Προς το περιεχόμενο

otenet tools

1234

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ημερησίως μπορείτε να στείλετε έως και

5 μηνύματα συνολικά.

Μηνιαία μπορείτε να στείλετε έως και

100 μηνύματα συνολικά.

Μέσος χρόνος αποστολής: 4,38 δευτερόλεπτα

τζαπματζίδες

Δημοσ.

Υπάρχει κανένα άλλο site στο οποίο να μπορούμε να στέλνουμε πιο πολλά μηνύματα τη μέρα, αλλά χωρίς μετά να παίζουν spam μηνύματα, διαφημιστικά κλπ στα κινητά μας ή στα κινητά στα οποία στέλνουμε;

Έχει κανείς τίποτα υπόψη του;

Δημοσ.

εμένα ακόμα λέει 20 sms την μέρα και 250 το μήνα.ποτέ μου δεν έχω χρησιμοποιήσει και τα 20. τα 10-15 μου φτάνανε αλλά όχι και 5. έλεος!!!!

Δημοσ.
Άν και λέει μέχρι πέντε εάν δοκιμάσεις στέλνει παραπάνω.

Ωχ ναι; Για να το δοκιμάσω...

Δεν πιστεύω να σε χρεώνει πουθενά, έτσι; Ίσως είναι χαζή η ερώτηση αλλά ξέρω 'γω, ποτέ είναι αυτός...

Δημοσ.
Βρε τους παπάρες. Όντως, 5 λέει.

Ε, φαίνεται "οι γερμανοί" είναι πιο...σφιχτοί.

Πάνε χρόνια από το τελευταίο "κόψψιμο"...

Θυμάμαι το tools (cool4u τότε) να είναι 20/ημέρα ή 250/μήνα για οποιονδήποτε χωρίς να πρέπει να είναι συνδρομητής της otenet...

Δημοσ.
Άν και λέει μέχρι πέντε εάν δοκιμάσεις στέλνει παραπάνω.

Εμένα τελικά, μετά από 5 δεν μπορεί να στείλει παραπάνω. Όταν πάω να στείλω το έκτο, λέει: Το μήνυμα δεν μπορεί να σταλεί, ο μέγιστος αριθμός μηνυμάτων έχει ξεπεραστεί

Δημοσ.

για τα προπληρωμένα φοιτητικά πακέτα τα sms θα παραμείνουν 20 μέχρι να ολοκληρωθεί η διάρκεια του πακέτου. Για τους υπόλοιπους χρήστες με απλά otenet kit ή conn-x τα μηνύματα μειώνονται σε 5. Έτσι τουλάχιστον μας ενημέρωσαν στην τεχνική υποστήριξη της otenet που δουλεύω. Τώρα για τους λόγους που το έκαναν μας είπαν ότι είχε επιβαρυνθεί ο server. Εγώ απλά αρκούμαι στο ότι είναι μαλάκες. Λες κ τα χρεωνόντουσαν το μηνύματα.

Δημοσ.
για τα προπληρωμένα φοιτητικά πακέτα τα sms θα παραμείνουν 20 μέχρι να ολοκληρωθεί η διάρκεια του πακέτου.

Ειμαι σε προπληρωμένο φοιτητικό πακέτο αλλά δεν έχω την τύχη να στέλνω μέχρι 20sms πάντως.

Δημοσ.

Τελικά παίζει κανά άλλο site απ'όπου να μπορούμε να στέλνουμε μηνύματα δωρεάν, χωρίς να μας έρχονται μετά διαφημιστικά μηνύματα στα κινητά μας ή στα κινητά που στέλνουμε;

Ξέρεις κανείς με σιγουριά;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...