λόγια αγόρασε p2p client, όπως λέμε Limewire Pro... αλλα κάτι άλλο...

περιτό να πω πως γέλασα με την πάρτη του, του είπα πως αυτό που έκανε είναι ηλίθιο... και άμα ποτέ χρειαστεί κάτι το οποίο να έχει να κάνει με τον υπολογιστή του, να μη διστάσει να ξαναπάρει τηλέφωνο..

ο κόσμος τρελένεται!

ναι ενω αυτοι που πληρωνουν συνδρομες σε torrent sites ειναι καλυτεροι... τουλαχιστον ο τυπος ειχε κ καποια εξοδα να γραφει τα cd και να τα στελνει, οι αλλοι που κανουν απλα το μεσαζοντα χρησιμοποιωντας τις συνδεσεις και το bandwith των απλων χρηστων τι ειναι???

• Super Moderators
ναι ενω αυτοι που πληρωνουν συνδρομες σε torrent sites ειναι καλυτεροι...

μην ξεχνάμε τα rapidshare style sites :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...